sılvısım evet canım cıddı bır programa ıhtıyacım var cunku kılo fazla olunca vermek kolay oluyor ama kalan resmen yapısıyor ustune
canım spora gıdemem cok yogun calısıyorum bant var evde neyse sen uygun olda konusuruz yıne
yardım melekım Şeniz
Canim Silvisim bi tanesin.Soz kaytarmak yok.Bide kendime sende musade edersen soyle bi kural koymayi hedefliyorum.Eger 1 ay icinde 3 kilo veremezsem beni takimdan cikarabilirsin canim olur mu.Cunku birak once ama kalici vermem lazim bu kilolari .Burada kis basladi benim hic kislik kiyafetim yok ama soz verdim eger kilo vermezsem almiyacagim.Daha once texas taydik orda kis yoktu burda malesef var ve ben hazirliksizim ama bu halimle de hic bisey yakismiyo ooooof of.Bide Silvisim ne guzel vermissin kilolari masaallah.
Aydasucum insaallah kisa zamanda is bulur nisanlin ve cok guzel bi yuva kurarsiniz.Optum hepinizi.Hiii bide Singingim nerelerde....
selamün aleyküm kızlar. bugün çok değşşik dersler gördük ve çok goşuma gittialmancaya başladık bu yıl. + milli güvenlik. çok sewdim bu dersleri
geri dönenler olacak sanırım. hoşgeldiniz şimdidentanışmıyoruz ama ben kendimi tanıtayım Ich bin Beyza..
bis bald
güzel öğrenmişim demi1 derste bu kadar oluyo
öptüm herkesi. hı bide analizler için. sen ne dersen başımız üstüne kaptancım :içelim: çok sewiyoruz seni
silviya ders çalışmaya gidiyodum mesajını görünce mutlu oldum
bende yemek yiyip geldim . bi kaç saat sonrada spor yaparm
öptüm herkesi. nalansu gelsene
burdayım şekercim tarikim da girmiş takıma tekraran hol geldindiyelim ..hep beraber bi bitsydi şu iş .
öncelikle ,megicim kutlarım bizede nasip eder rabbim inşallah.
tarikim ve aydasum ne güzel sizlerin aramızda olduğunu görmek bu takımda çok kişiler geldi geçti ama herkesin ayrı bir özelliği vede güzelliği oldu. sadece şu anda benden kaynaklanan paylaşım azlığının hep böyle olmadığını göstermek istiyorum sanırım .
silvişim sen gerçekten çok hakikatlısin .rutin kontröller diyelim işte bir takım stres ve sıkıntılar sonuçta sağlık ta sorunlar olarak çıkabiliyor.ama bu kilo vermem için daha geçerli bir sebep.
bende bu elma rejiminin işe yarayacağına inanıyorum. ancak ben tartıda gitmiş gramları görünce bugün biraz gevşettim. yemeğin üzerine elma gibi oldu.siz hergün tartılıyormusunuz. bundan sonra hergün tartılmıyacağım.
evet silviş rakibem. hadi koşturalım bakalım.
aydasu bölgesel incelmede bence en uygun eksersizle verilebilir.
kızlar bilir diot lazerle bölgesel incelmeye gitmiştim ama bir takım nedenlerden ara vermiş olmama rağmen yararına inanmıyorum.
şimdide dr um yasakladı . hiç bir şeyi bu araya karıştırmamı söyledi . gidip görüşeceğim bakalım paramı iade alabilecekmiyim. karışık yazdım kusura bakmayın.
burdayım şekercim tarikim da girmiş takıma tekraran hol geldindiyelim ..hep beraber bi bitsydi şu iş .
bi kahve alacaktim puanlarla sadece bi kahve olmadi mafoldumben.........hepinize iyi geceler yarin gorusuruzopuyorumnanaktan
hediye canım benimkiler hediye ...dr sana bi kahve yopllimde göz koyma benimkilere cadoloz
KIZLAAAR ben çok hastayımmm....dünde oruçtum mahvoldum inanın.orucumu bozmamak için zor tuttum kendimi.bugün maalesef tutamadım orucumu.başım yerden kalkmıyor.akşama biraz daha iyi olursam görüşürük olur mu? bana dua edin.
KIZLAAAR ben çok hastayımmm....dünde oruçtum mahvoldum inanın.orucumu bozmamak için zor tuttum kendimi.bugün maalesef tutamadım orucumu.başım yerden kalkmıyor.akşama biraz daha iyi olursam görüşürük olur mu? bana dua edin.
ne demis atalarimiz puan ya sende olacak ya snein seven birinde tsk nalansuopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?