Harika bir menü07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
12:00 Öğle Fırında tavuk+ bol salata
3:00 Yogurt
5:00 Yoğurt çorbası + salata
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Kola cıss canım9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim
1 de sucuklu yumurta 5 zeytin domates 1 dilim tam bugdayli ekmek
Zencefil limon bal karisimli cay 4 de
Tantuni sumakli sagon salatasi roka maydonoz yarim lavas diyet kola bir bardak 6 da
Pazara gittim 1 saat surdu yuruyerek gittim geldim kizlari parka goturdum arkalarindan kosturdum :) kizlari yatirirken masal dunyasi kitap okunacak :)
2 arkadaş geldiler. Biri gidince diğeri de gitti
Sen de Benim gibi karar değiştiren tiplerdensinn demek
Evet emziriyorum. Biri 18 biri 4 aylık kozdarım var. Kucuk olan emiyor. İkiside cok yoruyor benı buda benım için bir spor.Güzel. Sen emziriyomusun canım?
Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Afoyet olsun canım sana tavsoyem patates pirinc hamur isi gibi bol nişastalı ve karbonhidratli yiyeceklero ayni gunde ust uste yeme bunyene agir gelirBu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.
Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.
Tatlı: 1 bardak şekersız cay yanında 1 dılım sade kek.
Ara (17:00) 1 cevız 1 kucuk elma.
Akşam (19:00) menemen, soğanlı patates yemeyı. 1 dilim ev ekmeğı.
1 mandalına 1 dilim ince elma.
Spor 500 ip atlamak. 15 dakıka evde fitnis.
Su:1 litre. Oksurduğum için içemedim bu gün.
Kıtap okumaya zamanım hiç olmuyor.
Masallah tatlim yya sen cok guzel oturtmussun masallah barekallah07:00 Kahvaltı 2 haşlanmış yumurta, 2 dilim çavdar ekmeği, salatalık , biraz peynir.
Su 2 litre
Yesil cay 2
Spor 2 saat yürüyüş
Biz bu cocuklarin peşinde kosarken nasil kilo veremiyoruz ki cok saskinim9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim
Tantuni sumakli sagon salatasi roka maydonoz yarim lavas diyet kola bir bardak 6 da
Pazara gittim 1 saat surdu yuruyerek gittim geldim kizlari parka goturdum arkalarindan kosturdum :) kizlari yatirirken masal dunyasi kitap okunacak :)
Evet canim. Hacapuriyi gorunce sormak istedim.
Tesekkur ederim :)Masallah tatlim yya sen cok guzel oturtmussun masallah barekallah
Aslinda baslarda zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 155 boyum 61.5 le basladim suan 57.7 yim insaAllah biran once eski kiloma kavusurum. Dogumdan kalan kilolarim bunlar :)Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç
Acil sifalar canim. Simdi nasilsin? Kola olmamis be canim :/9 da 1 bardak sut 2 cicibebe biskuvi yedim migren vardi hemen hapimi ictim yattim
Tesekkur ederim. :)Harika bir menü
Yarindan itibaren hacapuri falan gormeyelim menundeBu günün menusu
Sabah(saat 09:00) 1 kucuk hacapurı ( pendirli borek gibi bir şey.)2 bardak acık cay.
Oğlen (14:30) patates puresı bir kucuk tabak, yanında 2 kucuk domates- 1 dılım dolmalık biber turşu.
Tatlı: 1 bardak şekersız cay yanında 1 dılım sade kek.
Ara (17:00) 1 cevız 1 kucuk elma.
Akşam (19:00) menemen, soğanlı patates yemeyı. 1 dilim ev ekmeğı.
1 mandalına 1 dilim ince elma.
Spor 500 ip atlamak. 15 dakıka evde fitnis.
Su:1 litre. Oksurduğum için içemedim bu gün.
Kıtap okumaya zamanım hiç olmuyor.
Duzene koyarsan alisirsin. 1 cikolata ne kadar acabaBugun
Sabah 10.30 4 kofte 1 el buyuklugu kadar patates kizartmasi (ekmek yerine)peynir cay
16.30 levrek izgarasalata 2 dilim ekmek
1 cikolatabugun kendime son kez soz verdim bu sefer adam.akilli yap su isi dye ailemde destek verecek cocuklara bakacaklar gunluk 1 saat yuruyecem insalllah