- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
merhaba çıtır bayanlar... ay bu elmalar bana yaradı.biraz çenem ağrıdı elma yiye yiye ama kendimi dinç hissediyorum :) umarım 1 hafta sonra tartı kulağımıza güzel şeyler fısıldar sırnaşık şey
elma yiyoz yeşil çay içiyoz kilolar adios :sm_cool:
kıyamam ben san dominoşum hala iyleşemedin mi?opuyorumnanaktan
evet canım elma olayı hiçte zor geçmedi.benim hoşuma gitti.tabiki çok uuzn süre sürürülecek bişey değil ama 1 hafta sıkınıt yaratmıycak sanırm.
doğrudur canım ben yaşlı bi kadı olduğumdan hatırlayamıyorum.ama zaten listelerdede kayıtlı ayrıldığın etap hani etapsa net bilgi alabilme ihtimali var olduğundan sorun değil :)
ama şimdi sen bu hafta en azıdan 71 e düşmeye çalış anlaştık mı? diyyetisyeninede dönmen güzel olur tabiki..
singingim sen tabiki ye üzümlerini hatta olumsuz etkileneceksen bu diyetide uygulama.biz zaten topikte yazdığı gibi bire bir uygulamıyoruz ki.önemli olan önce sağlık.bu arada elma yeşil elma olack diye biliyorum.internette başka bi sayfadada mide asidinin durmuna göre bazılarının yeşil bazılarının kırmızı tercih etmesi gibi ibşeyler okumuştum sanki.bence çok takılma ama yeni elma alman gerekirse yeşil tercih et.
sanırm ender sarç tı yeşil elma,nane, bide bişey daah vardı bunların işteh kesitğini söylüyodu.
fıstığım görürsek sobeleriz :) bu arara yeni dikkatimi çekti sen sivastaymışsın.bak sivasa gelin verdik :) 1,5 ay önce kuzenim evlendi damat tarafı sivaslı bayramdada gezmeye geldiler oralara hala dönmediler galiba :)
sizin gibi kiracı dostlar başına şeker ya.bizimkiler değerinin 1/3 fiyatına oturuyolar.ne artırıyolar ne çıkıyolar.mahkemede sürünüyoruz işte.
allah sizn iyliğinizi versin ya :roflol::roflol::roflol:
canımın içi en fur tucum sen ne deyi benle ugraşıyon anam be ..gudubetim emme acayip sexi yimdirde...
ayrıcana ilgili merci leri şikaat et beni elimde kapı gibi izin kagıdım var canımın içi...sen bayrama gidemedin deyi beni gısganin dimi sen gittinde biz bişe dedikmi nen iyi tatiller dedik sadece dimiiiii...
singingim mucuksss...
eylülcem şimdi bu diyette sanırm kahvaltı yapılıyo ve dünün geri kalanında 2 saatte bir elma yeniliyo.ama ben kendimce diyeti sevimlilşetimek adına yani çok sağlıksız olmasın die günde 2 bardak ta süt içelim dedim kahvaltı yerinede 1 kase çorba 1 dl ekmek gibi öğle öğünümüz olsun diye düşündüm.şahsen ben böyle uyguluyorum.tabi dilersenin diyete tam uyarsınız dilerseniz esnetirsiniz.herkes kendi şartlarına göre yapıyo.böyle işte...
slm kizlar!!!!!! hepinize guzel bir gun diliyorum nasilsinopuyorumnanaktan silviya elma diyetine basladim bugun aksam yediklerimin raporunu veririm artik elma diyetini kac kisi yapiyoruz el kaldirsin bakalim en cok kiloyu kim verecek bu hafta merak etim
selam kızlar.naslsınız bakalım?elmacılar sizi benden önce başladınız bakalım kilolar verilecek mi?ne olur verinde bende hayıflanıp hemen başlıyım.
öff kızlaar burası bi soğudu ki sormayın ha.kışlıkları iyicene çıkardım bugün.bi sürü ütü beni bekliyor.bi kısmını halleettim ama daha çok var.
gördünüz mü köy ebesinden şarkıma cevap gelmedi.mor dudaklı ebe ne olacak!!!!
dominoş ve şekercadımız okuldalar.rabbim sizlere zihin açıklığı versin.müfredat çok zor gerçekten.ama demek ki beyin yapınız bu müfredatı kaldıracak kapasitede.o zaman çalışın.çalışmayana ekmek yoğğğğ.gerçi bu takımda kimseye ekmek yok:)))))
handemicim ve singing ablam vede sevgili takım kaaptanım sizlerede selam ederim.singing ablacım soğan salatası aynen tahmin ettiğin gibi.ciğerin yanında en iyi o gider.dün biraz üşüdük ama termstaki sıcak çay imdadımıza yetişiverdi.
akşama yine görüşürüz şekerler.by by
oooooooo...
burda herkez elma diyeti yapıyoo
maşalllah maşallah
bende tam anlamıyla bu gün başladım
çok az küçük kaçamaklar oluyo ama ççok az
sizin gruba girip elma yiyenleri görünce çok sevindim
yanlız değilmişim
birbirimize destek olursak başarırız bu işi kızlarrrr
enfurtucum opuyorumnanaktan
hiraycım evet hepimiz çatır çutur elma yiyoruz. sizden eylülce ve dominoşta biizmle.senin biraz midene dokunmuştu dimi şidmi bi sorn yok umarım.
kısaca yalnız değilsin :1hug: