ceydacım ben monti diyetini uyguluyorum şuan onu oturması içinde 1 ay geçmesi lazımmış bu hafta bir ay olucak bakalım eğer bu haftada kilo veremediysen ordaki sorunlar bendede baş gösteriyo mu acaba diye kendi kendimi yiyebilirim paylaşım için sağol canım ama bundan önce kolay kilo alıp kolay kilo veren bi yapım vardı daha öncede 84 kiloya çıkrım ben 2 ay içinde 70 kiloya döndüm ve senelerce kilo almadım taki doğuma kadar ama bişeyide geçemiycem 84 kiloykande 70 kiloykande 42 bedene sığabiliyorum 44 daha rahat oluyo tabi tuhaf bi yapım var sanırım
eşininiz doğum günü için nasıl bişey düşünüyorun yani çok romantik mi olsun hoş ortam romantik bi hediye yoksa normal hoşuna gidebileceği bi hediyemi
inşallah güzel haberlerini alırız canıımm,dualarımız seninleeee...
hediye konusunda ben hep kararsız kalırım,ne yapacağımıda bilemem..yani düşündüm düşündüm bi öneri bulamadım :1ninca:
inşallah cnım geçmiştir de bırakırsın ilaçları bebek isteğinize hayırlısıyla kavuşursunuz inşallah
ikracığım çok çok romantik birşey olmasına gerek yok genel olarak aklına geleni söyleyebilirsin canım.
bu arada doğum günü değil evlilik yıldönümü tatlım yerimseniben
ceydacım umarım iyileşmişsindir artık :Saruboceq: ilaçlarını bırakıp sağlıklı hayırlı bir evlada kavuşursun. dualarım seninle :Saruboceq: ne kadarlık evliydin sen. sanki kısa bir zaman gibi kalmış aklımda bilmiyorumkismile
hediye olayını şimdi düşünemedim canım. yarın yazarım kaydirigubbakcemile2 paydos saati geldi :lepi:
ceydacım off çok unutkan oldum yine. kaç gün oldu soracağım hala kafamçokkarıştı ehliyet sınavında ne yaptırdılar sana. ayy bu benim korkulu rüyam oldu. bir dahaki dönemde kesin başvurmam gerekiyor
ikracım 44 beden mi kafamçokkarıştı inanmıyorum yaa. gerçi boyun uzun onun için olabilir. hiç o kadar göstermiyorsun. zayıf halinle kaç beden giyiyordun daha önceleri :uhm:
evet leylacım gerçekten burası bana iyi geliyor. reelde çok fazla arkadaşım yok zaten. iş, çocuk, ev , eş derken zamanım kalmadı arkadaşlarıma. uzaklaşmak zorunda kaldım :gitme:
dondurma için sabret azıcık. yada alperene erimiş halini verebilirsin.
tamam canım aklıma evlilik yıldönümde ama yazıyı doğum günü diye yazmışım
canım eşine özel gömlek alabilirsin ozman baş harflerini manşete ve cebe işliyolar
yada adının soyadını yazdığı kalem alabilirsin tabi bunu kullanıyosa
tişört veya sweat alabilirsin fanatik taraftarsa forma yada o takımla ilgili bişey alabilirsin
ikinzin resimleri olan saat diycem ama bu ortak bi hediye gibi oluyo yada kupalar oluyo sıcak içecek koyunca yine ikinizin resmi olabilir çıkıyo o olabilir tabi seviyo çay kahve içmeyi kol düğmesi olabilir adı ve soyadının baş harfi aklıma gelenler bunlar canım ama romantik deseydin daha farklı olabilirdi :jeyyar:
kol düğmesi fikri güzelmiş tatlım..eşimle 4 yıl süren bir birlikteliğin sonunda evlendik o yüzden doğumgünüydü sevgililer günüydü derken birçok şey aldım insan tıkanıyor biryerden sonra CADIARZU
ayrıca sen romantikleri de yaz bebeğim o da olsun aklımda bayanssulusmile sırnaşık şey
ya bu arada o gün için kendime gecelik aldım onu da belirtmiş olayım (of utandım yaaa)
ya bu arada o gün için kendime gecelik aldım onu da belirtmiş olayım (of utandım yaaa)
:asigim::asigim::asigim: havada aşk kokusu vaaaarrrr bayanssulusmileboshayallersmile:asigim:
teşekkürler canlarım ya. ölen akrabamız değildi sadece ölümle gömülme arası çok yakın olunca belirtmek istemiştim. hayat ne garip diyeDoracım, unutmuşum afedersin.. Başınız sağ olsun.. Allah sıralı ölüm vermiş..
selam kızlar ben geldim
bugün biraz daha iyiyim. iyi dileklerini sunan herkese teşekkür ederim Şeniz
leylacım ben bu resmi görmüşmüydüm acaba :1shok: nutkum tutuldu da kafamçokkarıştı 16-17 yaşındayken niii kadannn da ehtiyarr görünüyormuşsun bilmiyorumkismile şaka bir yana hepimizin eski resimleri vardır değil göstermeye bakmaya bile utandığımız sempatiksalakcinni ben bu kilolara hiç çıkmadım allaha şükür. kilomu takip etmemin faydaları zemuszemus bazen ucunu kaçırdığımda oluyor tabii. en fazla bulunduğum kilo 65. ama o benim için çok... o resimlerime bakmak bile istemiyorum :umursamaz: doğuma 79-80 kilo ile gittim. 65' e düştüm. 3,5 senedir çabalıyorum desem yeridir herhalde :hulya:
püsküütcüm ince detaylarla ve samimi cevapların çok hoş yaa opuyorumnanaktan
bu arada soracağım unutuyorum AOÇ nedir CADIARZU
doracım sen bu kadar uyumazdın hiç. canın keyif yapmak istedi sanırım hihoyyyt
ebrucum sen de hoşgelmişsin benim gibi kaydirigubbakcemile3
EBRULUM;13237287 [COLOR="red" .!.:canım benim kıyamam sana böyle olacgını biliyordum dicem
çünki zman zaman hepimizin başına geliyor maalesefbilmiyorumkismile
ağla ağlaa bir rahatla iyice lakin eşin görmesin agladıgını sonra oda üzülürrrr
senin herşey üst üste geliyor derslerin yogun projeler falan ev işi sorumluluklar hastalıklar aman yarabiiibilmiyorumkismile
allahım kolaylıklar versin bir tanem hiç canını sıkma olurmu gececkkkk bu günlerde ne günler atlatmıyoruz degilmi
herşeyin ötesinde saglık olsun gerisi boşşopuyorumnanaktan
ayrıca sorumluluklarına düşkün oldugun da en zor kısıtlı vakitlerinde bile buraya gelmenden belli canm olumunekankayizsmile
sakın unutma bizi hep gel
kilo almamış olmanda cok güzel sen az dikkat et göreceksin başaracaksınnnnkaydirigubbakcemile5[/COLOR]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?