Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Canm ben bunun bire bir aynısını fırın da yapıyorum sağlıklı ve lezzetli olsun diye hep bu tarz yaparm ama tavada da bu şekilde yapilabildiğni bilmiyordum bende deniycem :KK66: bu arada menün de bir problem yok gayet dengeli ve sağlıklı

hareket yok canım, ah bi yapabilsem, eliptik bisiklet alacağım araştırıyorum, var mı tavsiyen:)

canım , diyet desteksiz olmuyor, insan biri yiyince de canı istiyo, ben öğlenleri yemeğe çıkmıyorum mesela, canım istiyor gözüm kalıyor, ben zaten iştahlı biriyim canım, ben yemek yapmayı çok severim bir süre yurtdışında aşçı olarak çalıştım, yemeklerim fena olmaz, ama ye ye nereye kadar, eşim de ben de evlendikten sonra duba gibi olduk, ben birde doğum yapınca üzerine tam oldu, şimdi fena değil biraz çırpıldım ama, iri olmak istemiyorum ince olmak istiyorum canım, aşırı bi hareketsizlik var bende tembelim ben, gün içinde çok koşturduğum için spor yapmak işime geliyor, tembellik etmek hoşuma gidio, aman spor yapacağıma az yerim diyenlerdenim ama artık metabolizmam çok durdu, koşu bandı veya eliptik bisiklet arayışına girdim bakalım ne olacak, günde bi saat spor yapsam incelecem ama nerde:) canım sen iyisin ama sen on kilo versen çok daha fit olursun, senin diyetini okudum geçen nette, 16 saatlik bi açlık gerekiyormuş sanırım, aslında çok mantıklı geldi bana, bende öğleni bitiriyorum bugündün itibaren sadece sabah ve akşam yapacağım
Canm o 16 saatlik açlık bana da çok mantıklı geldi birde ben uykudan tok uyananlardanım kızımla eşim olmasa daha uzun saatler sonra kahvaltı hazırlarm eşim de uykudan aşırı aç uyanır ustelik yatmadan da yiyip yatan biri ilginc gozunu açınca kahvaltı hazır mı der hazır olmadan kaldırmayın der hep ve direk gözü kapalı elini yüzünü yıkadğı gibi masada yemeklere saldırır :KK57: nasl böyle aç uyanılır anlamıyorum ben de öyle tok kalkıyorum ki anlatamam kilosuda gayet iyi :KK64: bence biz hareketsizlikden kaybediyoruz canm ben spor hep yaparm ki yapmadıgm an hemen kilo alıyorum zaten ondan hep yapmak zorundayım çünki spor dışında gün içinde çok hareketsizim :110: en büyük neden o canım yaa babam bu yaşta hala karnı dümdüz mesela ama adam hiç yerinde duramaz aşırı hareketli ve ablam ona çekmiş ablamıda otururken göremezsin ordan oraya üşenme yorulma bilmez sabit duramaz sıkılır atom karınca gibi birşey ve benden iki kat fazla yiyip hep 50li kilolarda kalır birşey yapmadan 48-49 lara düştüğü oluyor biz baskı yapıp yemeni arttıtr 50lere çık diyip geri çıkarıyoruz ama 55in ustune çıkmaz hiç babamla ablama bakınca anlıyorum ki ben hareketsizlikden kaybediyorum :KK61: biz niye oturmayı seviyoruz acaba :KK64: ben de bekarken yerimde durmazdm çocuk yokkende öyle niye sonra böle otirmayı tercih eden biri oldum acaba:KK64: bu arada kesinlikle eliptik derim mesala bende koşu bandı da var ama sıkıcı geliyor canm kondisyon bisikletini sıkılmadan kullanıyorum ve eliptik bisiklet çok daha eylenceli ve kalori yakan birşey onla çok zayıflayan arkadaşlarım oldu ondan ben eliptik al derim

hareket yok canım, ah bi yapabilsem, eliptik bisiklet alacağım araştırıyorum, var mı tavsiyen:)
En iyi markalar dunlop,voit,dyanmik canm bunlardan memnun kalırsın benim kondisyon bisikletim taaa bekarken almistm 10yıldır bende markası voit canm 3arkadaşmda da voit koşu bandı var onlarda çok memnun benim koşubandımda dyanamik marka ama dunlop dyanmikden daha kaliteli fakat dynamikde de düzenli yağlama bakım filan yaparsan bir sorun yaşanmıyor oda en iyi 3markadan biri ve fiyatları gayet uygun kampanyaları filan oluyor ben hepsiburada dan getirtmiştim

