Kesinlikle katılıyorum Ceydacım.. Özellikle de güne başlama saati çok önemli.. Metabolizmanın uyanması açısından..hergün mümkünse aynı saatte yatıp aynı saatte kalkmak da mühim birşey.
Süperdi bu paylaşım.. Çok ihtiyacın var yeeee :roflol: Hoşgeldin maytapcım.. a.s.bigün aeben maytap glmiş diye yazınca bi yaziim dedim o gün dnüm noktam oldu oraya yazarken elimde koca bi dilimpasta vardı sonra bi pastaya baktım bikendime nve kızdım evet dedimye bakalım çok ihtiyacın var yee o son oldu
umarım seninde böyle bir günüün olur
İkinci Hafta / 5. Gün
09:45 Müsli ve yoğurt
14:45 2 x karışık tost, 1 bardak portakal suyu
17:30 1 bardak süt, 2 ceviz, 2 kayısı, 2 badem
20:00 Kıymalı kabak yemeği, yoğurt, 1 dilim Uno Denge Light
22:30 Karpuz, hellim peyniri
Açıklama: Bugün 1. ve 2. öğünüm arasında ne halde olduğumu bile bilemediğim için yemek yemek aklıma gelecek en son şeydi.. Elimde olmadan çok uzun ara vermiş oldum.. Üstelik su bile içmemişim, şimdi düşünüyorum da.. N'apalım.. Evdeki hesap çarşıya uymuyor kimi zaman.. :çok üzgünüm:
Yazdım buzdolabının kapısına püsküütçüm...ınan başka sebeple açsam bile kapısını midem bulanıyor 87 rakamını görünce...Gelgelelim bugüne..Sabah gayet hoş bi kahvaltı,2 dilim tam buğday ekmeği,1bütün ceviz,rutin yağsız tuzsuz sebzeler,2 bardak az şekerli çay..arada 8-10 kadar çilek(tatsız tuzsuzdu zaten)...Öğlen kızıma yaptığım patates püresinden 3 çorba kaşığı ve teflonda pişmiş 2 adet köfte(içerdiği yağı peçeteyle süzdürdüm yine de).. Hesapta olmayan bir etkinlik ve ipin ucunun kaçışı...Of yaa kermese gittik eşim ve kızlarımla ve sanki ipten boşanmış gibi yedim...1,5 adana lavaşlar eşliğinde 2 kutu ayran,1 haşlanmış süt mısır ve salata..Akşam yemedim,halim mi kaldı ki yemeye sanki..Sütümü içip yatacağım,çocuk takip etmekten gözlerim ağrıyor kızlar yaa...Hepsi sızıp kaldılar kirli kirli..Islak havluları icat edenlere minnettarım... Ebrulum,az zaman oldu ama,samimiyetin,sıcaklığın beni çok etkiledi..Nasıl iyi hissedeceksen öyle davran arkadaşım..Püsküütcüm,farklı tarzına bayılıyorum senin..Biraz gizem,özel alanını koruyabildiğin halde,herkes için en iyisini isteyişin ve sadece beslenme hakkında değilde satır aralarında hayata dair ipuçların harika...ıkinci mesajda,ya da gerçek hayatta ikinci görüşte hemen deşifre ederim kendimi ben.. Duygusal zekam eksilerde sanırım..Geçmişi okudum ve not aldım,düzenli paylaşım şarttttt....Ama özel koşullarım dolayısıyla azıcık tolerans istiyorum...Belki gün içinde defalarca paylaşamayabilirim ama bir girdim mi böyle saçmalarım...Okudukça tanıyorum sizleri ve zamanla vazgeçilmezim olacağınızı hissediyorum....
