Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

4.5yasinda kizin 8 aylij oglum var canin 28 yasndayim ama 40 gosteryrm tahlillerim temiz cikti ama insulin direncine bakildi mi bilmiuorum
cok haklisin cok hemde kendime engel olamiyorum daha oncede cok diyet yaptm cok guzel uydum verdim ama bu sefer yapamiyorum her gun kendime soz veriyorum hergun bugun bbasliyrm artik diyrm yaoamiurm :KK42:

İnsülün direnci olabilir canım ona baktır ilaç verir hem iştahın azalır hem daha sağlıklı olursun, Allah bağışlasın ne güzel iki çocuğun var en büyük hazinemiz onlar, Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize..

Ah canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.
Bu günde kv ve eşimin doğum günü ayşam kesin dayanamayıp yıycem. Pasta.
Eşinle annesi aynı günmü doğumgünleri. Ne güzelmiş.

Hadiii bakalm kızlar herkes toparlansın niye saldınız kendinizi:KK20: hemen bol booolll su için ödemler gitsin miğde dolup iştah kapansn su ile:eğlence: veee hemen herkes spora o kaloriler başka türlü nasl yanıcak maden yediniz hemen kalkıp eritin:sopa: bakın ben gene bisikletdeyim hem sürüyorum hem size yazıyorum :rapci: hadi bakalım herkes spora
:spor::KK73::spor::KK49::temizlik:
O yağlar gidicekkk

Hadiii bakalm kızlar herkes toparlansın niye saldınız kendinizi:KK20: hemen bol booolll su için ödemler gitsin miğde dolup iştah kapansn su ile:eğlence: veee hemen herkes spora o kaloriler başka türlü nasl yanıcak maden yediniz hemen kalkıp eritin:sopa: bakın ben gene bisikletdeyim hem sürüyorum hem size yazıyorum :rapci: hadi bakalım herkes spora
:spor::KK73::spor::KK49::temizlik:
O yağlar gidicekkk
Bisiklet bendede var ama surunce belim tutuluyor canm.y kilomdan galiba yoksa cok guzel kilo berdiriyr yuruyuse yikiyorum bende hergun bugun hava buz gbi cikamadm evde leslie ve zumba yapacam.1 saat

İnsülün direnci olabilir canım ona baktır ilaç verir hem iştahın azalır hem daha sağlıklı olursun, Allah bağışlasın ne güzel iki çocuğun var en büyük hazinemiz onlar, Allah güzel günlerini görmeyi nasip etsin hepimize..
Endokrin mi bakar ki acaba canm dahiliye de hic bakmadilar da ondan sordum bi gdeyim insallah

Bisiklet bendede var ama surunce belim tutuluyor canm.y kilomdan galiba yoksa cok guzel kilo berdiriyr yuruyuse yikiyorum bende hergun bugun hava buz gbi cikamadm evde leslie ve zumba yapacam.1 saat
Yap canm ne yapsan kâr zaten :KK66: bende bayılırım temiz havada yürümeye ama bu soğuklarda ufak kızımla imkansız tabi evde ki yürüyüş bandı da sıkıcı geliyo ama bisikleti çok seciyorum bir tarafdan tv bir tarafdan telefon nasl geçmiş anlamadan 1-2 saat keyifle sürüyorum :KK76: bisiklet çok güzel yağ yaktırıyor canm sende azda olsa ara ara bin 15er dakika filan yap hatta 10dakika bile olur öyle öyle alışırsın:KK6:

Endokrin mi bakar ki acaba canm dahiliye de hic bakmadilar da ondan sordum bi gdeyim insallah
Canm direk belirtmessen bakmıyorlar D vitamini ,insülin direnci vs. hepsi kilo vermede çok önemli liste şeklinde verip bunlara baktırmak istiyorum diyince bakıyorlar demişti diyetisyenim canm liste yi sana vereyim şimdi

