teşekkür ederim ikracım. allah hepsini korusun...
çarşıda bir kasabın önünde oğlumdan büyük bir kız seviyordu kediyi. ama kedi öyle mayışmış ki ben de izin verdim sevmesinesanırım kızın sevmesi kedinin hoşuna gitmiş ki oğlum elini araya sokunca mawww atladı üstüne ince bir tek tırnak izi var. hemen emdim yarasını tükürdüm. aklıma ilk o geldi. hemen karşıdan marketten de kolonya aldım. koştuk hastaneye. hastaneye gidene kadar kolonya ile yıkadım yarasını. gidene kadar sordu durdu yavrum " anne kedi beni niye tırmaladı" ben hep hayvanlara zarar vermesin diye sen onlara zarar verirsen onlar da sana zarar verir diye anlatırdım. seviyordum ama niye tırmaladı diye soruyor onun için hemen aşı uyguladılar hastanede. bu gün de bir tane vuruldu. 2 tane kaldı geriye.
hastane kaynıyor. kedi ısırması, tırmalaması, köpek ısırması. bir tane de kene vakası vardı
ben de o telaşla salgın mı var diye sordum hemşireye. o da kaçık çıktı :) ne salgını anne kafayı bozmuş diyor :) havalar ısınınca insanlar hayvanların yaşam alanlarına girdi diyor. rahatları kaçmış paşaların :)))
şaka bir yana da aman aman çok dikkat etmek lazım ya. bir anda nasıl da atladı üstüne. hemen refleksle kurtuldu allahtan ben de çektim kolundan ama yine de kan çıktı ve tedbir alıyoruz
Doracım patlamış patlıcan ne yahu
asiciğim çok geçmiş olsun a.s.haketen çok bilinçli davranmışın.Şeniz
ceydacığım profilindeki resim sanamı ait oluyorboshayallersmileboshayallersmile
öğle meümde ton balık salata ayran ve 2 kaşık mantar sote yedim ara öğünde erik 4 adet çok açtım doymamıştım ve öğle menüme 1 dilimde ekmek ilave ettim:kedi:
mart aslında böyle bir duurmda gitme bak yapma etme demem laızm
ama
demiyorummmmmmm
iki gün sonra ben yapamıyorum gidiyorum diyeceksen şimdiden takıma girmemen en doğrusu tabi
ama senin gibi bir arkadaşımızı kaybetmek te istemiyorum
ceydacım ne güzel böyle ilişkilerin olması tamam canım güle güle git görümcene şimdiden hayırlı olsun diyorum öptüm şeker
tabiki olurrrrrr
gel paylaşımı yap derdini yaptıklarını anlat tıpkı biizm gibi canm benim
sen sıkma canını oldumu
aama cogu insan takımda adı yazmadıgı için paylaşımda bulunmadıgını söylüyor sende unutp gitme bizi olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?