Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yoğurtlu közlenmiş patlıcanın içine biraz közlenmiş biber de ekliyorum ben ... öyle de böyle de çok leziz gerçekten canım çekti... kaydirigubbakcemile3 menü genel açıdan güzel göründü leyloşum ama yeşillik eksik gibi geldi bana. bilmiyorumkismile birazdan öğle yemeğimi yiyeceğim kızlar. menüleri akşam yemeğinden sonra toptan paylaşacağım inş.
Aynı benim taktikler.. olumunekankayizsmile Çikolata krizlerim için her daim gerek müslinin gerekse corn flakes in çikolatalı olanlarını alıyorum ya zaten.. yerimseniben[/I][/I]
Leylacım ben de Ceydaya katılıyorum.. Sebze ve/ya salata yönünden eksik mönü olmuş.. Ayrıca protein olarak da az.. Köfte sayısını yükseltebilir ve öğlen ya da akşam salata ekleyebilirdin.. yerimseniben Patlıcan sebze kılıklı bi'şey neticede.. Hiç yararı olmayan bir şey.. dolayısı ile mutlaka desteklemen gerekiyor bana göre..
Takımcım, iki konuda fikir üretmemizi istiyorum.. a.s.
1- Günlük spor.. Bu konuda biraz daha aktif hale gelmeliyiz. Öğünlerimizin altına spor bölümünü de lütfen ekleyelim derim ben.. Spor yapmama hakkı kimsenin olmasın misal.. Hiçbir şey yapmayan kalksın dans etsin.. Bu konuda ne yapabiliriz, sporu na yapıp da daha vazgeçilmez kılabiliriz takım geneli için..?
2- Etap sonları... Her cuma listemizi yayımladığımızda özellikle kilo veremeyen ya da alan arkadaşlarımız için bir şeyler yapmalıyız..
Misal ilk aklıma gelen..
Listenin veremeyenleri ve alanların adlarını yazarız. Sonra aramızda bu kişiler için o hafta koçluk yapacak arkadaş belirleriz..
Misal 1. Ahmet oldu.. Sonuncu da Hüseyin.
Ahmet Hüseyin'e özel ilgi gösterecek (Böyle yazınca +18 gibi oldu :roflol:) Onun sadece günlük değil, haftalık gidişatına komple el atacak. Onu yönlendirecek. ve bu koçluk 1 hafta devam edecek..
Ne dersiniz?
Dediğim gibi çala kalem yazdıklarım bunlar.. Lütfen düşünelim, fikir üretelim.. yerimseniben
oleyyy takıma alınmışımm:)
Konuya dair bir önerin varsa onu da paylaş tatlım.. Bu Cumaya kadar bu konuyu bağlayabilirsek yeni etaba yeni kurallarla geçmiş oluruz, diye düşünüyorum..
Spor gerçekten benim yemekten de fazla önem verdiğim bir şey..
Yeri gelir yersin, yeri gelir kaçamak yaparsın.. hemn arttırırsın o günkü spor aktiviteni dengeyi kolayca kurabilirsin..
Not: Anne adaylarına dikkat: Bebenizi başak burcu olacak şekilde doğurmayın lütfen. Yoksa hayatı boyunca çektirir en çok da kendi çeker. :roflol: :roflol:
Takımcım, iki konuda fikir üretmemizi istiyorum.. a.s.
1- Günlük spor.. Bu konuda biraz daha aktif hale gelmeliyiz. Öğünlerimizin altına spor bölümünü de lütfen ekleyelim derim ben.. Spor yapmama hakkı kimsenin olmasın misal.. Hiçbir şey yapmayan kalksın dans etsin.. Bu konuda ne yapabiliriz, sporu na yapıp da daha vazgeçilmez kılabiliriz takım geneli için..?
2- Etap sonları... Her cuma listemizi yayımladığımızda özellikle kilo veremeyen ya da alan arkadaşlarımız için bir şeyler yapmalıyız..
Misal ilk aklıma gelen..
Listenin veremeyenleri ve alanların adlarını yazarız. Sonra aramızda bu kişiler için o hafta koçluk yapacak arkadaş belirleriz..
Misal 1. Ahmet oldu.. Sonuncu da Hüseyin.
Ahmet Hüseyin'e özel ilgi gösterecek (Böyle yazınca +18 gibi oldu :roflol:) Onun sadece günlük değil, haftalık gidişatına komple el atacak. Onu yönlendirecek. ve bu koçluk 1 hafta devam edecek..
Ne dersiniz?
Dediğim gibi çala kalem yazdıklarım bunlar.. Lütfen düşünelim, fikir üretelim.. yerimseniben
Yok zeynepcim onu da gördüm de.. dağınık yerlerde olunca ve hepimiz bir çok mesajı okumaya çalıştığımız için tek mesajda görmek kadar etkili olamıyor.. en azından benim için.. yerimsenibenPüsküütçüm gözünden kaçmış,sabah ilk iş günlük menümü yazmıştım hayatım...Ama arada alakasız konularda bişeyler yazınca arada kaynamış sanırım...Kaptanlık önerisi yapmak bile yersiz sana.Bu senin en doğal vazifen(hak demiyorum çünkü bu iş ekstra zaman ve emek gerektiriyor,bu işi üstleneni alkışlamalıyız..)..Lütfen kaptanımız ol,fikrine,eserine sahip çık...
Arkadaşlar hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim..Babamı pazartesi akşamı yine acile kaldırdık 41 derece ateşle....Rontgen çekildi,yarın sabah göğüs hastalıklarına gelin dediler....Babam zatürre olmuş...bilmiyorumkismile4 ayrı dr gördü güya,hiç birinin aklına film çektirmek gelmedi....Neyse salı sabahı erkenden gittik,ağlayarak araba kullandım,babamın bilinci yok,sayıklıyor,yürüyemiyor....Kucaklayarak indirdik arabadan....Çok ağır zatürre dediler hastaneye yatırıldı,ancak dr ben bunun arkasında önemli başka hastalık bekliyorum diyor,karaciğer tahlilleri çok yüksek çıkmış....:1no2:Siroz da olabilr dei,tomografi çekildi bugün,yarın sonuç alınacak,bakalım ne çıkacak,çok huzursuzum....Allahım lütfen sadece zatürre olsun,başka hastalık olmasın....:Saruboceq:
EBRULUMAyrılmış,çok üzüldüm ama sonuçta kendi kararı,saygı gösteriyorum...
PEMBECİKCanım tekrar hoşgeldin,çok sevindim dönmene...opuyorumnanaktan
İKRACIMMontiyi bırakmışsın,kilo alman gerçekten şaşırtıcı,bende bu aralar monti yapamıyorum,kaydirigubbakcemile5
DORACImOğlun için hayırlı olsun canım...İnşaallah çok iyi yerlerde görürsün miniğimiziopuyorumnanaktan....
Püsküütçüm kaptanlık istemediğine göre ikra olsun diyorum bence oylamaya sunalım adayları belirleyelim şimdiye kadar söylenen isimler asi dora ve ikra benim oyum ikra:)
samanyolucum bende çok üzüldüm babana çok geçmiş olsun cnm ikracımda kaptan olmak istemiyor peki arkadaşalr hesaplama yapabilen ve öncedende kaptanlık yapmş olan leyla mı var ve birde bilgisayara cok girmesi lazım bunu belirlememiz lazım kızlar