merhaba kızlar.gündüz son yazdığım mesajda paylaşım alanınada bir iki satır yazıp çıkıcam demiştim ama paylşaım lanına mesaj yazarken hop elektirik keisldi öylece kaldı.eve döndüğümde ise elektirk vardı ama net bağlantısı yoktu ancak şimdi yazabiliyorum...
handemi sağol canım
sende yapıyomusun elma diyeti
kızlar biri bir liste hazırlasın kimler yapıyo toplu olarak görelim
hepinizi öptüm elma güzelleri
biri hazırlasın ben bu işe karışmıyorum :)
listeyi hazırlayan benide yazsın sırnaşık şey
silvişim canım yarın başlıyorum elma diyetie bugün geldim daha evime ..heme alışverişmi yaptım elma yeşil çay ve bardak çorba etimek bakalım neolcak ..
tamam şeker.hadi klay gelsin...
cokacimcoook evet silviya gunluk raporumu yaziyorum vede yorumlarinizi bekliyorum eger cok veya sagliksizsa yorum yapin == sabah 7 hazir yarim bogca (avcum kadar bisey) kahve saat 9 bir elma normal bir bardak cay saat 11 de kiraz sapi cayi ictim 12 de yarim tabak haslanmis karnibahar ve haslanmis havuc karisimi yagsiz ve elma saat 2 de fitness cubuk saat 4 de bi kase sutsuz fitness aksam bi kase yogurt corbasi 4 kasik pilav ve 4 kasik biber yemegi( kasiklari saydim walla):jeyyar: simdi cay iciyorom birazdan elmayla gunu kapatacam benim hesaplamama gore 800 kaloriyi gecmiyo yediklerim sizce nasil
canım bu hara kafein alımını iptal et bence. kahve ve çay içme onun yeirne yeşil çay veya yazdığın gibi kiraz sapı olabilir
haşlanmış karnabahara lafım yok ama havuç nişastalı bir sebzedir üstelik yağsız yenmesinin bir faydası yoktur.şöyleki havucu çiğ yersen sorn yok ama pişirdiğine nişastaya dönüşüyo ayrıca havuçta bulunan vidaminler yağda eriyne vitemin türlerinden olduğu için (A.D.E.K - yağda eriyen vitaminler ) havucu yağsız yemen demek ondaki vitaimnlerden faydalanamaman anlamna geliyo
fitness çubuk ne bilmiyorum
kaçıkları saymışsın ama akşam yemeğin normla bi beslenme gibi olmuş.elma diyeti nerde kaldı bilimoyrum :)
sizede gunaydin arkadaslar elma dolu bi ikinci gun daha basliyacak sizin takimda kalabalik degil bizimkide iki takimi birlestirsekmi boyle bi sey mumkunmu silviya ???? gerci bizim donecekler varda gelen yok daha !!!! 1.73 ablam keisn bayram sonu burdayim dedi merak ediyorum haber yok
canım ben bunu teklif etmiştim.hatta takımalrdan biri diğerine taşınsın dedim.biizm takımada sizin takımada yazdım bunu ama pek ses gelmedi.bende üstelemedim.aslında sizin takımd az kişi var şuan.bizm takım sayıca daha kalabalık görünüyo sizin takıma bi mesaj yazsak paylaşıların 2. takımda devam ettiğine dair.ve türm takım taşınıp bize gelseniz paylaşımların tamamı burda yapılsa.sadece cuam günü bildirmi sizin takımda halletseniz olur mu? slm silviya takip ediyorum son olanlar uzucu puskuut tun kallissin takim kaptanlarinin yaptiklari tartisilmaz biz girip iki satir yazmaya zor gelirken millet bizim icin oturup analiz yapiyo ve arkasi gelmeyince emekleri bosa cikiyor tabi bizim eski kaptan sormustu bize analize devam mi diye ben kendi adima analizlerin bana bisey kazandirmadigini soylemistim neslihana takimda olmak motive olmak icin burdayim demistim... yani sozun kisasi emekleriniz icin sagol opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan takim olamsa simdiye dek coktan birakmistim rejimi
canım evet bizm iki dakika göz ucuyla baktığımız analizler bir sürü emekle hazırlanıyo.ama gereken ilgiyi malesef görmüyo.püsküütü üzmektnese kaldırlması taraftarı çoğunluk.
analizler iyi oluyodu ama sen ne dersen fikrine katılırım
ya bencede analizler iyi oluyodu ben baya inceliyordum.
kızlar ya dağılıyoruz. bazende hemen gaza geliyoruz. bida gaza gelelim lütfen ya... moral her zaman gerekli.
dün yani p tesi bütün günü hasranede geçirmem sebebiyle elma dieti yapamadım. bugün yazdıklarınızı okuyunca yeniden kendime geldim . kim en çok kilo veren olacak.buda çok iyi.
bence kesin bununla kilo verilir aç kalıyor insan.
