- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
merhaba çıtır bayanlar... ay bu elmalar bana yaradı.biraz çenem ağrıdı elma yiye yiye ama kendimi dinç hissediyorum :) umarım 1 hafta sonra tartı kulağımıza güzel şeyler fısıldar sırnaşık şey
elma yiyoz yeşil çay içiyoz kilolar adios :sm_cool:
kıyamam ben san dominoşum hala iyleşemedin mi?opuyorumnanaktan
evet canım elma olayı hiçte zor geçmedi.benim hoşuma gitti.tabiki çok uuzn süre sürürülecek bişey değil ama 1 hafta sıkınıt yaratmıycak sanırm.
doğrudur canım ben yaşlı bi kadı olduğumdan hatırlayamıyorum.ama zaten listelerdede kayıtlı ayrıldığın etap hani etapsa net bilgi alabilme ihtimali var olduğundan sorun değil :)
ama şimdi sen bu hafta en azıdan 71 e düşmeye çalış anlaştık mı? diyyetisyeninede dönmen güzel olur tabiki..
singingim sen tabiki ye üzümlerini hatta olumsuz etkileneceksen bu diyetide uygulama.biz zaten topikte yazdığı gibi bire bir uygulamıyoruz ki.önemli olan önce sağlık.bu arada elma yeşil elma olack diye biliyorum.internette başka bi sayfadada mide asidinin durmuna göre bazılarının yeşil bazılarının kırmızı tercih etmesi gibi ibşeyler okumuştum sanki.bence çok takılma ama yeni elma alman gerekirse yeşil tercih et.
sanırm ender sarç tı yeşil elma,nane, bide bişey daah vardı bunların işteh kesitğini söylüyodu.
fıstığım görürsek sobeleriz :) bu arara yeni dikkatimi çekti sen sivastaymışsın.bak sivasa gelin verdik :) 1,5 ay önce kuzenim evlendi damat tarafı sivaslı bayramdada gezmeye geldiler oralara hala dönmediler galiba :)
sizin gibi kiracı dostlar başına şeker ya.bizimkiler değerinin 1/3 fiyatına oturuyolar.ne artırıyolar ne çıkıyolar.mahkemede sürünüyoruz işte.
allah sizn iyliğinizi versin ya :roflol::roflol::roflol:
opuyorumnanaktan