- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
hani kızlar nerelerdesiniz?cumartesi diye mi kimse yok?
singingim elmalrını stokllamıştı ama ses yok kendisnden?
leah hala okul telaşındamısın görümiyyoruz seni.özledim doğrusu....
eylülcem yedin mi bakiim elmalarını?
ok canım.bende 0 yüzdeli listreyi gönderince millette bi şaşkınlık oldu.tatilde olduğun için ve bulduğun bi bağlantıdan acele yaptığın için dalgınlıkla böyle olmuş olaiblir diye bi açıklamada bulundum.sende başlıyomsun elma diyetine bakiim? 76.5 mu sayıyoruz seni şimdi?
peki handemicim anlaştık.yanız eski kilonu bulumam lazım listeye eklemek için.onu hallesefiz daha haftay akdar zaman var.ama şuan ki kilon nedir?onu söyle bize ve haftaya kadar birazda olsa kilo vermeye çalış.
elma diyetine gelince gün boyu yeşil elma yenilen bi diyet bu kahvlatıda günde 2-3 dl ekmek hakın var herlade.bu diyeti yapnalrın bi topiği var ama ben kendimce değiştirdim biraz diyeti bu yüzden istersen sen gidip topiği inceleyebilriisn.sanıdm diyetle ilgli olan paylaşım bölümündedir
..............................
bana gelince
güzelce 1 elma yedim.
ekmek ve türevi yemeyi düşünmüyorum bugün çünki annem nohutlu bamya ypamış bende öğle yemeği olarka ondan 4-5 kaşık kadar yiycem
toplam 5 elma tüketimce bugün (4 hakkım kaldı)
suymu içiyorum.(3 lt bitecek)
lesli teyzeyi yapmadım çünki birazdan yazlığa gidicez açık havada 1 saat yüricem
sütüde sadece gece içicem bugün.
planım budur.
haa en son elmamı 7 de yiycem sütüde 9 sa içicem bi aksilik olmazsa.
gece bu yazdıklarım dışında bi durm olup olmadığını yazarım.
şimidlk hoşçakalın. herkestende rapor bekliyorum ayrıca.
ben bugün sadece 1 elma yedim zaten normal kahvaltımı yaptım bi de 1 avuç leblebi yedim ders çalışırken ii oluyo
şimdi 2. elma
sonra saat 16.30 gibi 3. elma
18.00 gibi de 4. elma
ve 19.00da bi tane şeftali yicem canım istedi
20.00da da son elmamı yiyip finish yapıyorum delikafadulden
haaa sütü yazmayı unutmuşum 1 bardak da süt içiyim ya