Yeme işlemine nasıl çözüm bulamadın canımEki Görüntüle 2214038 dun annenin evii trmzledim yuruyemedim kizlar yeme isine hala cozun bulamadım
Geçmiş olsun canımSlm hanimlar griptim migrende vardi giremedim masallah kilo verenler olmus . Ben ayniyim diyebilirim 64.900 dusmusum hedefim 64.600 du
4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorum
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurm
Eşinle annesi aynı günmü doğumgünleri. Ne güzelmiş.Ah canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.
Bu günde kv ve eşimin doğum günü ayşam kesin dayanamayıp yıycem. Pasta.
Anlayışın için teşekurler. Ben listeye ne zaman giricem acaba?Tamam canım
Evet ayni gün bende ilk duyduğumda şaşırmışdım.Eşinle annesi aynı günmü doğumgünleri. Ne güzelmiş.
Bisiklet bendede var ama surunce belim tutuluyor canm.y kilomdan galiba yoksa cok guzel kilo berdiriyr yuruyuse yikiyorum bende hergun bugun hava buz gbi cikamadm evde leslie ve zumba yapacam.1 saatHadiii bakalm kızlar herkes toparlansın niye saldınız kendinizihemen bol booolll su için ödemler gitsin miğde dolup iştah kapansn su ile veee hemen herkes spora o kaloriler başka türlü nasl yanıcak maden yediniz hemen kalkıp eritin bakın ben gene bisikletdeyim hem sürüyorum hem size yazıyorum hadi bakalım herkes spora
O yağlar gidicekkk
Endokrin mi bakar ki acaba canm dahiliye de hic bakmadilar da ondan sordum bi gdeyim insallahİnsülün direnci olabilir canım ona baktır ilaç verir hem iştahın azalır hem daha sağlıklı olursun, Allah bağışlasın ne güzel iki çocuğun var en büyük hazinemiz onlar, Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize..
Yap canm ne yapsan kâr zatenBisiklet bendede var ama surunce belim tutuluyor canm.y kilomdan galiba yoksa cok guzel kilo berdiriyr yuruyuse yikiyorum bende hergun bugun hava buz gbi cikamadm evde leslie ve zumba yapacam.1 saat
Canm direk belirtmessen bakmıyorlar D vitamini ,insülin direnci vs. hepsi kilo vermede çok önemli liste şeklinde verip bunlara baktırmak istiyorum diyince bakıyorlar demişti diyetisyenim canm liste yi sana vereyim şimdiEndokrin mi bakar ki acaba canm dahiliye de hic bakmadilar da ondan sordum bi gdeyim insallah
Kuzum yasinin kıymetini bil ben senn yaslarindayken tikir tikir veriyordum kilolari ins sende verrsinAh canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.
Bu günde kv ve eşimin doğum günü ayşam kesin dayanamayıp yıycem. Pasta.
Oyle deneyim canim.brde ins en son 3 ay once bindim bisiklete 1 hafta kalkmadim uerde yattim belim tutuluyor benmYap canm ne yapsan kâr zatenbende bayılırım temiz havada yürümeye ama bu soğuklarda ufak kızımla imkansız tabi evde ki yürüyüş bandı da sıkıcı geliyo ama bisikleti çok seciyorum bir tarafdan tv bir tarafdan telefon nasl geçmiş anlamadan 1-2 saat keyifle sürüyorum bisiklet çok güzel yağ yaktırıyor canm sende azda olsa ara ara bin 15er dakika filan yap hatta 10dakika bile olur öyle öyle alışırsın
Tamam canm.ins ramdevu aliyrm.hemenCanm direk belirtmessen bakmıyorlar D vitamini ,insülin direnci vs. hepsi kilo vermede çok önemli liste şeklinde verip bunlara baktırmak istiyorum diyince bakıyorlar demişti diyetisyenim canm liste yi sana vereyim şimdi
B12
Dvit
Demir
Ferrittin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
Trigeiserid
Açlık-tokluk şeker
insülin direnci
Hemogram
Bu şekilde bir kağıda yaz ver canm ben oyle yapıyorum özelde diyetisyen yazmıştı bana
Canım bu cuma kilo bildirimini aşağıdaki gibi yapAnlayışın için teşekurler. Ben listeye ne zaman giricem acaba?
İnşallah canım tamamen yememle alakalı yıyıyorum kılo alıyorum yemezsem zayıflıyorumKuzum yasinin kıymetini bil ben senn yaslarindayken tikir tikir veriyordum kilolari ins sende verrsin
Tamam canım peki ben deneme süremi yeniden başlatdım ya. İlk geldiğim tarıhımı yoksa diğernimi yazıyım?Canım bu cuma kilo bildirimini aşağıdaki gibi yap
Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma kilo
Güncel kilo
Hedef kilo
Hem kurabiye,hem pohaça,hem de bunlar olduğu halde ekmekler var,bide reçel olamamış kaptanımSabah 8:30
1 omega3
3 minik poğaça
Domates salatalık
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çatal dut reçeli
1 dilim kaşar
Öğle 12:00
Yumurtalı mantar
Ekmek
1 dilim peynir
4 kaşık kabak yemeği