Canm o 16 saatlik açlık bana da çok mantıklı geldi birde ben uykudan tok uyananlardanım kızımla eşim olmasa daha uzun saatler sonra kahvaltı hazırlarm eşim de uykudan aşırı aç uyanır ustelik yatmadan da yiyip yatan biri ilginc gozunu açınca kahvaltı hazır mı der hazır olmadan kaldırmayın der hep ve direk gözü kapalı elini yüzünü yıkadğı gibi masada yemeklere saldırır :KK57: nasl böyle aç uyanılır anlamıyorum ben de öyle tok kalkıyorum ki anlatamam kilosuda gayet iyi :KK64: bence biz hareketsizlikden kaybediyoruz canm ben spor hep yaparm ki yapmadıgm an hemen kilo alıyorum zaten ondan hep yapmak zorundayım çünki spor dışında gün içinde çok hareketsizim :110: en büyük neden o canım yaa babam bu yaşta hala karnı dümdüz mesela ama adam hiç yerinde duramaz aşırı hareketli ve ablam ona çekmiş ablamıda otururken göremezsin ordan oraya üşenme yorulma bilmez sabit duramaz sıkılır atom karınca gibi birşey ve benden iki kat fazla yiyip hep 50li kilolarda kalır birşey yapmadan 48-49 lara düştüğü oluyor biz baskı yapıp yemeni arttıtr 50lere çık diyip geri çıkarıyoruz ama 55in ustune çıkmaz hiç babamla ablama bakınca anlıyorum ki ben hareketsizlikden kaybediyorum :KK61: biz niye oturmayı seviyoruz acaba :KK64: ben de bekarken yerimde durmazdm çocuk yokkende öyle niye sonra böle otirmayı tercih eden biri oldum acaba:KK64: bu arada kesinlikle eliptik derim mesala bende koşu bandı da var ama sıkıcı geliyor canm kondisyon bisikletini sıkılmadan kullanıyorum ve eliptik bisiklet çok daha eylenceli ve kalori yakan birşey onla çok zayıflayan arkadaşlarım oldu ondan ben eliptik al derim

canım bazı bünyeler hakikaten nimet gibi, eskiden ben de hareketliydim ama mazide kaldı, şimdi hep oturmak istiyorum veya uyumak istiyorum, benim sorunum tembellik ben kabul ediyorum, tembelim, hani su bile içmiyorum kilo alıyorum diyip tosuncuklar gibi yiyen tipler oluyo ya, ben hakikaten güzel ve kaliteli yiyodum tiroidler de az çalışınca kilo aldım doğum da eklenince oldum tombili.. benim zayıflamak için biraz hareketlenmem lazım, yürüyüş için diyorum ki aman yarın yürürüm hava soğuk, bir şey uyduruyorum kesin, azimli olamiyorum, o yüzden eliptik alırsam salona koyarım sessiz çalışan bulursam tv izlerim hem sessiz çalışıomuş onlar kimseyi de rahatsız etmeden uslu uslu yaparım sporumu:)
çok incelme oluyo diyorlar doğru mu ki canm yaa az bahset nası bir marka önerin var? Sen yürüyüş yapıyosun ama hareketlisin bana göre, ben çok tembelim, bende artık ara öğünlerimi falan azaltacağım canım, çok yiyorum aralarda..

En iyi markalar dunlop,voit,dyanmik canm bunlardan memnun kalırsın benim kondisyon bisikletim taaa bekarken almistm 10yıldır bende markası voit canm 3arkadaşmda da voit koşu bandı var onlarda çok memnun benim koşubandımda dyanamik marka ama dunlop dyanmikden daha kaliteli fakat dynamikde de düzenli yağlama bakım filan yaparsan bir sorun yaşanmıyor oda en iyi 3markadan biri ve fiyatları gayet uygun kampanyaları filan oluyor ben hepsiburada dan getirtmiştim

alacağım canım, sence sıfır mı almak lazım, ikinci el mi, bilemedim, bir arkadaşım letgodan aldım ben dedi ama nasıl olur ben ordan daha önce bişi almadım bilemedim

