Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
doracım ceydacım kolay gelsin fıstıklar
ikracım ıspanak tadı cıktı gibi hissettim ben evet tabiki dhaa pratik dolapta duruyor halaa
ben daha kahvaltı yapmadım bir litre su içtim bu saaate kadar ama wc den de cıkamıyom haydi ben yine gider görüşmek üzre
kaydirigubbakcemile3
canım bende hiç çıkmadı yiyenlerde anlamadı zaten fıstık var diye bide idda ediyolar 10 dal kullanmıştım ben
doracım ceydacım kolay gelsin fıstıklar
ikracım ıspanak tadı cıktı gibi hissettim ben evet tabiki dhaa pratik dolapta duruyor halaa
ben daha kahvaltı yapmadım bir litre su içtim bu saaate kadar ama wc den de cıkamıyom haydi ben yine gider görüşmek üzre
Daha şimdik yiyebildim kabakımı:)
Merhaba arkadaşlar,ne güzel herkes temizlik yapmış,güle güle kirletin,ben bugün boş boş dolaştım,sabah 7 de küçük oğlumu okula bıraktım,yarışmaya katılacaktı,sonra anneme kahvaltıya gittim,kardeşime kahveye...:jeyyar:Bugün tatil yaptım kendime...Eve gelince yumurtalı omlet +yoğurt ve salata yedim...Montiyi unutmamak lazım..Şimdi de ütüm bitti,birazdan yine oğlumu almaya giderim,işte böyle,temizlik yarına kaldı,yarın da öğleden sonra mevlit var,akşam da misafir....laelaelaelaelae
canım ıkracım cok tesekkur ederım.en yakın zamanda aranızdayım insallahmodacım tekrar geçmiş olsun canım eşin iyileşsin nasıl olsa hep buralardayız geri dönersin canım sıkma kendini
ceydacım ebru monti yapmıyo daha karar veremedi o yüzden herşeyi yiyebilir ama aldığı kıyafetler yanlarında fışkırır oyüzden yemese biraz sabretse sonu selamet ama nasıl olsa ben onu yakalayacağım sorun değil yemeye devam etsin ebrucum
bu arada günaydın kızlar
kilom da bi oynama var ama çok az bana göre acaba regliyim şişkinlik de var o yüzden mi bilmiyorum 82 kilom
modacım canm ya bu arada sende kendini çok hırpalama hastaya bakarken bakan adam da hasta olur dikkat et canm kendineeeeee tekrar gecmiş olsun bir tanem o zman listeden cıkartmıyorum sei aynı geciyorum dikkat et yinede sen yediklerine bak bir koparsan toparlayamazsın cnm
(oy kırmızı yazılarıma geri döneyim ben :) )kaydirigubbakcemile3
canım bende hiç çıkmadı yiyenlerde anlamadı zaten fıstık var diye bide idda ediyolar 10 dal kullanmıştım ben
dün bende yaptım ama bilmem bilirmisiniz pazıya benzer bir ot kullandım...... görünüş güzeldi ama benim uyanık kız ot kokuyor diye yemedi... ıspanaklı oılaydı eminim çok daha güzel olacaktı ama
bende hepsini dağıttım......zemuszemus
tadına baktım güzeldi bencecokacimcoook
og ne güzel ellerine saglık canmsağol canım benim.. temizlik bitti valla ohhh mis gibi opuyorumnanaktan tabii bu arada ben de bittim akannehir
temizlik telaşından yemek yemek aklıma gelmedi çok susadığım için arada 1 şişe maden suyu içtim şimdi de biraz ıspanak kavurdum kendime onu yiyeceğim yoğurtla.. yarın anneme davetliyiz telefonda konuştum börek yapacağım diyor anne dedim sakkın yasakkelime ama o damadına kıyamaz yapar yine böreği ben de melül melül bakarım artık
Bende geldim ama kimsecikler yok sanırım(
Dün akşam yemeğe dışarı davetliydik masa bir donandıki sormayın gitsin, ama inanın ben çok azar azar yedim( fazladan 3-4 tane karides yedim heralde (karides kalorili birsey heralde)
Bugün sabahta sadece ekmek peynir yedim, dışarı cıktık, açlıktan ölüyordum geldiğimde evde hazır tavuk vardı ondan alayım dedim ayak üstü soğuk soğuk anam ondada öyle bir parça almışımki artık açlıktan basım dönüyor. Kızımın altını temizle, yedir, uyut telasından yiyemedim birsey. Şimdik uyudu iyice dalsın gidip kendime kabak alacagım (benim kız yanında olmayınca uyanıyorda maalesef)
canım cımmmmMerhaba arkadaşlar,ne güzel herkes temizlik yapmış,güle güle kirletin,ben bugün boş boş dolaştım,sabah 7 de küçük oğlumu okula bıraktım,yarışmaya katılacaktı,sonra anneme kahvaltıya gittim,kardeşime kahveye...:jeyyar:Bugün tatil yaptım kendime...Eve gelince yumurtalı omlet +yoğurt ve salata yedim...Montiyi unutmamak lazım..Şimdi de ütüm bitti,birazdan yine oğlumu almaya giderim,işte böyle,temizlik yarına kaldı,yarın da öğleden sonra mevlit var,akşam da misafir....laelaelaelaelae
afiyetler olsun martımmmmmopuyorumnanaktanDaha şimdik yiyebildim kabakımı:)
evet cok nankörrrrrrr yazcam az sonra nele etttimsağolasın canım..valla ev işi nankör biliyorsunuz artık ne kadar gider bu temizlik meçhul..
