- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
Ha tamam o zaman iyi yoksa o kadar saat ac kalmak iyi değil.
Evet canım afiyet olsun. Boyle devam, cok hizla zayıflıycaksın.çorba pişti canm hazır içicem acıkınca 3 gündür kalorilerim baya düşük oldu evt ama doyuyorum tok olduğum ve bolcada vitaminli sagliklı yemis oldugm icin bu kaloride kalmasında sorun yok
Bende doğum kılolarmı vermek için geldim.2 hafta öncePazartesi den beri diyetteyim
76.1 kilo
Hedef 60-62 arası başka hangi bilgiler lazımdı
Evet canım afiyet olsun. Boyle devam, cok hizla zayıflıycaksın.
Bence de salon olsun mümkünse tv karşısı.. Tabii sen kullancaksansonunda benimle aynı fikirde olan biri çıktı canım, boşuna ısınmamışım sana:) salon ne alaka ayıp diyolar, ama benim için nisana kadar önemli bi zaman dilimi , her gün bi saat ben bi saat eşim kullanacak ne yapalım yani, odaya koyup üzerine çamaşır mı asalım:)
Kızlar marka yasak.. Ceza alırsınız.Canm henci marka olursa olsun sitrat olması cok onemli digerlerinin mg mı kaç olursa olsun sitrat gibi etkili olmuyor vucutta yeterince emilemiyormus diğerleri canm hangi marka olırsan al mutlaka magnezyum sitrat al aklında olsunbu arada benim şuan solgar marka SOLGAR MAGNEZYUM CITRATE canım
Canım sadece magnezyum eksikliği değil, her hangi bir vitamin eksikliğinde benzer belirtiler olabiliyor.Canm bu hafta hiç acıkmadan çok güzel durabildim 1- 2saat bisiklette sürüyorum genede iştahm açılmıyor sebebi magnezyum canm hafta geçen hafta bir Dvit3 ampul kırıp içtim ardından hergün bir haftadır magnezyum içiyorum ve artk bir kaç gündr açıkma can çekmesi ortadan kalkdı kesinlikle magnezyum çok etkiliyor kızlar:
Gece uykuya geçememe
Yada sabah uyanmak istememe
Gibi uyku problemleri
Kramp ve karıncalanma
Halsizlik,güçsüzlük,yorgunluk
Karbonhidrat ve tatlıya yönelme
Bunların hepsi magnezyum belirtisi kızlar zaten kilo verirkende vucüd idrar ve terle magnezyum kaybı çok yaşıyor kızlar günlükgünlükagnezyumu mutlaka alın farka şok olursunuz benim bir haftanın sonunda hemen iştahım gitti ,uykuya daha rahaylt gecmeye başladım,kramplarımda direk azaldı ve tuvalete çok çıkartıyor
Sakın içme onucanım bi bakar mısın senin magnezyumun içinde E951- ASPARTAM var mı, şuan şok oldum benim ilacın içinde aspartam varmış sinir oldum yaaa
İyi yapıyosun canımoooo süper ozaman kaptanım aranıza katılıyorum.
Evet 6 aylık oldu kızım esma ahsen'im
Balım aynı yeni üye gibi 15 gün sonra listedesin.. O zaman yazarsın bilgilerini.Pazartesi den beri diyetteyim
76.1 kilo
Hedef 60-62 arası başka hangi bilgiler lazımdı
Kızlar marka yasak.. Ceza alırsınız.
Uff akşam 9!!! İyiki sadece peynir. Ve o şekerli nescafe nedir.. Nescafe vücutta yağ tutulması yapar. Bu da bol selülit demek..
Su da az olmuş balım.
estagfirullah canim tamam insallah baktorayim cok sagolcanım kusura bakma dün eve çok geç gittim ancak girebiliyorum, endokrin bölümünden randevu al şunu söyle, kilo veremiyorum, uykum çok geliyor, zaman zaman karnım çok acıkıyor, hemoglobin A1C ve insülün direncine bakar mısınız de, bunu muhakkak belirt canım bence o tarz bişey var.
Selenyumu ilk kez duyuyorum cnm o ne cok sagl kuzumcanım süpersin ya hepsini yazmışsın, birde Hemoglobin A1C ve selenyum baktırabilirsin.
Tamam tatlim bende deneyecem insCanm bende ilk kez değiştm ama 10 kez isim değiştirebilme hakkimz varmış öyle yazıyor
Cok guzel yaa bende byle yaoabilirim ins artikPAZARTESİ :
sabah:1 yumurta, yarım dilim tam buğday, 2siyah zeytin
ara:1 greyfurt,5 tane çiğ fındık ve bir bardak süt
akşam: 1 kepçe yeşil mercimek çorbası kemik sulu, yağsız olarak buğu yöntemi ile pişirilmiş 2 tane büyük ızgara mantarı ve 100 gram tavuk eti yanında da turp yaprağı
ara :süt,5 çiğ fındık
SALI:
sabah:1 yumurta, bir dilim tam buğday ekmeği
ara:5 tane çiğ fındık
öğlen:1 kepçe domates çorbası
ara: 5 ten çiğ fındık
akşam:5 kaşık kıymalı kabak yemeği yanında yoğurt 3 kaşık
3 litre su
tamam canm ininsallah deneyecem bunu cok sagolEvde ki sabit kilolu bir şeyleri tart herşeyi tam 4 kilo fazla fazla gösteriyorsa eğer cuma günü tartılır çıkan kilonun 4 kilo azını yazarsın canmbirde pilini çıkartıp üfle tekrar tak bak bak bazen düzeliyor öylede
Tamam cnm bakayim bi cok saglDeğiştirebilirsin tabi canım
ins cuma sabahi eczanede tartilirim cnm alamazsamCumaya kadar hallet tartını canım. Yoksa bu hafta da kalır girişin.
Keki kendime göre patates olmadan deneyeceğim en yakın zamandaKahvaltı (10:30) = 1haşlanmış yumurta, 1dilim tambuğday ekm,sütlü kahve
Öğlen (15:00) = 2 kare dilim diyet börek yanında bir tutam maydonoz 3 dilim domates ve çay
Diyet börek = 2 kase kadar haşlanmış lahana, 1 orta boy haslanms patatesle birlikte iyice ezip karıştırın.1çırpılmış yumurta ve beyaz peynirde ekleyip karıştırın arzuya göre baharat karabiber,pul biber vs. Borcama karışımı dökün üzerine kaşar rendesi serpip fırında üzeri kasarlar eriyip kızarana kadar pişirn
bundan 4 dilim çıktı. Kızım ile 2şer dilim yedik bence çok lezzetli ben malzemeleri orjinalinin yarısı kadar koydum.isterseniz siz malzemeleri arttın orjinalinde ki gibi 2yumurta,2patates,iki kat fazla lahana ve peynir ile daha büyük tepsi yapabilirsiniz