Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

10:00 1 dilim kek 1 bardak cay
13:00 1 kucuk elma
Öğlen 14:10 sebzeli pilinc corbası. 1 tabak
Ara 2 mandalına 1 elma
Akşam(sast19:00) bir dilim pasta stalıcnı salat 5 catal, 1 catal pilav 3 lahana dolması. Yanında bir bardak fanta.
Spor butun gün koşdurdum 15 den fazla kışı için yemek yapdik şoşdur koşdur ve hala bir suru iş var misahirler gitdilden sonra bulaşık yıkayıp sandalye taşı ortalığı topla vs.
Su 2 lıtre az biliyorum.
Akşamı baya abartım biliyorum.

Ara 2 mandalına 1 elma
Akşam(sast19:00) bir dilim pasta stalıcnı salat 5 catal, 1 catal pilav 3 lahana dolması. Yanında bir bardak fanta.
Spor butun gün koşdurdum 15 den fazla kışı için yemek yapdik şoşdur koşdur ve hala bir suru iş var misahirler gitdilden sonra bulaşık yıkayıp sandalye taşı ortalığı topla vs.
Su 2 lıtre az biliyorum.
:olamaz:

Hayrli aksamlar kizlar bugunu zevkle yazacaktim ama aksam yemegi gec yyedm malesef kizim.hastakandi 6 gbi hastaneye gttik 20.30 da geldik eve ondam gec oldu
Sabah 9?30 1 tam 1 beyaz haslanmis yumurta 1 kk peynor 7 zeytin
Ara 11.30 1 mandalina 2 kucuk kuru kayisu
Oglen 14.00 yunurtali ispanak mercimek corbasi salata bolca
Ara 16.00 1 kup sekerli sutlu mescafe 1 avuc kuruyemis
Aksam 21.00 3 parça keş peynir cay
Spor yapacakatim ama sabah hava cok bozuktu evde yapayom dedim 3 yen snra kizim cok nazliydi hic yapamadim
Su 2 litre
Kitap yok bugun malesef

Slm hanimlar

9 da haslanmis yumurta yesillik 7-8 yesil zeytin form cay

12 de Bir avuc yer fistigi

15 de Limonlu brokoli

18 de bir kase kiymali kuru fasulye turp sogan aci tursu 2 dilim ekmek

2.5 litre su gece su 2-3 defa iciyorum
Kizlara masal dunyasindan masallar
15 mekik

Aynen pasta olmasa yine fena değil ama pastada 1 ince dilim yedim kalın değildi.
Stalıcnı salatdada sadıce mayanes zararlı içindekler havuc patates maydanoz yeşil soğan yumurta havuc vs
Canm fanta da çok kötü olmuş fanta,kola gazoz gibi iceceklerin bir bardağın da bile bir avuç şeker oluyor onlardan çok uzakdur

Limonlu brokoli

2-3 dis sarimsak
Istege gore pul biber
1 tatli kasigi zeytin yag
Az tuz
Orta boy brokoli
1 limonun suyu

2 bardak su ile brokoliyi az haslayalim
Samirsagi ezelim zeytin yagi pul biberi 1 bardak brokolinin suyundan ekleyip sosu karistiralim brokoliyide ekleyip harmanlayalim afiyet olsun

Not brokoliden kalan suyu dokmuyorum onuda gun icinde limonlayip iciyorum :)

Ara 2 mandalına 1 elma
Su 2 lıtre az biliyorum.
Doğum günüydü dimi.
Baya az tutmaya özen göstermişsin tebrik ediyorum seni ama keşke o fantayı içmeseydin. Yerine bol su.. En güzel alternatif çünkü.

Doğum günüydü dimi.
Baya az tutmaya özen göstermişsin tebrik ediyorum seni ama keşke o fantayı içmeseydin. Yerine bol su.. En güzel alternatif çünkü.
Bencede canım artık fanta kola hayatımdan cıkıcak. Saten şimdiye kadar yedik içdik bize ne faydası varkı süreklı giymek isdediklermizden mahrum kaldık. Şimdi artık yemek değil giymek isdiyorum. Gecen biri soylemişdi bu şafları cok yararlı oldu benım için.

Hayrli aksamlar kizlar bugunu zevkle yazacaktim ama aksam yemegi gec yyedm malesef kizim.hastakandi 6 gbi hastaneye gttik 20.30 da geldik eve ondam gec oldu
Sabah 9?30 1 tam 1 beyaz haslanmis yumurta 1 kk peynor 7 zeytin
Ara 11.30 1 mandalina 2 kucuk kuru kayisu
Oglen 14.00 yunurtali ispanak mercimek corbasi salata bolca
Ara 16.00 1 kup sekerli sutlu mescafe 1 avuc kuruyemis
Aksam 21.00 3 parça keş peynir cay
Spor yapacakatim ama sabah hava cok bozuktu evde yapayom dedim 3 yen snra kizim cok nazliydi hic yapamadim
Su 2 litre
Kitap yok bugun malesef
Uff akşam 9!!! İyiki sadece peynir. Ve o şekerli nescafe nedir.. Nescafe vücutta yağ tutulması yapar. Bu da bol selülit demek..
Su da az olmuş balım.

Slm hanimlar

9 da haslanmis yumurta yesillik 7-8 yesil zeytin form cay

12 de Bir avuc yer fistigi

15 de Limonlu brokoli

18 de bir kase kiymali kuru fasulye turp sogan aci tursu 2 dilim ekmek

2.5 litre su gece su 2-3 defa iciyorum
Kizlara masal dunyasindan masallar
15 mekik
Akşam yenen 2 dilim ekmek hariç mükemmel bir menü.

Bunu bilmiyordum canım hastayım ya içinde c vitamini var diye sacma düşünceye girdim.
Oyy canım yaa. İşte sebzeye yönlendirmem bu yüzden. Özellikle çiğ sebze. Yemeklerin yanına salata yap.. Ya da tere maydanoz nane turp tüketmeye özen göster. İşte C vitamini.

Limonlu brokoli

2-3 dis sarimsak
Istege gore pul biber
1 tatli kasigi zeytin yag
Az tuz
Orta boy brokoli
1 limonun suyu

2 bardak su ile brokoliyi az haslayalim
Samirsagi ezelim zeytin yagi pul biberi 1 bardak brokolinin suyundan ekleyip sosu karistiralim brokoliyide ekleyip harmanlayalim afiyet olsun

Not brokoliden kalan suyu dokmuyorum onuda gun icinde limonlayip iciyorum :)
Ayy süpeer:KK9: Ağzım sulandı:kk77:afiyet olsun ben de denicem bunu:kk77:

X