alacağım canım, sence sıfır mı almak lazım, ikinci el mi, bilemedim, bir arkadaşım letgodan aldım ben dedi ama nasıl olur ben ordan daha önce bişi almadım bilemedim
Bisikleti sıfır aldım voit sıfıtlr 10yıldır da çok çok kullandm en ufak sorun yaşamadm canm ama hamilelikte çok kilo almıştm ve kızım doğunca hemen ikinci el bir koşu bandı aldım oda dynamikdi ikinci el olunca tabi bir ay bile binemedim canm görüntü yepyeni idi ve biz pek kullanmadk dediler eee orda çalıştrdm da tamam dedim bu sıfır gibi hemde 400-500 gibi bir rakam hiç sorun yok görunugor aldm sevine sevine bir iki binndim baktm bant bir sağa kayıyor bir sola mümkin diil fazla yürüyemiyorsun habire inip bandı ayarlaman gerekiyor zaten 2 biniş sonrası baktm çok da ses geliyor yok bir ay bile kullanamadm hemen koydum bende nete aldığım fiyata koydum Allahdan hemen hemde aldgm fiyata satıldı kurtuldum ama geçen yıl yine dynamik marka koşu bandını sıfır aldım 2 yıldır bende ve bugün paketten çıkmış gibi taş gibi bandım bidaha ikinci el asla almam elektronikde çok riskli oluyor bence elektronik olan şeyleri sıfır almak şart internetten hepaiburada yada gittigidiyor filan gibi guvenilir siteden aifir getirte bilirsin çok iyi kampanyalar oluyor canm

Bisikleti sıfır aldım voit sıfıtlr 10yıldır da çok çok kullandm en ufak sorun yaşamadm canm ama hamilelikte çok kilo almıştm ve kızım doğunca hemen ikinci el bir koşu bandı aldım oda dynamikdi ikinci el olunca tabi bir ay bile binemedim canm görüntü yepyeni idi ve biz pek kullanmadk dediler eee orda çalıştrdm da tamam dedim bu sıfır gibi hemde 400-500 gibi bir rakam hiç sorun yok görunugor aldm sevine sevine bir iki binndim baktm bant bir sağa kayıyor bir sola mümkin diil fazla yürüyemiyorsun habire inip bandı ayarlaman gerekiyor zaten 2 biniş sonrası baktm çok da ses geliyor yok bir ay bile kullanamadm hemen koydum bende nete aldığım fiyata koydum Allahdan hemen hemde aldgm fiyata satıldı kurtuldum ama geçen yıl yine dynamik marka koşu bandını sıfır aldım 2 yıldır bende ve bugün paketten çıkmış gibi taş gibi bandım bidaha ikinci el asla almam elektronikde çok riskli oluyor bence elektronik olan şeyleri sıfır almak şart internetten hepaiburada yada gittigidiyor filan gibi guvenilir siteden aifir getirte bilirsin çok iyi kampanyalar oluyor canm

canım dynamic alayım o zaman bende hem fiyatı daha uygun geldi bana, haklısın canım iyi ki sormuşum..

Kac aylik bebrisi 1 yas altindaysa eger cok agir diyet yapma hamur abircubur be tum paketli gidalar sekeri bırak saglikli yemeklerden doyana kadsr ye ama doyuncs birak yemeyi salata ve yogurt ekle her ogununu sanah2 dilim oglende 1 dilim ekmek ye aksam ekmek yeme ve saat 18.00 dan snra yememe sansin varsa yeme canim can geldij.bebeginin saglikla buybuyut insallah
6 aylık canım bebeğim Allah razı olsun
Ben çok ağır diyet düşünmüyorum çünkü sütünde etkilenmesini istemiyorum. Bugün başladım Abur cuburı bıraktım tatlı Yok akşamda bol brokoli salatası sebze yemeği iyicem inşallah ekmeksiz doymuyor gibi geliyo ama 1 hafta sonra alışırım teşekkürler bilgi için :KK200:

Kahvaltı (11:30) = bir dilim tambuğday, biraz peynir,2zeytin,çay

Öğlen (15:00) = orta boy 1 patates,1dilim peynir, bir kupa sütlü kahve

Akşam (19:00) = haşlanmış lahana, yoğurt,1dilim tambuğday

Spor: 2saat kondisyon bisikleti
Su 2.5 litre bitti 3e tamamlıycam

Yavaş yavaş ketojenik beslenmeye geçiyorum bugün ilk günümde gayet iyi geçti

Kahvaltı (12:00)
  • 3 yumurtadan bulut ekmek ( 9 tane çıktı 8 ini ben yedim )
  • Zeytin
  • Ceviz
  • Peynir
  • Çemen
Ara
  • Sade Türk kahvesi
  • Maden suyu
Akşam (19:00)
  • Unsuz stevialı bitter kek
Akşamı geç yemişsin.
Yapmazdın böyle şeyler.

Bulut ekmek nedir?

canım sen tek öğün mü besleniyorsun, bir yöntem mi bu, bende öğleni bırakıyorum bugünden itibaren.. iki öğüne düşeceğim metabolizmam çok yavaş çünkü:)tavsiyelerini alırım:)
Evet canım...
Bakalım inşallah faydasını görürsün

X