senin de yarınki program epey yoğunmuş kolay gelsin şimdiden
canım benim kıyamam sana böyle olacgını biliyordum dicemebrucum sen gercekten bu isten anlıyorsun canım.bende eşimle koşuşturmaktan ona bakmaktan hastalandım,tansiyonum düştü,
sürekli başım dönüyo,başım çatlayacak gibi ağrıyo,başımı duvarlara vurmak istiyorum,hatta şu an şöyle bi imkan olsada avazım çıktığı kadar bağırıp ağlasamda boşalsam.hiç iyi değilim şu an.
ağrı kesiciler fayda etmiyo.
eşim artık daha iyi ama ben kötüyüm.neyse bu dönemde geçicek,
herşey yoluna girecek.
inanın varya hiçkimseyle ne bir sohbet edesim var,ne alışveriş edesim var nede dışarıya çıkıp kahve içesim var.hiç birşey yapmak gelmiyo içimden,
saçımı bile taramak içimden gelmiyor o kadar söyliyeyimde siz anlayın.
neyse eşim iyi olsunda herşey düzelir.
kızlar iyiki varsınız,hepinizi ayrı ayrı seviyorum
en yakın zamanda görüşmek üzere,
ay unutmadan söyliyeyim,tartıldım,aynı kilo çıktım.ne vermişim ne almışım.
bu kadar dengesiz beslenip almamakta iyi birşeydir diyorum,öpüyorum hepinizi
ayy canım benim bir an şaşırdım sanırım kulübüme geldim dedim. ama senin bana geldiğini görünce sanki gerçekmiş gibi heyecanlandımdelikafaduldendelikafadulden hoş geldin tatlım. sefalar getirdin. şimdi ben sana ne ikram etsemmmmmmmmcokacimcoook:içelim:Dora,müsaitmisin kahveye geldim..:))
Az kalorili bir haftasonu diliyorum canım..:)
samanyolum çok rövanştasın ya. okula bırak al. bu sene bende böyleyim. oğlum okula başlıyacak teyzeleri. çok heyecanlıyız. ama oğlumun hiç gidesi yok:gitme: ben okula gitmem diyorda başka bişi demiyorkötükedihüsoMerhaba arkadaşlar,ne güzel herkes temizlik yapmış,güle güle kirletin,ben bugün boş boş dolaştım,sabah 7 de küçük oğlumu okula bıraktım,yarışmaya katılacaktı,sonra anneme kahvaltıya gittim,kardeşime kahveye...:jeyyar:Bugün tatil yaptım kendime...Eve gelince yumurtalı omlet +yoğurt ve salata yedim...Montiyi unutmamak lazım..Şimdi de ütüm bitti,birazdan yine oğlumu almaya giderim,işte böyle,temizlik yarına kaldı,yarın da öğleden sonra mevlit var,akşam da misafir....laelaelaelaelae
afiyet olsun canımmmmmmmmDaha şimdik yiyebildim kabakımı:)
hiç bilmez olurmuyuz yap yap yine aynı oluyorkötükedihüsosağolasın canım..valla ev işi nankör biliyorsunuz artık ne kadar gider bu temizlik meçhul..
senin de yarınki program epey yoğunmuş kolay gelsin şimdiden