- 25 Temmuz 2007
- 332
- 0
- 296
- 51
Ben geldimmmmmmmmm.
Ama havadisler kötü, dün akşam kuzumun eli yandı, acısından bütün gece uyumadı, ağladı durdu yavrum. Bende hem sinirden hem üzüntüden hemde enerji için sabaha kadar yedimde yedim. Valla inanın yediklerimi görseniz suratıma tükürürdünüz(
günaydın canlarım
zümrütüm insanoğlunun başına her an herşey gelebiliyor işlte
hayatın ne getirecegi hiç belli deil maalesef
ikracım günaydın canm allah güle güle gidip gelmek nasip etmiş ne güzel
darsıı bütün vatani görevlerini yapan aana kuzularına
gözünüzaydın canm benim
cok yogunum cokkkkkkkkkk
zümrüt gibi bende dün pikniğe gittim oğlumun eski sınıfının pikniğiydi demiştim ya arkadaşlar kahvaltıya gelecek sonra pikniğe gicez diye :)
ev ormana yakın demiştimde pikniği burda ayarlamışlar neyse havada güzeldi oçam agaçlarının arasında halaylar çekere oynayarak güzel bir piknik yapıldı orkestra falan da varı epeyyyyyyy kalori harcadık hehehhe
bugün yolluklarımı falan yıkamam gerekiyor yine temizlik modundayım :)
bacaklarım falan hamlamış yav :)))))))
yedklerime gelince o kadar piknik oldu ama ben bişi yemdim :)
döner getittirmişler benim de canm istemedi
bu sbaah itibari ilede iki çatal peyni yarım dilim ekmek dört tane yeşil zeytin ve salatalık yedim
az sonra ara verdiğimde yeşilimide içerim işte böle
huuuuuuuuu takımmmmmmmmmmmmm toparlannnnnnnnnnnnn
bugun tekrar başla doracım belki affeder monti amca seni
Hepinize çoook teşekkür ediyorum kuzumun elinin yanma hikayesi çok sinir bozucu: Bütün gün dısarıdaydık eve geldik herkes yorgun kayınvalidem çay içelim diye tutturdu. Bu arada ben ve eşim normalde cay içmeyiz. Neyse bu gidip cay demlemiş, sonrada o caydanlığı alıp salondaki orta sehpanın üzerine getirip koymuş. Normalde her daim kuzunun şezlongu o sehpanın tam ortasında duruyor. Herneyse ben kuzuyu şezlonguna bıraktım tabii bu arada hayal gücüm salon sehpasının üstünde çaydanlık olabilecegini düşünememiş. Neyse sezlonga bıraktım tam düşmesi diye kemerini takmaya calısırken bizimki kendini sağa doğru bir attı. El cosssss çaydanlıkta, saniyeyle cektim elini. Tabii sonrası feryat figan...
Bu arada kayınvalidem sonrasında bana demesinmi,"cocugu niye oraya oturtuyosun diye" bende sinirliyim ya "iyide orası onun koltuğu 6 aydır orada oturuyo, sen neden çaydanlık koyuyosun oraya dedim" tabii geveledi durdu lafı... Hayır Allah beterinden korusun, ben böyle bir durumda suclu filan aramam, care bulmaya çalısırım direk sucu bana yüklemeye kalkıyo.
Sonra kuzum sabaha kadar ağladı yavrum, sabah kahvaltıda bide diyoki duydum sesleri uykum kaçtı. Sanki kendisi akrabamız degil.... Madem uyanıksın madem uykun kaçtı, bi gel, bi yardım etmeye çalış, 10 dakika kucagına al pışpışla cocuguda biz dinlenelim. Yok anacım duymuş uykusu kaçmış ama odasından çıkmamışşş....
Bos yere dememişler, ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar... Valla annemde geldi buraya (tabii gezmeye degil yardıma) kadıncagız kızım her ıh ettiğinde gelip aldı, siz uyuyun uykunuzu alın dedi, saatlerce uğrastı yavrumla...,
Valla söz meclisten dısarı ama simdiki aklım olsa asla ama asla kızı olmayan bir kadının ogluyla evlenmezdim. Bir kadın sadece erkek anası olunca umursamaz oluyo!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?