İşte burası benim durumumu tarif ediyor arkadaşlar.. eyvahedigeldismile
Bu seneye kötü başladım.. 1 Ocakta ölüm haberi, 2 Ocakta cenaze.. sonra bir sürü sağlık sorunu..işle ilgili problemler..
Ve ben ne zaman sıkılsam, ne zaman üzülsem öncelikle koşa koşa markete gidip çikolata almaya başladım. Kilo verdikten sonra geçen iki yıldan sonra bu sene pes ettim, yenildim.. Gelsin cipsler, gitsin çikolatalar ki kendisi bir numaralı antidepresanım.. :kedi:
.....ve şimdi bugün. Yeri geldi diye söylüyorum.. Bu takıma girdiğimden bu yana geçen 10 gün içinde talihsiz olaylar peşimi bırakmıyor.. Perşembe, Cuma derken en sonuncusunu da bugün yaşadım (Ah Allah söyletti en sonuncusu dedim heyyyo)
.....ve ben eğer takımda olmasaydım, beni önemseyen ve yediklerini didik didik etme cesaretini gösterdiğim arkadaşlarıma duyduğum saygı olmasaydı çooooooktan bir koli çikolata yemiştim.. Çoktan..
İsyan etmiyorum.. Buna da şükür.. Her şey geçer, gider.. Bugünü de çikolatasız atlattık ya ona bakalım.. :lepi:
Ceydacım, paylaşım için teşekkürler canım.. a.s.
ceydacım paylaşım için saol canım güzel bi yazı şuraya takıldım bende acaba ben düzensiz uyuyorum diyemi kilo veremiyorum ama 2 senedir bende durum boyle
ikracığım bende ne düşündüm acaba ekmek yemiyorum diye miktarımı çok aşıyorsun ki. ben çünkü açıkcası aştım.:kedi:
hatta doymadım diye ekmek ilave ettim . monti montilikten çıktıydı:kedi:
yada azmı tüketim yapıyorsun. yada yediğin içtiğin proteinlermi yağlı oluyorlarki. çünkü senin beslenme şeklindeki biri şimdiye kadar taş olsa mini mini parçalara bölünmüştü:jeyyar:
bu arada kızlar sizinle bir sevincimi paylaşayım. oğlum artık bir ilk öğretim öğrenci adayı. bu gün e okuldan kaydı çıktı. darısı sizlerin çocuklarınada olsun inaşallah.hihoyyyt
ama oğlum için bu pek sevinçli olmadı. deminden beri ağlıyor ben okula gitmem diye.kafamçokkarıştı
Ya evet Doracım bu çok önemli.. ben de okumuştum bununla ilgili birşey 2-3 sene önce.. Biliyorsun kalkar kalkmaz yiyememek gibi bir sıkıntım var ama hiç değilse kayısı, ceviz gibi hemen yiyebileceğim birşeyleri mideye göndermeyi unutmamaya çalışıyorum..geçenlerde tv de izlemiştim. eğer uyandıktan 1 .2 saat sonra kahvaltı yapacaksak mutlaka bir şeyleri medeye yollamalıymışız. bu 1 fındık bile olabilirmiş bilginizeyerimseniben
ikraaacım bu çok önemli bir ayrıntı.. Sana bununla ilgili okuduğum yazıyı bulup getirmeyi ümit ediyorum.. Markete gitmemene sevindim.. Desene bugün aynı darboğazları geçmişiz arkadaşım.. yerimsenibenceydacım paylaşım için saol canım güzel bi yazı şuraya takıldım bende acaba ben düzensiz uyuyorum diyemi kilo veremiyorum ama 2 senedir bende durum boyle
evet canım zafer bizim :lepi::lepi::içelim: yazıyıda merakla bekliyorum a.s.
Ya evet Doracım bu çok önemli.. ben de okumuştum bununla ilgili birşey 2-3 sene önce.. Biliyorsun kalkar kalkmaz yiyememek gibi bir sıkıntım var ama hiç değilse kayısı, ceviz gibi hemen yiyebileceğim birşeyleri mideye göndermeyi unutmamaya çalışıyorum..
Çayı kuru kuru içmene de sevindim..
Sizlerin yani özellikle de çocuğu olan arkadaşlarım işi çok daha zor.. Evde gözünün önünde mutlaka abur cubur var.. Miniler sağlıklı beslensin diye sürekli pişirilen yemekler var.. Bir gr. cık bile veriyorsanız başarı.. Koşullarınız zor, saygı duyuyorum..
Minişe de hayırlı eğitimler dilerim..
ikraaacım bu çok önemli bir ayrıntı.. Sana bununla ilgili okuduğum yazıyı bulup getirmeyi ümit ediyorum.. Markete gitmemene sevindim.. Desene bugün aynı darboğazları geçmişiz arkadaşım.. yerimseniben
İyi bari, kızın okula gitme çağına geldiğinde aklın kalmayacak..
ceydacım paylaşım için saol canım güzel bi yazı şuraya takıldım bende acaba ben düzensiz uyuyorum diyemi kilo veremiyorum ama 2 senedir bende durum boyle
bu arada kızlar sizinle bir sevincimi paylaşayım. oğlum artık bir ilk öğretim öğrenci adayı. bu gün e okuldan kaydı çıktı. darısı sizlerin çocuklarınada olsun inaşallah.hihoyyyt
ama oğlum için bu pek sevinçli olmadı. deminden beri ağlıyor ben okula gitmem diye.kafamçokkarıştı
evet ben yinede girip paylaşım yapmaya devam edeceğim sizin sıcak ortamınız çok güzel çünkü:)
hayırlı olsun canım darısı bizimkilere olsun daha çok var ama
kıyamam kuzucuğa anaokuluna gitttimi seninki ilk defa gidicek olursa zor olabilir
komik bişey soyliyeyim mi benim kızım 2 yaşında biliyosunuz geçen tam bir saat okula gidicem diye ağladı hayatında hiç okul bile görmedi daha kayahanın ninni şarkısı varya okula gidermiş yazarmış çizermiş diye onu çok sever devamlı evde arabada dinleriz o şarkıyı bebekkende duyduğunda sakinleşirdi sanırım ondan mı aklında kaldı ama nasıl ağlıyo boyle görmelisin gülmekten koparsın kızım çantan yok diyoruz dedenin çantası var diyor onu alıcakmış :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
selam kızlarKızlar işte bugün benim miğdeme giren mamalar :hulya:
Kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 adet çarliston biber (pişirmeden çiğ olarak yedim kıtır kıtır tatlı geldi valla kaydirigubbakcemile3 )
1 adet domates
1 küp az yağlı tuzsuz beyaz peynir
1 bardak açık çeyrek çay kaşığı esmer şeker katılmış çay
ara öğün
1 adet yeşil elma
öğle
1 kase yoğurt
1 yemek kaşığı zeytinyağı gezdirilmiş havuç salatası (pişirilmemiş)
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün
4 dilim karpuz
akşam
yarım sandal sefası yemeği (patlıcan ile yapılan)
tarif için tıklayınız PATLICANLI SANDAL SEFASI
4 kaşık arpa şehriye pilavı
1 kase cacık
Not: Akşam neden ekmek yemedin diye soracak olursanız bugün toplam 3 dilim ekmek tükettim akşam yemeği de her ne kadar kendi patlıcanlarımın yağını kağıt havlu ile aldıysam da ağır olduğu için tercih etmedim. Zaten ekmeksiz olduğu için 1 tane değil yarımı ile idare ettim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?