Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yazın otellere tatile filan ard arda çok çıktık o şekilde diyet yapamazdm ondan çıktm yaz bitince devam ederim diye ama yaz bitişide takım kapandı canım bende otellerde maşallah geri alıp 72lere çıkıp geldim tabi işte 72-73 arası na dönünce tekrar bu takımla başlıyım dedim hadi inslh biran önce verelim kilomuz aynı zatn senin hedefin kaçtı? sende uzakdaymissn tatlım bende tabi Türkiyede sanarak yorum yapıyordum
Cok kotu olmuş canım ya kılo vermek zor almak cok kolay. İlk hedefim 67 ama 60 da aşağılara inmek isdiyorum.

Akşamı geç yemişsin.
Yapmazdın böyle şeyler.

Bulut ekmek nedir?
dün biraz plansız oldu hazırlığı geç bitti işlerim çoktu sabah yiyeyim dedim akşamı atlayacaktım aslında, yapınca da dayanamadım
bulut ekmek yumurta ve krem peynirden yapılıyor. 3 yumurta beyazı çırpılıyor sarıları ve 3 tatlı kaşığı ayrı çırpılıp beyazlar ile söndürmeden karıştırılıyor. fırında 20 dk pişti benimkiler. sabah kahvaltıda üstüne çemen yağ peynir sürülüp yenebilir. tost yapılabilir burger yapılabilir. waffle tabanı yapılabilir. hatta bence lahmacun bile olur

Screenshot_20181210-204332.jpg dun annenin evii trmzledim yuruyemedim kizlar yeme isine hala cozun bulamadım:KK11:

ketojenik beslenmeye devam

Kahvaltı (09:00)
  • 1 haşlanmış yumurta
  • Zeytin
  • Ceviz
  • Peynir
  • süt kaymağı
Ara (10:00)
  • Sade Türk kahvesi
  • Maden suyu
  • keto kek
ara (14:00)
  • hindistan cevizi yağlı türk kahvesi
Akşam (16:00)
  • avakado püresi
(1 avakado
zeytin yağ
1 limonun suyu
tuz
nane
maydanoz
sarımsak robotta çektim)

9 da haslanmis yumurta 5 yesil zeytin 1 kasik tulum peynir yesil cay

12 de bir avuc fistik

16 da form cay

18 de 5 adet yaprak sarma 1 antep biberli dolma 1 kase yogurt

2.5 litre su ben gecede su icerim gece 2-3 defa wc giderim 300 mlm bardaktan su icerim 20 mekik kizlara masal dunyasi :)

9 da haslanmis yumurta 5 yesil zeytin 1 kasik tulum peynir yesil cay

12 de bir avuc fistik

16 da form cay

18 de 5 adet yaprak sarma 1 antep biberli dolma 1 kase yogurt

2.5 litre su ben gecede su icerim gece 2-3 defa wc giderim 300 mlm bardaktan su icerim 20 mekik kizlara masal dunyasi :)

çok güzel bir menü beğendim tertemiz afiyet olsun

canım bence bir diyetisyen tavsiyesi alsan daha iyi olur, bilmiyorum destek alıyor musun ama en azından senin bünyene göre elinde bir listen olur, daha faydalı olacağını düşünüyorum ben.
Canım devket hastansindeki diyetsyenler bilgisayar çıktısıni tutusturuyor elime ozel diyetsyenlerfe cok pahalı elmde 2 dyet listesi var aslnda ama oglum gece sabaha ladar uyumuyor sabah kizimi krese gonderyrm derken bitkin bir vucutla 10dan oncekahvalti yapmam cok zor oluyor oyle olunca saatler kayiyor duzensz yiyince 8 gibi acikiyorim hemde ne acikma kendimi tutmaya calisiyrm snrada saldiriyorum yiyeceklere aslnda gece uyuyup sabah 7 de dimc bir seklde kalkabilsem cok guzel duzen duzen oturtacam ama ben 7 de oyle bir kalkiyrm ki kizima kuraniKu kerimi tekrar ettirirken kac kere uyiykaliyorum

Canım devket hastansindeki diyetsyenler bilgisayar çıktısıni tutusturuyor elime ozel diyetsyenlerfe cok pahalı elmde 2 dyet listesi var aslnda ama oglum gece sabaha ladar uyumuyor sabah kizimi krese gonderyrm derken bitkin bir vucutla 10dan oncekahvalti yapmam cok zor oluyor oyle olunca saatler kayiyor duzensz yiyince 8 gibi acikiyorim hemde ne acikma kendimi tutmaya calisiyrm snrada saldiriyorum yiyeceklere aslnda gece uyuyup sabah 7 de dimc bir seklde kalkabilsem cok guzel duzen duzen oturtacam ama ben 7 de oyle bir kalkiyrm ki kizima kuraniKu kerimi tekrar ettirirken kac kere uyiykaliyorum

allah bağışlasın tek çocuğun mu var, kaç yaşındasın? kilo verince daha atak olursun cnm, önce bi tiroidlerine baktırsan insilün direncine baktırsan çok iyi olur, eğer insülün direncin varsa yemekten sonra çok uykun gelir, doktor ilaç verir biraz kilo kaybın olur iştahın azalır

10aralik
Sabah (10.30) ymurta peynir zeytin
Ara 12 kahve
Oglen 15.30 firinda besamelmsoslu brokoli mercimek corbasi 1 dilimborek
Aksam 18.30 3 parmak buyuklugunde 1 dilim pizza
Cok aciktim cayin yannda 1.avuc ici kadar kuruyems yedim
Su 3 litre
Yuruyus 1.15
Kitap Kur'an'ı kerim

canım kusura bakma ama beşamel sos nedir , diyette değil misin sen, börek ve pizza da var, tek birini yemiş olsan diyet derim ama bu diyet bir menü değil olamaz , çok sağlıksız, bu menülerini artık değiştirmelisin, bize de fikir vermelisin bence

allah bağışlasın tek çocuğun mu var, kaç yaşındasın? kilo verince daha atak olursun cnm, önce bi tiroidlerine baktırsan insilün direncine baktırsan çok iyi olur, eğer insülün direncin varsa yemekten sonra çok uykun gelir, doktor ilaç verir biraz kilo kaybın olur iştahın azalır
4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorum
canım kusura bakma ama beşamel sos nedir , diyette değil misin sen, börek ve pizza da var, tek birini yemiş olsan diyet derim ama bu diyet bir menü değil olamaz , çok sağlıksız, bu menülerini artık değiştirmelisin, bize de fikir vermelisin bence
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurm :KK42:

4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorum
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurm :KK42:
Ah canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.
Bu günde kv ve eşimin doğum günü ayşam kesin dayanamayıp yıycem. Pasta.

X