Günaydın kızlarrr ben geldim püsküütcüm çok teşekkürler cnm bakalım takıma yeniden katılabilecekmiyim söz veriyorum akıllı bir öğrenci olucam:)ikracım sanada cok teşekkürler bana evet demişsin:)bugun nnn dikkat etmeye yeniden başlıyorummm başlangıçta 75 tim şimdi 72 yim vermem gereken 7 kilo daha var hadi kızlar hep beraber zayıflayacagızzz:):teytey:
Ama akşam yiyemedim hiçbişey asicimm..Sadece light süt bol tarçınlı ve buz gibi..Onu da bebeğim için zorunda olduğum için içtim yaa.Kızlar çok soğuk içtiğimizde vücut onu kendi ısısına yükseltmek için kalori yakıyomuş gibi bi bilgi kırıntısına sahibim...Detay bilen var mı bu konuda?
şimdi dünki yediklerim :kedi:
sabah müsli + süt
ara 1 ayran
öğlen 2 tane biber dolma + salata
ara 1 yoğurdu 2,5 saat arayla 2 seferde yedim
akşam yemekten 2 saat kadar önce 2 dilim kadar sıcacık ekmek
akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği + 3-4 kaşık bulgur pilavı + 5 küp kaşar peyniri + 1,5 dilim ekmek akannehir
şimdi dünki yediklerim :kedi:
sabah müsli + süt
ara 1 ayran
öğlen 2 tane biber dolma + salata
ara 1 yoğurdu 2,5 saat arayla 2 seferde yedim
akşam yemekten 2 saat kadar önce 2 dilim kadar sıcacık ekmek
akşam 1 tabak yeşil mercimek yemeği + 3-4 kaşık bulgur pilavı + 5 küp kaşar peyniri + 1,5 dilim ekmek akannehir
Sabah sabah koskocaman bi kahkaha ile güne başlamayalı ne çok olmuş...Aslında deniz mevsimi için küçük bi soğutucum var plaja götürdüğüm..Onu yanımda taşıyabilirim..Gelelim bu sabaha 2 dilim tam buğday ekmeği,birine krem peynir sürdüm...Kendi yetiştirdiğim domates ve biberlerimden çıtır çıtır....1 tatlı kaşığı bal ve az şekerli 2 bardak çay... Kahvaltıyı erken yaptım,şu an yeşil erik yiyorum 5 tane... Öğle için sebzeli bulgur pilavi düşünüyorum ve yanını bol sebzeli cacık..Yok ya protein ve karbonhidrat birarada olacak..cacık yerine salata olsun iyisi mi...Akşam balık olabilir ama net değil henüz....Tabii bol yeşillikli salata...aralarda ölçülü meyve ve aburcubur niyetine salatalık...
İkraa ben İncekum beldesindeyim Alanya'da..Orman deniz içiçe.Çocuklarım için uzağım medeniyetten..Ama haftasonları fethediyoruz şehri...Sinema,alışverişmerkezi,fast food..Kızlarım tümden yabani olmasın de mi?Bahçemizde büyük kızımla organik tarım yapıyoruz..Onun yeşil soğanları kökleniyor..Sanırım arpacık soğan için pazara gitmeyiz..Sütümüz ineğin göğsünden 15 dakika sonra bizim tencerede..İyi mi yapıyorum bilmiyorum onları kalabalıktan,şehir hayatından soyutlayarak?
ve diyete geri dönüyorum........boshayallersmile
ben ilk diyete başladığımda bir söz vardı ve hoşuma gitmişti yeniden sizede hatırlatmak istedim.
diyette önemli olan
ne yediğimiz......?
ne kadar yediğimiz.....?
ne zaman yediğimiz......?
bu üç sorunun cevabında bizim zayıflama maratonumuz. eğerki rayına otutturabilirsek ne kilo problemi diye birşeyimiz kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?