- 25 Temmuz 2007
- 332
- 0
- 296
- 51
her kese iyi akşamlar bu gün hiç kimse uğramamış geldim gittim boş ben de yalnız başıma yazamadım ama dayanamadım dün çok güzel bir gün geçirdik kızımın sınıfıyla pikniğe gittik ne piknikti ama bir yandan yağmur yağıyor bir yanda güneş açıyor ama çok rüzgarlıydı sersem olmuşuz dünden beri hepimiz yatıyoruz kendimize gelemedik aslında hava tam pikniklikti güneş yoktu ama yağmur çiseledi allahtan gittiğimiz yerin kapalı alanı vardı biz orada oturduk ama çocukları tutamadık tabi onlar yağmurda midillilere bindi uçurtma uçurdu yorgunluktan mahfolmuşlar her kes yaptığını serdi masalara oh neler vardı neler şimdi peki sen neler yedin diyeceksin hiç bir şey yiyemedim çünkü arkadaş derdini anlatmaya bir başladı gidene kadar onu dinledim tabi ben sinirden şiştikçe şiştim herkes artık toplanmaya başlayınca biz aç olduğumuzu hatırladık bir taba çilek yiyebildim o kadar kocası karısını aldatıyormuş ve diğer kadın da bunu rahatsız ediyormuş bu da tel açaınca karşı taraf bunu mahkemeye vermekle tehdit etmiş kocasının akrabalarıda arkadaşıma tel açmış bırak kızı rahat demiş allahım ya delirdim anlatamam aman böle bir gün geçirdim cumartesi