ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
püskütcüm evet bugünleri zor geciriyorum((
zeynep hg canm
arkadaşlar bahsetmiş bu hafta dneeme süren paylaşımın bol olursa lisetedin kuralları cekip getircem şimdi
püskütcüm lisetede adı olan kim var
modamakyaj sa
kendide eşide cok rahatsızdı iki hafta izin istedi izinlii ibaresi bildiğim kadar kullanılmıyormuş iki hafta oldugu içinde çıkarıp geri almak istemedik kilosunu aynı geciyoruz
kurallalr elbette
tekrar tekrar bakıyorum senin olduğuna imkan veremiyorum valla :1shok:
leylacım gerçektende büyük bir azim ikinizi görünce ben yapamam diyenlere örnek olsun azim nelere kadir harikasınız
günaydın kızlar.
leylacığım bu sendeki değişim inanılmaz haketendedelikafadulden
sanki anne kız gibi bir değişim bu.zemuszemus
inşallah bu kez giden kilolar son olur ve hayatın boyunca idel kilonda kalırsın canım:lepi:
Leylacım.. Mahcup oldum şimdi.. O kadar çok fotoğrafa baktık, bakıyoruz ki, bir süreden sonra insan unutuyor herhalde.. :kedi: ama var ya yine şok şok şok!
Pes büyük değişim.. Bravo sana! Bütün güzelliğin ortaya çıkmış.. yerim yerimm..
leylacım ben bu resmi görmüşmüydüm acaba :1shok: nutkum tutuldu da kafamçokkarıştı 16-17 yaşındayken niii kadannn da ehtiyarr görünüyormuşsun bilmiyorumkismile
ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
püskütcüm evet bugünleri zor geciriyorum((
ekşi sözlükden bütün bilgilere ulaştım aoç dondurmalarıyla ilgili anlata anlata bitiremiyolar tadını bende merak ettim doğrusu ama yiyemem zaten monti amca kızar sadece ankarada üretiliyomuş istanbuladada bağdat caddesinde bi yerde satılıyomuş ama bize uzak karşı yakada kalıyo ankara gelirsek bizde yeriz bigün afiyet olsun püskütcüm sana
Bekleriz efe'm :icecream:
Tebrik ediyorum araştırmacı profesörüm benim.. Şüphelenmekte haklıymışım demek ki.. Sadece Ankara.. Bu her yeri gri olan şehrin iyi yanları da var demek ki :roflol:
Bu sizin Mınti amca da çok despotmuş.. yerimseniben
Ben kaçtım kızlar.. Esen kalın.. a.s.
AOÇ hiç duymamıştım daha önce. sana sormayı unutunca da kendi kendime düşünüyorum nedir acaba diye. avuç içi kadar diye bile geldi aklıma :roflol:
bulut isminin en sevdiğin canlılardan birini hatırlatmasına sevindim canım. bol bol yaz bana kaydirigubbakcemile3
pembecik konusunda da sana katılıyorum püsküütüm. senin prensibin böyleymiş haklı olarak ama ben de cevap almayacak mesajlar yazmayı sevmiyorum bayanssulusmile
ikracım senin de bu kadar araştırmacı kişilik olmana bayıldım. inan benim hiç aklıma gelmedi böyle bir araştırma yapmak sırnaşık şey
dün yediklerimi yazsam mı diye düşünüyorum bir yandan sempatiksalakcinni
neyse çok da kötü değil. ama iyi de değil
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği + peynir. çantama atıp iş yerine getiriyorum. bu nedenle yanında başka bir şey yok
ara 1 ayran
öğlen tavuk shinitsel + salata
ara 2 sefer de bitirilen 1 yoğurt (150 gram)
akşam 1 tabak nohut + 1 tabak bulgur pilavı (ama tabak küçüktü)
ilerleyen saatlerde BK dondurma (bilmeyenler için söyleyeyim Burger King :roflol: )
