Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydıııınnnna.s.
kahvaltımı yapmadım dahaaa...10 dk sonra falan...bi günaydın diyim dedim takımımaaaa a.s.
günaydın kızlar birsürü şey yazdım ve bilgisayar kapandı offffffffffffffffffff
Günaydınnnnnnnnnnnnn hoşgeldinnnnnnnn afiyet olsunnnnnnnnnnnBen geldiiiimmmmmmmm;
Sabah kahvaltım; peynir, ekmek, domates, salatalık, biber ve rezene çayı...........
Ben anlamıyorum nasıl oluyorda yarım dilim ekmekle doyabiliyorsunuz???? Hayır bide üstüne nasıl kilo veremiyorsunuz???
günaydın kızlar. bir sürü alıntı yapmıştım ama pc kapanıverdi:kötükedihüsokötükedihüso
ceydacığım çok güzel sin de o yüzden sordum canım. allah sahibine bağışlasınnn:Saruboceq:
ebrucuğum haketen bu kızlar niye bi c deyip kayboluyorlar yaaaaa. sonuçta bir havayı soguduk.
ve sen ciddimisin püsküütüğümüzü çağırdığınasırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy ben onun yanında utanırım ama:kedi: kendimi kaçamak yapmaktan korkar hale gelirimm:1ninca:sırnaşık şey
günaydın kızlar. bir sürü alıntı yapmıştım ama pc kapanıverdi:kötükedihüsokötükedihüso
ceydacığım çok güzel sin de o yüzden sordum canım. allah sahibine bağışlasınnn:Saruboceq:
ebrucuğum haketen bu kızlar niye bi c deyip kayboluyorlar yaaaaa. sonuçta bir havayı soguduk.
ve sen ciddimisin püsküütüğümüzü çağırdığınasırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy ben onun yanında utanırım ama:kedi: kendimi kaçamak yapmaktan korkar hale gelirimm:1ninca:sırnaşık şey
Ben anlamıyorum nasıl oluyorda yarım dilim ekmekle doyabiliyorsunuz???? Hayır bide üstüne nasıl kilo veremiyorsunuz???
işte sorun orda doymuyoruzki bi müddet sonra alışıyosun ama ben sabah 2 dilim ekmek bidaha ekmeği ağzıma sürmem ilk zamanlar güzeldi 6 kilo verdim sanırım vucudum bu beslenme şeklinede alıştı şimdi bana cevap vermiyo bakalım monti diyeti iyi gelicek inşallah
Selam şekercikler.. Ebrulumcum davet etmiş beni sağ olsun..
Cumartesi sabahı tartılıp geliyorum.. İnşallah ibrede 70 i görmeden gelirim.. :roflol: :roflol:
Bu arada ben de diyet dönemi defterlerimi çıkarıp haftalık yemek planlarımı gözden geçireyim, dersimi çalışayım.. yerimseniben
Cumartesi görüşmek üzere.. Kendinize iyi bakın.. Davet için teşekkürler Ebrulumcum.. a.s.
selam kızlar
martcım 6 aylık bir bebeğin var canım. seni burada görmek istemekle beraber çok iyi yaptığını söylemek isterim. kendini sıkmadan devam etmen çok daha iyi olacak. ama buradan ayrılma bence. doramın dediği gibi tecrübe konuşuyor sengözlerimebaksanab kaydirigubbakcemile3
ebrucum senin oğluşa da geçmiş olsun diyecektim ama geçmiş bile. hastane de kedi ısırması vakası vardı bir tane de. ona da 5 doz aşı vermişler. ben hemen götürdüğüm için ve çizik şeklinde tırmalama olduğu için bize 4 doz olmuş olabilir. onlar hemen aşı olmamıştı. benim oğlum hemen oldu. sonra 3. gün, sonra 7. gün, son olarak da 14. gün aşı var. bu arada geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlarım sağolsun Şeniz
ben kendimden de çok korktum açıkçası. emip tükürdüm ya. acaba iyi tükürdüm mü, ağzımı da yıkamadım. aşı da olmadım. aldı beni bir korku :kedi: dün doktora sordum gerek yok aşıya dedi. umarım kudurmam :1ninca:
ay valla püsküüt gelmiş ohaoldumsmile sağolsun bizi seçtiği için Şeniz
ama dora gibi ben de tedirgin oldum bak şimdi kaydirigubbakcemile3
kendimi bir öğretmenle birebir ders çalışacak gibi hissettim :roflol:
püsküüt bizi çok yakında mezun eder :lepi: