- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
Cok kotu olmuş canım ya kılo vermek zor almak cok kolay. İlk hedefim 67 ama 60 da aşağılara inmek isdiyorum.Yazın otellere tatile filan ard arda çok çıktık o şekilde diyet yapamazdm ondan çıktm yaz bitince devam ederim diye ama yaz bitişide takım kapandı canım bende otellerde maşallah geri alıp 72lere çıkıp geldim tabi işte 72-73 arası na dönünce tekrar bu takımla başlıyım dedim hadi inslh biran önce verelim kilomuz aynı zatn senin hedefin kaçtı? sende uzakdaymissn tatlım bende tabi Türkiyede sanarak yorum yapıyordum
Cok sağlıksız olduğu için az yedim sağlıklo beslenemiyorum işde.çok değişik bir menü, alışılmışın dışında, patates nişasta, ketçap direk kalori, sağlıklı değil. bilemedim yani cnm, afiyet olsun yine de
Türkyede doğsaydım keşke bende ama ne yazıkkı burda doğdumben de şaşırdım kaldım, kış sebzeleri harikadır, pırasa ,ıspanak, lahana.. sayamadığım kadar çok ve ben en çok kış sebzelerini severim:)
Benim de ilk hedef 62-63 arası ama asıl hedef benim de 57-58 arasıCok kotu olmuş canım ya kılo vermek zor almak cok kolay. İlk hedefim 67 ama 60 da aşağılara inmek isdiyorum.
dün biraz plansız oldu hazırlığı geç bitti işlerim çoktu sabah yiyeyim dedim akşamı atlayacaktım aslında, yapınca da dayanamadımAkşamı geç yemişsin.
Yapmazdın böyle şeyler.
Bulut ekmek nedir?
Evet canım...
yapayım diyordum ama dayanamadım ben alışmış bünyem 3 öğüne
9 da haslanmis yumurta 5 yesil zeytin 1 kasik tulum peynir yesil cay
12 de bir avuc fistik
16 da form cay
18 de 5 adet yaprak sarma 1 antep biberli dolma 1 kase yogurt
2.5 litre su ben gecede su icerim gece 2-3 defa wc giderim 300 mlm bardaktan su icerim 20 mekik kizlara masal dunyasi :)
Eki Görüntüle 2214038 dun annenin evii trmzledim yuruyemedim kizlar yeme isine hala cozun bulamadım
Canım devket hastansindeki diyetsyenler bilgisayar çıktısıni tutusturuyor elime ozel diyetsyenlerfe cok pahalı elmde 2 dyet listesi var aslnda ama oglum gece sabaha ladar uyumuyor sabah kizimi krese gonderyrm derken bitkin bir vucutla 10dan oncekahvalti yapmam cok zor oluyor oyle olunca saatler kayiyor duzensz yiyince 8 gibi acikiyorim hemde ne acikma kendimi tutmaya calisiyrm snrada saldiriyorum yiyeceklere aslnda gece uyuyup sabah 7 de dimc bir seklde kalkabilsem cok guzel duzen duzen oturtacam ama ben 7 de oyle bir kalkiyrm ki kizima kuraniKu kerimi tekrar ettirirken kac kere uyiykaliyorumcanım bence bir diyetisyen tavsiyesi alsan daha iyi olur, bilmiyorum destek alıyor musun ama en azından senin bünyene göre elinde bir listen olur, daha faydalı olacağını düşünüyorum ben.
Canım devket hastansindeki diyetsyenler bilgisayar çıktısıni tutusturuyor elime ozel diyetsyenlerfe cok pahalı elmde 2 dyet listesi var aslnda ama oglum gece sabaha ladar uyumuyor sabah kizimi krese gonderyrm derken bitkin bir vucutla 10dan oncekahvalti yapmam cok zor oluyor oyle olunca saatler kayiyor duzensz yiyince 8 gibi acikiyorim hemde ne acikma kendimi tutmaya calisiyrm snrada saldiriyorum yiyeceklere aslnda gece uyuyup sabah 7 de dimc bir seklde kalkabilsem cok guzel duzen duzen oturtacam ama ben 7 de oyle bir kalkiyrm ki kizima kuraniKu kerimi tekrar ettirirken kac kere uyiykaliyorum
10aralik
Sabah (10.30) ymurta peynir zeytin
Ara 12 kahve
Oglen 15.30 firinda besamelmsoslu brokoli mercimek corbasi 1 dilimborek
Aksam 18.30 3 parmak buyuklugunde 1 dilim pizza
Cok aciktim cayin yannda 1.avuc ici kadar kuruyems yedim
Su 3 litre
Yuruyus 1.15
Kitap Kur'an'ı kerim
4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorumallah bağışlasın tek çocuğun mu var, kaç yaşındasın? kilo verince daha atak olursun cnm, önce bi tiroidlerine baktırsan insilün direncine baktırsan çok iyi olur, eğer insülün direncin varsa yemekten sonra çok uykun gelir, doktor ilaç verir biraz kilo kaybın olur iştahın azalır
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurmcanım kusura bakma ama beşamel sos nedir , diyette değil misin sen, börek ve pizza da var, tek birini yemiş olsan diyet derim ama bu diyet bir menü değil olamaz , çok sağlıksız, bu menülerini artık değiştirmelisin, bize de fikir vermelisin bence
Ah canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorum
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurm
Tamam canımCanım benim telefonum yok eşimin yelefonunda giriyorum burayada. Kozım kırdı telefonmu. Eşim doğum gününde alıcam dedi alırsa yazarım doğum günümde.