cokacimcoook evet silviya gunluk raporumu yaziyorum vede yorumlarinizi bekliyorum eger cok veya sagliksizsa yorum yapin == sabah 7 hazir yarim bogca (avcum kadar bisey) kahve saat 9 bir elma normal bir bardak cay saat 11 de kiraz sapi cayi ictim 12 de yarim tabak haslanmis karnibahar ve haslanmis havuc karisimi yagsiz ve elma saat 2 de fitness cubuk saat 4 de bi kase sutsuz fitness aksam bi kase yogurt corbasi 4 kasik pilav ve 4 kasik biber yemegi( kasiklari saydim walla):jeyyar: simdi cay iciyorom birazdan elmayla gunu kapatacam benim hesaplamama gore 800 kaloriyi gecmiyo yediklerim sizce nasil
Şekerim o sabah yazanlar doğru mu yoksa hastalık başlıma mı vurdu benim akannehir
7 hazır bogca ve de avcun kadar öyle mi akannehir
Şekerim o sabah yazanlar doğru mu yoksa hastalık başlıma mı vurdu benim akannehir
7 hazır bogca ve de avcun kadar öyle mi akannehir
len zapık dominasyon sabah 7 de yemiş ...benim ilk günüm koydum ocaga yeşil çayı ...
len zapık dominasyon sabah 7 de yemiş ...benim ilk günüm koydum ocaga yeşil çayı ...
:roflol::roflol:kiz domi harbi harbi ates basina vurmus kiz 7 tane bagca mi olur sabah 7 tabi :tomato::tomato:
selam kızlar.mesajlara ucundan gözattım ama çimdilk cevap yazamicam.
eylülcem yediklerine yorumu daha sonra yapıcam söz şuan vkatim yok dışarı çıkam gerek.
kızlar vaktinde paylaşım alanını takip etmenizi defalarca söylemişitm ama kaç kişi takip ediyo bilmiyorum.orda süreğen bi tartışma var son günlerde.yani cuma yarışması ve kuralllar konuusnda.çoğu kurar ihlal ediliyo.son sayfaları okumanızı rica ediyorum konu kakkında bilgi sahbi olun diye.ayrıca bunlara bağlı olarka artık takım analizimiizn yapılmamasını istiycem.yeterince ilgi olmadığını düşünüyorum.itirazı olan varsa belirtsin diycem ama cevapalr kaç yüzyıl sonra gelir bilemiyorum.çoğu kişi ortada yok çünki!
paylaşşım alanında bir iki satır yazıp çıkıcam şimdi .tekrar eve geldiğimde takımacevapları yazarım.şimidlk hoçakalın
handemi sağol canım
sende yapıyomusun elma diyeti
kızlar biri bir liste hazırlasın kimler yapıyo toplu olarak görelim
hepinizi öptüm elma güzelleri
selam kızlar.mesajlara ucundan gözattım ama çimdilk cevap yazamicam.
eylülcem yediklerine yorumu daha sonra yapıcam söz şuan vkatim yok dışarı çıkam gerek.
kızlar vaktinde paylaşım alanını takip etmenizi defalarca söylemişitm ama kaç kişi takip ediyo bilmiyorum.orda süreğen bi tartışma var son günlerde.yani cuma yarışması ve kuralllar konuusnda.çoğu kurar ihlal ediliyo.son sayfaları okumanızı rica ediyorum konu kakkında bilgi sahbi olun diye.ayrıca bunlara bağlı olarka artık takım analizimiizn yapılmamasını istiycem.yeterince ilgi olmadığını düşünüyorum.itirazı olan varsa belirtsin diycem ama cevapalr kaç yüzyıl sonra gelir bilemiyorum.çoğu kişi ortada yok çünki!
paylaşşım alanında bir iki satır yazıp çıkıcam şimdi .tekrar eve geldiğimde takımacevapları yazarım.şimidlk hoçakalın
alkisalkisalkisalkisalkisalkis kiz aksam bozmadiysan super gecmis gununevet kızlar bugünki yediklerim
sabah yumurta haşlanmış
bir kilo elma
4 litre su
1 bardak çorba
4 etimek
ve hala elma yemege devam
bugüne gelince
sabah 1 yumurta haşlanmış iki dilim eti form
öğlen bir kase çorba ve salata ve bir dilim kepek ekmeği
ara bir elma
akşam iki kaşık makarna bir kase çorba
ilerliyen saatlerde yeşil çay içerim