Şeniz Şeniz Şenizpüsküütüm ben şimdi sana nasıl olumsuz yorum yapabileyimkiopuyorumnanaktan
harika gidiyorsun canımmmm:lepi:
Doracım ohhh bee ben de rahatladım hepsini birden görünce.. olumunekankayizsmilegelelim benim listeme
her türlü eleştiriye açığım ona görezemuszemus
sabah
ilk kalktığımda 1 adet taze kayısı ve 2 bardak su
saat 8.00 1 yumurta .2 biber 4 yeşil zeytin 1 dilim tam buğday ekmeği
ara öğün 3 fındık 2 badem
öğlen yarım küçük paket ton balık 1 dilim ekmek bol salata(elma sirkeli)
ara öğün 2 taze kayısı
akşam 3 kaşık pirinç pilavlı .1 kase dere otlu cacık. 2 kaşık taze fasulyenin taneleri 2 kaşık patlıcan salata
ara öğünde 2 kuru kayısı. şekersiz çay. 5 badem 2 beyaz leblebi.
aralarda su içtim..... ve her daim eğzersiz yapmıya çalıştımkaydirigubbakcemile2
şimdi fazlamı yemişim kiiiCADIARZU
Evet Doracım.. Ben de yorum yapamıyordum..bu şekil liste olarak daha iyi oldu.:lepi:
ben bile akşama kadar ne tükettiğimi rahatlıkla görebildim:roflol:
öbür türlü karman çorman oluyordu.delikafadulden
Yok yok tatlım sakın öyle düşünme.. Sakın sakın özür de dileme..püsküütcüm evet bir yalnış anlaşılma oldu işte aramızda ama olsun ben unuttum bile ben siz geldiğinizde çok sevnmiştim arkadaşlarda sizden bahsetmişti herşey daha kurallı olacak ne güzel zayıflayacağız diye bende öyle umuyordum ama hayat bnm o sıralarda hiç planlı değildi acaip koşturuyordum internete girmeye hiç fırsatım olmadı 10 gun kadar 1 hafta kilo bildiriminde bulunamadım ve diskalifiye edilmişim aslında kurallarda 2 kere kilo bildirimi bulunmyanalr diskalifiye ediliyor yazılıyor ama ben diskalifiye olmuşum diskalifiye olsamda buraya gireceğim çünkü bu ortamı çok seviyorum motive oluyorum senide kırdıysam özür dilerim bir daha takıma katılmak isterim ama işte yüzüm yok izin almam gerekiyormuş ben tam kuralları bilmediğimden böyle oldu işte üzgünüm
selam kızlar
bibakiim bizim cadılar napıyo dedim
ebuşum ayrılıyosun demek
motivasyon çok önemli bunu en iyibilenlerdenim
geçen ekim kasım döneminde hiçiçimden geklmiyodu ne takıma yazmak ne diyet yapmak çok sıkılmıştım
bir süre izin istedim ve mart sonuna kadar dinlendim
arada girip okuyodum 6.takımla monti topiğini
bigün aeben maytap glmiş diye yazınca bi yaziim dedim o gün dnüm noktam oldu
oraya yazarken elimde koca bi dilimpasta vardı sonra bi pastaya baktım bikendime n
ve kızdım evet dedimye bakalım çok ihtiyacın var yee
o son oldu
umarım seninde böyle bir günüün olur
ceydacım
tarifini verdiğin yemeğe biz beykoz kebabı diyoruz acaba beykozda oturuyoruz diyemi öyle diyoruzkibilmiyorumkismile
Kesinlikle katılıyorum Ceydacım.. Özellikle de güne başlama saati çok önemli.. Metabolizmanın uyanması açısından..
Mönüne gelince çok güzel dengelemişsin ceydacım.. :lepi: Aç kalmadan ve böylece metabolizma hızını yavaşlatmadan, ruhunu sıkıntıya sokmadan keyifli ama sağlıklı beslenmişsin..
"Akşam neden ekmek yemedin?" diye sormuyorum.. :1ninca: Çünkü 4 kaşık pilav 2 ince dilim ekmek yerine geçiyor.. Tabii bu değişim bilgisi pirinç pilavı için..
Süperdi bu paylaşım.. Çok ihtiyacın var yeeee :roflol: Hoşgeldin maytapcım.. a.s.
Ceydacım.. iyi geceler, iyi uykular sana.. Ben kaçıyorum.. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?