Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Endokrin mi bakar ki acaba canm dahiliye de hic bakmadilar da ondan sordum bi gdeyim insallah

canım kusura bakma dün eve çok geç gittim ancak girebiliyorum, endokrin bölümünden randevu al şunu söyle, kilo veremiyorum, uykum çok geliyor, zaman zaman karnım çok acıkıyor, hemoglobin A1C ve insülün direncine bakar mısınız de, bunu muhakkak belirt canım bence o tarz bişey var.

canım süpersin ya hepsini yazmışsın, birde Hemoglobin A1C ve selenyum baktırabilirsin.

aman ne kadar az ah ben de bu kadar dayanabilecek miyim acaba, çok temiz canım ben böyle yersem çok kilo kaybım olur ama dayanamıyorum ben:) ben de menümü yazayım da bi yorumla canımcım

Aynen pasta olmasa yine fena değil ama pastada 1 ince dilim yedim kalın değildi.
Stalıcnı salatdada sadıce mayanes zararlı içindekler havuc patates maydanoz yeşil soğan yumurta havuc vs

canım meyve porsiyonların çok fazla, bu kadar meyve tüketmemelisin, fanta zaten glikoz kesinlikle diyette yasak, kek var,lahana sarması var ve pilav var, bunların tamamı pirinç bence diyet menüsü değil bu.

canım meyve porsiyonların çok fazla, bu kadar meyve tüketmemelisin, fanta zaten glikoz kesinlikle diyette yasak, kek var,lahana sarması var ve pilav var, bunların tamamı pirinç bence diyet menüsü değil bu.
Evet canım haklısın ama dolma kıymalıydı

PAZARTESİ :

sabah:1 yumurta, yarım dilim tam buğday, 2siyah zeytin
ara:1 greyfurt,5 tane çiğ fındık ve bir bardak süt
akşam: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası kemik sulu, yağsız olarak buğu yöntemi ile pişirilmiş 2 tane büyük ızgara mantarı ve 100 gram tavuk eti yanında da turp yaprağı
ara :süt,5 çiğ fındık

SALI:

sabah:1 yumurta, bir dilim tam buğday ekmeği
ara:5 tane çiğ fındık
öğlen:1 kepçe domates çorbası
ara: 5 ten çiğ fındık
akşam:5 kaşık kıymalı kabak yemeği yanında yoğurt 3 kaşık

3 litre su

Tamam canim ininsallah ama yartim bozuldu galiba kizimi da benide 4 kilo fazla gosteryr insallah yenisini alacam
Evde ki sabit kilolu bir şeyleri tart herşeyi tam 4 kilo fazla fazla gösteriyorsa eğer cuma günü tartılır çıkan kilonun 4 kilo azını yazarsın canm birde pilini çıkartıp üfle tekrar tak bak bak bazen düzeliyor öylede

Evet canım haklısın ama dolma kıymalıydı

afiyet olsun canım, ben daha da dikkat etmen için yazıyorum çünkü benim menümü de eleştirmeleri hoşuma gidiyor, ben de bazen o kadar çok meyve yiyorum ki kendime engel olamıyorum:) sen Gürcistanlıydın değil mi

canım nasılsın ben dynamic olan eliptik bisikleti alacağım ama nereye koyacağım salona koysam bi süre 3 ay idare etsem tüm kilomu verene kadar sonra balkona koysam abest mi olur:))

aman ne kadar az ah ben de bu kadar dayanabilecek miyim acaba, çok temiz canım ben böyle yersem çok kilo kaybım olur ama dayanamıyorum ben:) ben de menümü yazayım da bi yorumla canımcım
Canm bu hafta hiç acıkmadan çok güzel durabildim 1- 2saat bisiklette sürüyorum genede iştahm açılmıyor sebebi magnezyum canm hafta geçen hafta bir Dvit3 ampul kırıp içtim ardından hergün bir haftadır magnezyum içiyorum ve artk bir kaç gündr açıkma can çekmesi ortadan kalkdı kesinlikle magnezyum çok etkiliyor kızlar:
Gece uykuya geçememe
Yada sabah uyanmak istememe
Gibi uyku problemleri
Kramp ve karıncalanma
Halsizlik,güçsüzlük,yorgunluk
Karbonhidrat ve tatlıya yönelme
Bunların hepsi magnezyum belirtisi kızlar zaten kilo verirkende vucüd idrar ve terle magnezyum kaybı çok yaşıyor kızlar günlükgünlükagnezyumu mutlaka alın farka şok olursunuz benim bir haftanın sonunda hemen iştahım gitti ,uykuya daha rahaylt gecmeye başladım,kramplarımda direk azaldı ve tuvalete çok çıkartıyor

Menüler yine süper canm

canım geçmiş olsun tekrardan ne kullanıyorsun magnezyum olarak, sana katılıyorum ben de 10 gündür kullanıyorum boos+ diye bir marka çok memnun kaldım, uyuşuk gibi geziyodum eskiden şuan daha dincim..

canım nasılsın ben dynamic olan eliptik bisikleti alacağım ama nereye koyacağım salona koysam bi süre 3 ay idare etsem tüm kilomu verene kadar sonra balkona koysam abest mi olur:))
Canm kesinlikle salona koy benim şuan salonda gözüm gördükçe fırsat yaratp sürüp duruyorm hemde tv karsisinda sıkılmazsın da ama diğer odaya koydum mu kalıyor unutulur asla düzenli olmuyor canm kesinlikle bir kaç ay solanda dursun

sonunda benimle aynı fikirde olan biri çıktı canım, boşuna ısınmamışım sana:) salon ne alaka ayıp diyolar, ama benim için nisana kadar önemli bi zaman dilimi , her gün bi saat ben bi saat eşim kullanacak ne yapalım yani, odaya koyup üzerine çamaşır mı asalım:)

canım geçmiş olsun tekrardan ne kullanıyorsun magnezyum olarak, sana katılıyorum ben de 10 gündür kullanıyorum boos+ diye bir marka çok memnun kaldım, uyuşuk gibi geziyodum eskiden şuan daha dincim..
Canm henci marka olursa olsun sitrat olması cok onemli digerlerinin mg mı kaç olursa olsun sitrat gibi etkili olmuyor vucutta yeterince emilemiyormus diğerleri canm hangi marka olırsan al mutlaka magnezyum sitrat al aklında olsun bu arada benim şuan solgar marka SOLGAR MAGNEZYUM CITRATE canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…