şeker cadı sen gelişme cağındasın sen biraz daha dikkat et kendine.
ağır ağır verilen kilo daha kalıcı olur diyordu dün okuduğum bir yazıda zaten bizde aylarca yapmıyacağızda . metobolizma şaşırtmacası oluyor bu bir anlamda.duraksayanlar için. silviş bu arada kutlarım . benden daha az bir kiloya düşmüssün
hayırdır canım rutin kontorller mi bişey mi oldu yoksa?geçmiş olsun mesak ettim!!!
evet
şeker cadım ve dominoşum kendilerine dikkat etisler.güzel beslensinler....
singingim sen bi ara aradaki farkı baya açmıştın yetiştim yine sana. hadi yenidne kapışalım :))))
bencede analizler yararlı oluyor. ama emek harcayanların emeği kadar düşünüyormuyum diye kendime sordum. aslında düşünüyorum.eyleme geçi,rme yok.niye uğraşıyor bu insan.onun göstrerdiği özveriyi bende kendim için göstermeliyim.
kararlara saygı duyarım:
yok hiraycım ben maalesef yapamıyorum çünkü bebek emziriyorum elma dieti bana ağır gelir gibime geliyo ama bakalım belki ilerliyen zamanda olabilir sizin sonuçlara bi bakim iyi gidiyosunuz hepiniz
silviyacım uzun zamandan sonra yeni geldim ama bencede analizler iyi oluyodu fakat çoğunluk ne derse ona uyarım bizim için okadar emek veriyo insanlar sen yeterince ilgi yok dersen ozaman kararına saygı duyarım
gunluk rapaorum geliyorrrrrrrrrrrrr........... sabah 7de ( saat 7 de dominaniknanik) yarim hazir bogca kahve saat 9 bir elma bir bardak cay saat 10 bucukta yarim kase fitness saat 12 de salata icinde sadece marul ve ton baligi hafif zeytin yagli ve tatlandirici yogurt saat 3 de bi dilim kekkötükedihüso kahretmesin iste cocuklara hazirlarken nefis dayanmadi acaip pismanim ama bu son soz aksam 4 kasik makarna o kadar simdi elma yicem ya yazinca farketim fazla elma tuketmemis bugun yarin telafi edecm silviya daha cok elmaaaaaaaaaaaa
eylülcem sen galiba yemeğini yiyip üsütüne elma yiyosun :roflol: hani doktorun diyet listesi verdiği hastanın "doktor bunalrı yemekten önce mi yiycem yemektne sonra mı" demesi hesabı :roflol::roflol:
ya of kızlar kendime çok gıcık oluyorum :S okuldan gelincve niye bilmiyorum ama ççooook acıkmış oluyorm. bişeyde yapmıyorm off
fıstığım okuldan eve gelmeden kaç saat aç kalıyosun? bişeyler atıştır son 2 ders arasında böylelikle açlığını biraz bastırmış olursun.3 saatten fazla aç kalma.
ha ızlar yazmayı unutmuşum 6-7 bardak yeşil çay da içtim ugün
şekercim yeşil çayı abartma 3 fincendna fazla içme.böbreklerine zarar...
silviş ben paylaşım alanına gün aşırı bakarım.ama doğrusunu söylemek gerekirse 2,3 gündür bakmadım.bence analizler yararlı oluyordu benim için.gerilediğimi görmek utnç verici olsada hırs sebebiydi bence.yinede çoğunluğa saygı duyarım.
bugün acayip yorgunum kızlar.kışlıkları çıkarıp yazlıkları kaldırdım.ütüydü yemekti derken döküllüyorum vallahi.şu kaza oruçlarım bitsede hayırlısıyla çok rahatlayacağım valla.vücut direncim düştü gibime geliyor.
hepinizi öpüyorum.mardin cadımda gelmiş.e artıkın yarın görüşürük bacım.öff yarında diyarbakırdan kaynım geliyor.sakaryada okuyorda kendisi.öff öfff.....
meraba arkadaşlar
ben hedef kiloma geçen hafta itibariyla ulaşmış bulunmaktayım
bu nedenle elma diyetine başlamıyorum
perşembe günü bildirim yaparım
öpüyorum hepinizi
demekki bu hafta seni mezun ediyoruz
megi tebrikler a.s.
ANALİZLER KONUSUNDA AÇIKLAMA: nalansu,shekercadı, singing,handemi, enfurtu analizleri faydalı bulduğunuz söylemişsiniz ama doğrusu analiz sonuçlarının sizi atağa geçirdiğini farketmedim bugüne kadar.takımda ben aradığım şevki bulamıyorum buda gerçekten üzücü.en kötüüs ise bunu değiştirmek için ne yapacağımı bilmyiyorum.artık faydalı bi kaptna olmadığım farkındayım ama siz beni terkeden kadar bende burda olucam.analiz konsunda net bir sonuca varılmadı ama bir kısmımız püsküüte daha fazla bu yükü vermeme konuusda hemfikir.hatta ortaya eğer analizn yararlı olduğu düşünülüoyasa takımlar kendi içleirnde devam ettirebilirler.ama ben analizi özellikle kane notunu nasıl yapacağımı bilmiyorum.bu yüzden size böyle bi söz vermek istemiyorum ama şöyle yapalım böyle yapalım gibi bir fikriniz olursa seve seve ve elimden geldiğince yapamya çalışırım.yeterki motive olalım yeterki kilo verelim ve keyfimiz yerinde olsun.yapalım dediğiniz (yapabileceğim) herşeye varım! iyiy geceler..