B12
Dvit
Demir
Ferrittin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
Trigeiserid
Açlık-tokluk şeker
insülin direnci
Hemogram

Bu şekilde bir kağıda yaz ver canm ben oyle yapıyorum özelde diyetisyen yazmıştı bana :KK66:

Ah canım ya aynı benım gibisin. Benımde 2 kızım var 19 diyeri 4 aylık. Ard arda iki doğum yapdım 21 aralılda 20 yaşım olucak ama vicut olarak 30 gosteriyorum. Yuzumde anlıyorlar genc olduğmu zayıflamak isdiyorum ama cok başarılı değilim dun babanemin doğum günüydü. Oda pasta yedım utandiğimdan menumu paylaşmadım.
Bu günde kv ve eşimin doğum günü ayşam kesin dayanamayıp yıycem. Pasta.
Kuzum yasinin kıymetini bil ben senn yaslarindayken tikir tikir veriyordum kilolari ins sende verrsin

Yap canm ne yapsan kâr zaten :KK66: bende bayılırım temiz havada yürümeye ama bu soğuklarda ufak kızımla imkansız tabi evde ki yürüyüş bandı da sıkıcı geliyo ama bisikleti çok seciyorum bir tarafdan tv bir tarafdan telefon nasl geçmiş anlamadan 1-2 saat keyifle sürüyorum :KK76: bisiklet çok güzel yağ yaktırıyor canm sende azda olsa ara ara bin 15er dakika filan yap hatta 10dakika bile olur öyle öyle alışırsın:KK6:
Oyle deneyim canim.brde ins en son 3 ay once bindim bisiklete 1 hafta kalkmadim uerde yattim belim tutuluyor benm

Tmm
Canm direk belirtmessen bakmıyorlar D vitamini ,insülin direnci vs. hepsi kilo vermede çok önemli liste şeklinde verip bunlara baktırmak istiyorum diyince bakıyorlar demişti diyetisyenim canm liste yi sana vereyim şimdi

B12
Dvit
Demir
Ferrittin
Tstl ve antikorları
Kolestrol
Trigeiserid
Açlık-tokluk şeker
insülin direnci
Hemogram

Bu şekilde bir kağıda yaz ver canm ben oyle yapıyorum özelde diyetisyen yazmıştı bana :KK66:
Tamam canm.ins ramdevu aliyrm.hemen

Sabah 8:30
1 omega3
3 minik poğaça
Domates salatalık
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çatal dut reçeli
1 dilim kaşar

Öğle 12:00
Yumurtalı mantar
Ekmek
1 dilim peynir
4 kaşık kabak yemeği
Turp
Çay

İkindi 16:30
2 tuzlu 2 şekerli kurabiye
Çay

Spor
2 saat yürüyüş
500 ip

Kitap
Fareler ve insanlar

Su
3 litre

Canım bu cuma kilo bildirimini aşağıdaki gibi yap

Takıma geliş tarihi
Takıma geliş kilosu
Geçen cuma kilo
Güncel kilo
Hedef kilo
Tamam canım peki ben deneme süremi yeniden başlatdım ya. İlk geldiğim tarıhımı yoksa diğernimi yazıyım?
25 kasımda geldim

Son düzenleme:
Sabah 8:30
1 omega3
3 minik poğaça
Domates salatalık
1 dilim ekmek
2 zeytin
1 çatal dut reçeli
1 dilim kaşar

Öğle 12:00
Yumurtalı mantar
Ekmek
1 dilim peynir
4 kaşık kabak yemeği
Turp
Çay

İkindi 16:30
2 tuzlu 2 şekerli kurabiye
Çay

Spor
2 saat yürüyüş
500 ip

Kitap
Fareler ve insanlar

Su
3 litre
Hem kurabiye,hem pohaça,hem de bunlar olduğu halde ekmekler var,bide reçel olamamış kaptanım :KK20:

X