- 28 Şubat 2018
- 1.492
- 6.858
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 kilo verdim :)Biz bu cocuklarin peşinde kosarken nasil kilo veremiyoruz ki cok saskinim
Sagol cnm iyiyim migren hapi ictim . Kola ile pek aram yok aslinda ciger oldumu canim cekiyor onuda 150 cc lik bardakta diyet kola sekersiz olandan ictimAcil sifalar canim. Simdi nasilsin? Kola olmamis be canim :/
Masallah canim darisi bana insallah10 kilo verdim :)
Kac kilosunuz su an ben 75-76 kiloydum subatta basladim arada kacamak yaptim yoksa daha cok verirdim ilk oglumda 80 kiloydum 5 ayda sporla birlikte 56 kiloya dustum :)Masallah canim darisi bana insallah
Bir kareden biraz daha fazlasi olabikir canm baya bodigin 1 paket cikolatali gofret yedimDuzene koyarsan alisirsin. 1 cikolata ne kadar acaba diyetdeyken 1 kare cikolata yemek sorun olmaz ama tabi yemesen daha iyi olur.
Benim cok canm ya 101 ile basladim buraya yeni katildim suan 99.5 geliyorum ben heo kiloluydum hic 75 in altina inmedim son 6 yldrda 97 ve uzeriyim daha dgrus gecen yil 88 e kadar dustum snra hamile kaldim oogluma hanilelikte cok akmadim Allahtan dogumda heosi gtmisti ama emzirirken 12 kilokilo aldmKac kilosunuz su an ben 75-76 kiloydum subatta basladim arada kacamak yaptim yoksa daha cok verirdim ilk oglumda 80 kiloydum 5 ayda sporla birlikte 56 kiloya dustum :)
Bende ikizlerde hamilelikte cok almadim 75 le doguma girdim 65 le ciktim ikiz emzirince kilo aldim 75-76 ciktim cok sukur verdim 65 kiloyum hedef 56-58 insallah sende hedefine ulasirsin cnm irade cok onemli bol bol kilo vermeli haftalarimiz olsun insallahBenim cok canm ya 101 ile basladim buraya yeni katildim suan 99.5 geliyorum ben heo kiloluydum hic 75 in altina inmedim son 6 yldrda 97 ve uzeriyim daha dgrus gecen yil 88 e kadar dustum snra hamile kaldim oogluma hanilelikte cok akmadim Allahtan dogumda heosi gtmisti ama emzirirken 12 kilokilo aldm
Sagol canım, dikat etmeye calışıcamAfoyet olsun canım sana tavsoyem patates pirinc hamur isi gibi bol nişastalı ve karbonhidratli yiyeceklero ayni gunde ust uste yeme bunyene agir gelir
Hedefin kac hamilelik oncesi kilon yanı?Aslinda baslarda zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 155 boyum 61.5 le basladim suan 57.7 yim insaAllah biran once eski kiloma kavusurum. Dogumdan kalan kilolarim bunlar :)
Yok gormeyızde zaten. Sık sık yapmaya zaman yok zaten. Yavaş yava alışıcam.Yarindan itibaren hacapuri falan gormeyelim menunde
Günaydın. Bir kaç gündür pek fazla uğrayamıyorum . Yatılı misafirlerim vardı.
Dünkü menüm
07:00 Kahvaltı - menemen 1 dilim çavdar ekmeği , kk peynir, salatalık
10:00 Ara süt
1:00 Öğle 3 çatal makarna yoğurt 3 adet lahana sarma
3:00 ara yeşil çay
5:00 mercimek çorbası salata
6:00 yeşil çay
Su 3 litre
Spor 30 dakika yuruyus
07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
12:00 Öğle Fırında tavuk+ bol salata
3:00 Yogurt
5:00 Yoğurt çorbası + salata
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Selam canm evet kilo vermede D3,B12,Demir ve Magnezyum direk engel diyorlar benimde Dvit hep bir düşer bir dengelerim ama benim Magnezyum sorunum bir türlü normale dïlönmüyor geçen hafta randevulara gidememiştim ve salıya randevu vermişlerdi yani yarına randevu ya gidicem bakalm bir aksilik olmassa bu hafta bende değerlerime bir baktırayım bu yıl baktırmadm bakalm gene ne oldu zatn halsizlik filan çok var bide 2 gündür annemde idim giremedim hafta sonu ipin ucu kaçtı bu hafta hemen doktor takibi ve vitamin minarel takviyeleri ile tekrardan başlıycam birde sürekli ayak kıramplarım oluyor kızlar migrende var zaten yani kesin gene magnezyum çok düşük bendeKızlar yazan yok mu ya((
ben diyetisyene başlıyorum çarşamba günü, aslında kendim verebilirim diyodum ama fikrim değişti daha sağlıklı ve daha kontrollü vermek istiyorum, tüm testlerimi de yaptırdım d3 düşük çıktı, ara ara muhakkak baktırın kızlar, d3 düşük olunca kilo vermek duruyomuş, neyse görüşürüz