Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

çorba pişti canm hazır içicem acıkınca 3 gündür kalorilerim baya düşük oldu evt ama doyuyorum tok olduğum ve bolcada vitaminli sagliklı yemis oldugm icin bu kaloride kalmasında sorun yok
Evet canım afiyet olsun. Boyle devam, cok hizla zayıflıycaksın.

Sabah 10:30 da 1 dilim kel (ince)1 bardak .
Öğlen 13:30 3 kucuk parca tavuk 2 kucuk parca soğanlı et.
Yanında ceyrek dilim peynır tere turp.
16:30 2 lahana dolması kıymalı (kucuk) yanında 1 cay kaşık yoğurt 1 dilim ekmek 1 kaşık pilav. Tere,turp
Akşam: 19:00) 2 kaşık stalıcnı salat 1 elma.
Su 2 litre dahada içmeye calışıcam.
Spor ev işi sadice.

Yine cok kotu bir menu ben niye yapamıyorum.
Bilmiyorum pilav sevmemki ben neden yedim ki pilav sanki yasak diye isdedim yemek 1 kaşık aldım 2 cıyı alırken kendimi zor dürdürdum.
19:00 dada yemiycekdim evdeklerin israrıyla kendimi masada yerken buldum. bakdım 2 kaşık salat gitdi daha yiycem kalkıp elma aldım iştahim hapansin diye.

Bence de salon olsun mümkünse tv karşısı.. Tabii sen kullancaksan
Çamaşırlar içinse yatak odası veya koridor

Kızlar marka yasak.. Ceza alırsınız.

Canım sadece magnezyum eksikliği değil, her hangi bir vitamin eksikliğinde benzer belirtiler olabiliyor.

Uff akşam 9!!! İyiki sadece peynir. Ve o şekerli nescafe nedir.. Nescafe vücutta yağ tutulması yapar. Bu da bol selülit demek..
Su da az olmuş balım.
aaaa ilk kez duydum nescafeyi de cok segerm ama seker 1 kup sadece 25 kaloricik aksam gec oldugu ucin gecstrdim canim

estagfirullah canim tamam insallah baktorayim cok sagol

canım süpersin ya hepsini yazmışsın, birde Hemoglobin A1C ve selenyum baktırabilirsin.
Selenyumu ilk kez duyuyorum cnm o ne cok sagl kuzum
Canm bende ilk kez değiştm ama 10 kez isim değiştirebilme hakkimz varmış öyle yazıyor
Tamam tatlim bende deneyecem ins
Cok guzel yaa bende byle yaoabilirim ins artik
tamam canm ininsallah deneyecem bunu cok sagol

Keki kendime göre patates olmadan deneyeceğim en yakın zamanda

Kahvaltı (07:00)
  • 2 tavada acı pul biberli yumurta bol zeytinyağlı
  • Zeytin
  • Ceviz
  • Peynir
Ara (10:00)
  • Yeşil çay
Ara (12:00)
  • Maden suyu
ara (16:00)
  • hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
Akşam (1630)
  • Tereyağ, yumurta, bitter çikolata ve stevia ile keto kek

Sabah 09.30 1tam 1 beyaz yumurtadan omlet peynir yarım dilim ekmek
Ara 11.30 6 parca sekersz kabak tatlisi
Oglen 16.00 8kasik tavuklutmantar sote 1 kasecorba 1.5 dilim ekmek aksam 8 gbi 2 kuru kaysi 4 fndik su 2 litre (+gece 3 bardak)
Spir 1.17 yuruyus 500kalori
Kitap kuraniKu Kerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…