ayy bugün gülme smileylarını koyunca kendimi daha iyi hissettim opuyorumnanaktan
AOÇ hiç duymamıştım daha önce. sana sormayı unutunca da kendi kendime düşünüyorum nedir acaba diye. avuç içi kadar diye bile geldi aklıma :roflol:
bulut isminin en sevdiğin canlılardan birini hatırlatmasına sevindim canım. bol bol yaz bana kaydirigubbakcemile3
pembecik konusunda da sana katılıyorum püsküütüm. senin prensibin böyleymiş haklı olarak ama ben de cevap almayacak mesajlar yazmayı sevmiyorum bayanssulusmile
ikracım senin de bu kadar araştırmacı kişilik olmana bayıldım. inan benim hiç aklıma gelmedi böyle bir araştırma yapmak sırnaşık şey
dün yediklerimi yazsam mı diye düşünüyorum bir yandan sempatiksalakcinni
neyse çok da kötü değil. ama iyi de değil
sabah 1 dilim tam buğday ekmeği + peynir. çantama atıp iş yerine getiriyorum. bu nedenle yanında başka bir şey yok
ara 1 ayran
öğlen tavuk shinitsel + salata
ara 2 sefer de bitirilen 1 yoğurt (150 gram)
akşam 1 tabak nohut + 1 tabak bulgur pilavı (ama tabak küçüktü)
ilerleyen saatlerde BK dondurma (bilmeyenler için söyleyeyim Burger King :roflol: )
ayy bugün gülme smileylarını koyunca kendimi daha iyi hissettim opuyorumnanaktan
Leylacım rica ederim canım... amacım bir nebze faydalı olabilmek.. özellikle ikracım geçen hafta kilo veremediği için üzülmüştü onun için de bir açıklama olmuştur umarım.
püsküütcüm teşekkür ederim açıklamaların için. sütlü tatlıyı da çok severim bu 3. haftam olacak ve daha ağzıma sürmedim akannehir kendime yarı porsiyon tavuk göğsü ısmarlayabiliirm belki haftasonu sempatiksalakcinni
kızlar şu an itibaren 1lt suyumu da bitimiş bulunmaktayım yatana kadar 1 lt daha içersem iyi olacak. ayrıca bugün 1 saat kadar fitness yaptım valla karnım bacaklarım ağrıdıkça seviniyorum içimden ne güzel demek işe yarıyor diye kaydirigubbakcemile2e
ara öğün olarak yine 1 adet yeşil elma ve 1 avuç kadar sarı leblebi yedim.
kızlar sizden ayrıca bir yardım isteyeceğim mahsuru yoksa. 1 haziran evlilik yıldönümümüz opuyorumnanaktan ve ben eşime henüz birşey alamadım fikilerinizi özel mesajla ya da buradan belirtirseniz çok çok sevinirim..
hepinizi öpüyorum a.s.
canlarım yarın doktora gideceğim kontrol için bilmeyenleriniz varsa belirteyim geçen sene haziran ayında eklem romatizması teşhisi konulmuştu halen tedavi görüyorum doktorum eğer şu anki gelişmeleri iyi görürse ilaçlarımı bıraktıracak.. ve buna bağlı olarak ben de artık hamilelik konusunu açcağım kendilerine..eğer izin çıkarsa çalışmalara 1-2 ay sonra başlayabileceğiz..
sizlerden ricam bana dua etmenizdir.. :Saruboceq:
canlarım yarın doktora gideceğim kontrol için bilmeyenleriniz varsa belirteyim geçen sene haziran ayında eklem romatizması teşhisi konulmuştu halen tedavi görüyorum doktorum eğer şu anki gelişmeleri iyi görürse ilaçlarımı bıraktıracak.. ve buna bağlı olarak ben de artık hamilelik konusunu açcağım kendilerine..eğer izin çıkarsa çalışmalara 1-2 ay sonra başlayabileceğiz..
sizlerden ricam bana dua etmenizdir.. :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?