tebrık ederım umarım ıstedıın hedefe en kısa surede ulasırsın.benımde boyum 1.63 kılom 61 bende subattan berı 5 kılo verdım dogum kılomdan.gerıye 4 kılo kaldı ama suan o kararlılık kalmadı bende.kendımı toparlayabılırsem verıcem ınsallah onuda
ya evet kilo çizelgesi. ben bu kilo çizelgesini nasıl yaptığnızı da bilmiyorum.
bide bu kilo cizelgesindeki degişikliği ne zmn yapıyosunuz? ne sıklıkla tartılıyosunuz? paylasırsanız sevinirim arkadaslar.. optum cok simdilik byeeee
çizelgeyi aldıgın zaman bi adres çıkıyor koyu renkli adresi sık kullanılanlara ekliyosun zayıfladıkça degiştiriyorsun ordan
şekerim ben senin yediklerini yeseydim bir gecede kesin 1 kg alırdım bırak vermesini kaydirigubbakcemile3 lavaş,kek,ekmek aynı günde hepsi ağır be canım sende biliyorsun gerçi yaa yazamadan edemedim bende .spor yapman çok iyi olmuş ama
şekerim sende benden çıktınsırnaşık şey bakıyorum hamburgeri götürmüşsün dünde ben götürdüm dönerimegicim,ve kontess açıklamalarrınız için tşk.
herkesin bir yöntemi var. ama okuyunca benim içinde uygun olabilir dedirtiyor.
bende durgunluk dönemindeyim. su ve spor eksik.
çocukla spor yapmak zor tabiki ama gecen yıl inanın 6.5 larda kalkıp yürüyüşümü yapıyordum.istedikten sonra oluyor. sizin yazılarınız da gayet güzel.motivasyonumuzu artıracak inşallah.
bugün yediklerime gelince
sabah domates ve ekmekli kahvaltı yapmıştım.
öğle
oğlumla dışarıçıktık.
1 tavukburger yedim.4-5 tane patetes kızartması.
ara
1 lıght kola-3 bisküvi-3 çilek
akşam,
tavuk sote,salata,
ara
azmını taktır edıyorum canım.bende 66 kılodan 61 e dustum kararlılıgımla.ama hala 4 kılom var verılecek ve suan o kararlılıgı bulamıyorum kendımde.sen sporda yapıyormusun pekı.cocukla cok zor spor yapmak onun ıcın sordum
bide bu kilo cizelgesindeki degişikliği ne zmn yapıyosunuz? ne sıklıkla tartılıyosunuz? paylasırsanız sevinirim arkadaslar.. optum cok simdilik byeeee
peki ben nasıl 4 ayda 8 kilo verdim?
şöyle yaptım, beyaz ekmeği kestim, zaten normalde tuz kullanmıyorum. benim belalım tatlılar. ama onları da çıkardım. nutellayı evden atmam zor oldu, iki gözüm iki çeşme bi ağlamadığım kaldı. cidden zordu, şaka yapmıyorum.
bi de cesaretlendiren ne varsa etrafımda, zayıflamam için hepsini not ettim ve hayatımda daha fazla yer almalarını sağladım.
örnekler veriyim size, mesela fashion tv açtım, geçtim yürüme bandıma gözümü kırpmadan izledim, uzun bi süre. vakit o kızgın ve kıskanç bakışlarla ve o hırsla fena akıyor. ben öyle yaptım.
bazen yürüme bandımın üzerine monte ettiğim lap topumdan sevdiğim dizileri izledim. malum internette artık bedava hepsi, ve full sezon.
ben bu dört ayda 3 sezon 24, 2 sezon lost yedim bitirdim arkadşlar.
yürrken bu dizileri izlemek fena halde zamanı unutmamam neden oldu, zamanı değil, diziyi merak ettim. unutuum gititi.
evet böyle böyle bi 8 kilo verdim.
ancak şu bir aydır, durdu yerinde sayıyor.
kız kardeşim lahana diyeti yapalım dedi ama ben böyle şeyleri beceremiyorum, bi de amacım birden kilo vermek değil, yavaş yavaş sindire sindire, sağlıklı.
şimdi inanıyorum ki, bu bir ay içinde istediğim kiloya daha yakın olcam.
daha önce yazmıştım ama bi kez daha yazıyorum kilo ve ölçüleri
şimcik ben minyon bi cadı olaraktan boyum 1.63 şu an 61 kiloyum, olmak istediğim kilo 52.
bence az kaldı.
bu arada daha evvel de yazdım, bu formu o dört aylık geçen sürede de takip ettim ve acaip gaza geldim.
hepinize teşekkürler.
umarım ben de sizin işinizi bi nebze kolaylaştırırım.
sevgiler