Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kola cıss canım

Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç

Afoyet olsun canım sana tavsoyem patates pirinc hamur isi gibi bol nişastalı ve karbonhidratli yiyeceklero ayni gunde ust uste yeme bunyene agir gelir

Masallah tatlim yya sen cok guzel oturtmussun masallah barekallah

Bugun
Sabah 10.30 4 kofte 1 el buyuklugu kadar patates kizartmasi (ekmek yerine)peynir cay
16.30 levrek izgara salata 2 dilim ekmek
1 cikolata bugun kendime son kez soz verdim bu sefer adam.akilli yap su isi dye ailemde destek verecek cocuklara bakacaklar gunluk 1 saat yuruyecem insalllah

Biz bu cocuklarin peşinde kosarken nasil kilo veremiyoruz ki cok saskinim

Helal olsun ya ne güzel 5 den sonra bir şey yememişsin ben 7-8 de ancak kesiyorum yemeyı. Cok kısa zamanda zayıflarsın boyle giderse. Boy kilo kac? Yada kacdı kılo şimdi kaç
Aslinda baslarda zor oluyor ama sonra alisiyorsun . 155 boyum 61.5 le basladim suan 57.7 yim insaAllah biran once eski kiloma kavusurum. Dogumdan kalan kilolarim bunlar :)

Acil sifalar canim. Simdi nasilsin? Kola olmamis be canim :/

Yarindan itibaren hacapuri falan gormeyelim menunde

Duzene koyarsan alisirsin. 1 cikolata ne kadar acaba diyetdeyken 1 kare cikolata yemek sorun olmaz ama tabi yemesen daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…