Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Aynen canm bende sevmem evi müze olarak kullananları ev yaşamak için çok doğru önce insan tabiki eşya bize hizmet edicek biz eşyaya değil ! Sende benim kafadansın

Bende eleştirmenizi isdiyorum aslında boyle eleşdiri alınca insan dahada dikat etmeye calışıyor. Rahat rahat eleşdire bilirsiniz beni. Evet gürcustandayım.

Canım saatlerini de yazarmısın öğünlerinin

Eksiklerimizi tamamlayarak ilerlemek daha kolay öyle dimi

Eksiklerimizi tamamlayarak ilerlemek daha kolay öyle dimi
Evt canm hem daha kolay hem de sağlıklı yokza diyetle beraber eksikler daha da eksilicek sağlık problemlerine sebep olucak.Bir çok hastalığın temelini bu eksiklikler oluşturuluyor oyüzden hem sağlık hem daha rahat kilo kaybı için depolarımızı dolduralım

Bende eleştirmenizi isdiyorum aslında boyle eleşdiri alınca insan dahada dikat etmeye calışıyor. Rahat rahat eleşdire bilirsiniz beni. Evet gürcustandayım.

benim çok çok sevdiğim bi bakıcı ablam var Gürcistanlı , melek gibidir, yazın onla bir ara diyet yaptık biz, mesela o şey diodu su içmeye alışık değiliz diyordu, ona da kızıyodum susuz nasıl yapıosun diye:) lahana sarmasını çok güzel yapıodu, katlayarak büyük büyük sarıodu, el lezzeti de çok iyidir, mesela sizin hurma kurunuz var ne güzel bişey o öyle çok seviyorum

canım bi bakar mısın senin magnezyumun içinde E951- ASPARTAM var mı, şuan şok oldum benim ilacın içinde aspartam varmış sinir oldum yaaa

Kızlar tv de geçen gün diyetisyen çok güzel bir diyet börek tarifi verdi hem sağlıklı hem diyet tabi ki adı ve görüntüsü börek kendi değil içinde un yok,yağ yok,tuz yok şimdi onu yapıyorum tarifini sizede yazıcam

Kahvaltı (10:30) = 1haşlanmış yumurta, 1dilim tambuğday ekm,sütlü kahve

Öğlen (15:00) = 2 kare dilim diyet börek yanında bir tutam maydonoz 3 dilim domates ve çay

Diyet börek = 2 kase kadar haşlanmış lahana, 1 orta boy haslanms patatesle birlikte iyice ezip karıştırın.1çırpılmış yumurta ve beyaz peynirde ekleyip karıştırın arzuya göre baharat karabiber,pul biber vs. Borcama karışımı dökün üzerine kaşar rendesi serpip fırında üzeri kasarlar eriyip kızarana kadar pişirn
bundan 4 dilim çıktı. Kızım ile 2şer dilim yedik bence çok lezzetli ben malzemeleri orjinalinin yarısı kadar koydum.isterseniz siz malzemeleri arttın orjinalinde ki gibi 2yumurta,2patates,iki kat fazla lahana ve peynir ile daha büyük tepsi yapabilirsiniz

Son düzenleme:
15:30 = sütlü kahve
Bugün de toplam da 2saat kondisyon bisikleti kızlar akşam da 18-19 civarı mercimek çorbası ve yoğurtlu kereviz planlıyorum akşam yine bildiririm

Evet burdan cok insan turkıyeye gidiyor calışmaya. Su içmeye gercekden alışık değiliz burda su içme cay iç derer bir insan su içmek isdediğinde. Su zarlı gibi kabul edilmiş.
Hurma kurusnu bende severim babaannem kurutmuş şimdi her gitdiğimde yemek isdiyorum kalorisi cok diye vaz geciyorum.
Bakıcın gürgüstanın neresinden hala calışıyormu berki tanıyorumdur.

Menu iyide hem cok az hemde artık hiç bir şey yemiycekmisin yarına kadar.

İyiyim canım.
Geliyomusun takıma.

Aaa bebiş mi oldu kuzu? Hayırlı olsun.

Evet canım lazım..
Diyet ayarlamasanda takıl canım yine görürsün faydasını. Emziren anneler de var takımda

Doğum yaptığın için yeni üye gibi alıyoruz canım seni.
Sıkıntı yapma gider kilolar.
oooo süper ozaman kaptanım aranıza katılıyorum.
Evet 6 aylık oldu kızım esma ahsen'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…