2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

En başından beri yaşanan yanlışlar silsilesi
Bence bu yanlışlara bi yanlışlar daha ekleyip evli kalmaya devam etmeyin ,hazır adam boşanmak istiyorsa boşanin .
Konunun neresinden tutsak elde kalıyor çünkü

Hayır benden önce evliyken 4 yıl görüştüğü sevgilisi vardı kız bana da bulaştı hatta ayrılalım diye defalarca
Adam 6 yıllık evliliğin 4’ünde bir kızla beraber karısı aldatmış diye ondan ayrılmış. Sonra kızla beraber iken bununla olmuş. Bu da hala kendinden başka herkesi suçluyor. Bir kendine gel. Psikolojin alt üst. Ayrıl kendine çeki düzen ver.
Bu kızın mesajları tıp öğrencisi be diğer 20’li yaşlar 40’lı amcalar hikayesi devamı gibi

Bir insan kendini ancak bu kadar değersizleştirir! Ne diye böyle acele ettin ki. Kıymetini bilmezler elbette. Birkaç önce gün arkadaşım nişanlandı MaşAllah prenses gibi davranıyorlar. Her dediği yapılıyor. Nişanını bile anlı şanlı yaptı.
Sendeki Adam zaten sıkıntılı. Boşanmış bir çocuğu var sen de kimse kalmamış gibi gidip hayatının baharında Böyle birine resmen kaçmışsın.
Yol yakınken boşan bence de. Yoksa sen de kucağında çocukla dönüp baba evine gideceksin.

Eski eşin "bizzat yakaladığını" , yakalanan siz değilseniz nereden biliyorsunuz ?

Olduk işte tanışıyoduk zaten mahalleden öncesinde.kadın boşandıktan sonra kocam benle beraberken geri dönmeye barışmaya çalışmıştı o şekilde muhattap olmuştuk
Hala kocammi cidden bosanmican sanırım ve kadınla muhattap olmak yanlış banane eski karısından sevgilisinden

Kadın kendi anlattı bana yakaladığını ve herkes de biliyor eski sevgilisi de anlattı bana

Bu hikayede herkes herkesi biliyorsa , adam neden evlendiğinize dair fotoğraf koymanızı dahi istemedi ?Anlatmadığınız kısım nedir ?

Herhangi bir eğitim aldınız mı bu geçen 6 senede ? Yoksa sadece sevgilinizle mi harcadınız tüm zamanınızı ?

Üni mezunuyum şuan ikinci üniversitemi sağlık okuyorum 2 yıllık eşim okutuyor sçalışmak istedim iki yıl daha oku memur yaparız seni diye okutmak istedi

Çocuk gücenirmiş ağlamış fotoğraf atmasanız olur mu diye

Üni mezunuyum şuan ikinci üniversitemi sağlık okuyorum 2 yıllık eşim okutuyor sçalışmak istedim iki yıl daha oku memur yaparız seni diye okutmak istedi

Vay be , ne koca yürekli bir adam(!).İlk üniversiteniz nedir ? Bir yandan okul, bir yandan evcilik oyunu.

Yazdıklarınıza (!) kendiniz inanıyor musunuz ? 36 yaşında adam ; 60+ yaş vizyonuyla "iki yıl daha oku memur yaparız seni" mi dedi gerçekten ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…