- 15 Eylül 2007
- 2.104
- 868
- 198
İşte burası benim durumumu tarif ediyor arkadaşlar.. eyvahedigeldismile
Bu seneye kötü başladım.. 1 Ocakta ölüm haberi, 2 Ocakta cenaze.. sonra bir sürü sağlık sorunu..işle ilgili problemler..
Ve ben ne zaman sıkılsam, ne zaman üzülsem öncelikle koşa koşa markete gidip çikolata almaya başladım. Kilo verdikten sonra geçen iki yıldan sonra bu sene pes ettim, yenildim.. Gelsin cipsler, gitsin çikolatalar ki kendisi bir numaralı antidepresanım.. :kedi:
.....ve şimdi bugün. Yeri geldi diye söylüyorum.. Bu takıma girdiğimden bu yana geçen 10 gün içinde talihsiz olaylar peşimi bırakmıyor.. Perşembe, Cuma derken en sonuncusunu da bugün yaşadım (Ah Allah söyletti en sonuncusu dedim heyyyo)
.....ve ben eğer takımda olmasaydım, beni önemseyen ve yediklerini didik didik etme cesaretini gösterdiğim arkadaşlarıma duyduğum saygı olmasaydı çooooooktan bir koli çikolata yemiştim.. Çoktan..
İsyan etmiyorum.. Buna da şükür.. Her şey geçer, gider.. Bugünü de çikolatasız atlattık ya ona bakalım.. :lepi:
Ceydacım, paylaşım için teşekkürler canım.. a.s.
hepimizin hayatında iniş çıkışlar oluyor Püsküütüm..
ben de aynıyım,hemen çikolata:bbo:hatta ödülüm bile çikolata,aslında yanlış bişey..
hı bu arada sabah sabah canım fena tatlı çekti,çikolata ağırlıklı olmak üzere :)) oğlumun coco popsundan 1 yk,sade dondurmadan 2 yk karıştırdımzemuszemussüper oldu,çok iyi geldicokacimcoook
bu arada kızlar sizinle bir sevincimi paylaşayım. oğlum artık bir ilk öğretim öğrenci adayı. bu gün e okuldan kaydı çıktı. darısı sizlerin çocuklarınada olsun inaşallah.hihoyyyt
ama oğlum için bu pek sevinçli olmadı. deminden beri ağlıyor ben okula gitmem diye.kafamçokkarıştı
ay canım çok sevindim,hayırlısı inşallah:Saruboceq:zamanla alışır merak etme...
Ceydacım cnm çok teşekkürler bende sizi çok özledim ama işte o kadar çok iş vardı ki girmeye fırsat bile olmadı doracım hoşbulduk cnm evet ben yinede girip paylaşım yapmaya devam edeceğim sizin sıcak ortamınız çok güzel çünkü:)
pembecikk hoş geldin canııımmma.s.
Kızlar işte bugün benim miğdeme giren mamalar :hulya:
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet çarliston biber (pişirmeden çiğ olarak yedim kıtır kıtır tatlı geldi valla kaydirigubbakcemile3 )
1 adet domates
1 küp az yağlı tuzsuz beyaz peynir
1 bardak açık çeyrek çay kaşığı esmer şeker katılmış çay
ara öğün
1 adet yeşil elma
öğle
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilmiş havuç salatası (pişirilmemiş)
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün
4 dilim karpuz
akşam
yarım sandal sefası yemeği (patlıcan ile yapılan)
tarif için tıklayınız PATLICANLI SANDAL SEFASI
4 kaşık arpa şehriye pilavı
1 kase cacık
Not: Akşam neden ekmek yemedin diye soracak olursanız bugün toplam 3 dilim ekmek tükettim akşam yemeği de her ne kadar kendi patlıcanlarımın yağını kağıt havlu ile aldıysam da ağır olduğu için tercih etmedim. Zaten ekmeksiz olduğu için 1 tane değil yarımı ile idare ettim :roflol:
Ceydacım mönü süpeeerrrr:lepi:çok iyi gidiyoruzzzzkaydirigubbakcemile5
İkinci Hafta / 5. Gün
09:45 Müsli ve yoğurt
14:45 2 x karışık tost, 1 bardak portakal suyu
17:30 1 bardak süt, 2 ceviz, 2 kayısı, 2 badem
20:00 Kıymalı kabak yemeği, yoğurt, 1 dilim Uno Denge Light
22:30 Karpuz, hellim peyniri
Açıklama: Bugün 1. ve 2. öğünüm arasında ne halde olduğumu bile bilemediğim için yemek yemek aklıma gelecek en son şeydi.. Elimde olmadan çok uzun ara vermiş oldum.. Üstelik su bile içmemişim, şimdi düşünüyorum da.. N'apalım.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor kimi zaman.. :çok üzgünüm:
süper süper süper:lepi::lepi:
gelelim benim listeme
her türlü eleştiriye açığım ona görezemuszemus
sabah
ilk kalktığımda 1 adet taze kayısı ve 2 bardak su
saat 8.00 1 yumurta .2 biber 4 yeşil zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 3 fındık 2 badem
öğlen yarım küçük paket ton balık 1 dilim ekmek bol salata(elma sirkeli)
ara öğün 2 taze kayısı
akşam 3 kaşık pirinç pilavlı .1 kase dere otlu cacık. 2 kaşık taze fasulyenin taneleri 2 kaşık patlıcan salata
ara öğünde 2 kuru kayısı. şekersiz çay. 5 badem 2 beyaz leblebi.
aralarda su içtim..... ve her daim eğzersiz yapmıya çalıştımkaydirigubbakcemile2
şimdi fazlamı yemişim kiiiCADIARZU
bu şekil liste olarak daha iyi oldu.:lepi:
ben bile akşama kadar ne tükettiğimi rahatlıkla görebildim:roflol:
öbür türlü karman çorman oluyordu.delikafadulden
evet Doracım böyle çok iyi olmuş,ben de yorum yapamıyordum ayrı ayrı yazıncabilmiyorumkismile
hiç fazla bişey yok,herşey yerli yerinde çoook güzel:lepi:
Yok yok tatlım sakın öyle düşünme.. Sakın sakın özür de dileme..
Ben kırılmam böyle şeylere.. rahat ol lütfen.. :1hug:
Etap bildirimde diskalifiye edildiğin yazıldı, evet..
Ancak ben ASIL amacımızdan sapmak istemediğim için konuya şöyle bakıyorum..
Cuma yarışmasında diyet takımlarını kurmanın amacı, bir arada motivasyonu sağlamak olduğuna göre ve sen de sözkonusu motivasyona sahip olduğunu açıkça belirttiğine göre, elinde ol(a)madan mazeretini iletemediğini de gözönünde bulundurarak:
2.takım üyesi olarak ben Püsküüt sengözlerimebaksanab senin yeniden takıma alınmanı oylamaya sunuyorum:
Benim oyum: EVET kaydirigubbakcemile2
tabi ki EVET :lepi: