2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Yazdığınızın hepsini okudum. Bir insan kendine hiç değer vermez mi ya kendinize hiç mi saygınız yok bide ailenizi ezip geçmişsiniz. Aile benim için herşeydir ailenizi yok saydıkça onlarda sizden vazgeçmiş ne halin varsa gör demişler. Adam sizden boşanmak istiyorken boşanın en güzel yıllarınızı heba etmişsiniz bari kalan yıllarınızı heba etmeyin. Şuan benimle aynı yaştasınız bende görücülü usulü evlendim çok şükür rabbime mutluyum emin olun evden gelinlikle çıkmak herşeyi sırasıyla yapmak çok güzel. Yaşınız daha çok genç hala bu güzel günleri yaşayabilirsiniz. Öncelikle kocanı sana zarar veren insanları hayatından çıkar Ailene yaptıklarının pişmanlığını yaşa ailene sığın gerekirse piskolojik destek alın sizin yaptığınızda doğru değil böyle adamla birlikte olup akıl sağlığınızdan şüphe ederim daha fazla kendinize yazık etmeyin

Allah aşkına bırak ya, alsın boyunun ölçüsünü.

Bu adamla ailesiyle iyi geçinmeye çalışıp kendini yıpratıcağına aileni dinleyip ailenizi kulak arkası yapmasaydın bunlarıda yaşamazdın herşeyde senin payında yüksek kandin etmiş kendin bulmuşsun

Çok ama çok fazla hata yapmışsınız.
Yeterince dillendirilmiş, tekrar etmeye gerek yok.
Ailenize geri dönün yol yakınken. El alem ne der diye düşünmeyin, pek çok aile ne olursa olsun evladını kabul eder. Kızar, sinirlenir ama doğrusuyla- yanlışıyla evladım der, kucak açar. Tabi ailenize gidip, iki gün sonra bu adama geri dönmeyin.
İki haftalık bir evlilikte bunlar yaşanıyor ise ilersinin olmadığı net bellidir. Yıllar sonra boşanmaya kalkarsanız daha acılı olur.
Belki bir çocuğunuz olur bakmanız gereken, belki aileniz olmaz sığınabileceğiniz, yaş alıp başını gider ve pek çok şeye geç kalırsınız.

Adamın evliyken beraber olduğu kadın sizsiniz. Boşanıp onunla evlenicem dediği 4 yıllık sevgilisinden ne ara ayrıldı da siz girdiniz hayatına ? Burası uyuşmuyor. Maşallah eski eş de eski sevgili de size ulaşıp anlatıyor bir de yersen adam seninle beraberken boşanmış işte. Bir cümlenizde karısı bizzat yakaldı yazmıştınız oradaymış gibi.Toplamda 6 yıllık beraberliğin 4 yılı evliyken, son 2 yılı da boşandıktan sonra, çünkü 2 yıldır evlenmeyi düşünüyorduk diyorsunuz . Adam evliyken tatlıydı ilişki, evlenince bitmiş artık. Ben senaryonun böyle olduğuna eminim, farzedelim ki yanılıyorum, evliyken 4 yıl karısını aldatan adamla ne akla hizmet gencecik yaşta beraber olursun ki? Bir de beraber yaşamalar falan. Gündelik kıyafetle nikaha gitmeler, ay yoK kesin ilk yazdığım gibi. Evliyken yakalanınca tabii çok laf söz oldu ondan sizin aileniz de düğün dernek işlerine girmedi. Ayrıca konuyu silince hayatınızdan da silmiyorsunuz. Etmişsiniz bir hata, boşanın kurtulun. Ama muhtemelen yediremediğiniz için boşanmak istemiyorsunuz, zafer kazandım sanmıştınız ama yanılmışsınız.

Konu sahibinin yorumlarını okudum.
Birinde diyor ki eski karısını kendi istemedi kadının devam etmesi gibi bir şey söz konusu değil diyor.
Diğerinde ben karısıyım sevgilisi değilim bana böyle davranamaz diyor.
Adam ilk karısına çocuğunun annesine neler yapmış ayrılmışta seni ipeklere mi saracaktı?

Ailene çok üzüldüm.
Kolay kolay hiç bir aile nikah yapıyorsanız yapın, bizim rızamız yok, sizin bileceğiniz iş diyecek noktaya gelmez.
Yıllar yılı kimseyi dinlememişsiniz, git gel insanları mahvetmişsiniz en sonunda dedikodular ayyuka çıkınca müdahale edememişler bile

+1000000

Kendini özel sanmış. Oysa ki en fazla dayanabilen kendisi olduğu için bu noktaya gelebildiler. 6 yıl boyunca neler neler etmiş adam, öyle bi yapışmış ki adam bile şaşmış, korkmuştur ya bundan kurtulmanın yolu yok mu, ömür boyu bu kadınla mı olacağım şimdi diye ahahshsh.

Her valla babam okuttu. 10 yıllık kocam ne okuttu ne memur yaptı. Yazıklar olsun.
He ya kocaların memur yapabildiğini bu konudan öğrendim ben
Bende de şans yok,kocişkom yapmaz öyle kıyak. Zati ben de istemem,çöpçü neyim yapar beni Allah muhafaza. Millette ne kocalar var memur yapıyor

Edit: yazım hatası düzeltme

Son düzenleme:
Hep söylüyorum ailelerin onaylamadığı işler yapmayın, evlilik öncesi cinsellik paylaşmayın, karşınızda, en okumuş adamlar olsa bile size değersiz muamelesi yapar, maalesef bizim memleket böyle. Yaşınız da genç keşke üniversite,kariyer işine odaklansaydiniz..adam biraz işini biliyor ,evlilik öncesi ev almış, yani boşanınca o evden hak talep edemiyorsunuz..o zaten hatalı ama siz de çocuk gibi davranmayın, hemen baba evine dönmek, telefonu kapatmak doğru değil..görumcenin yeni evlilerin yanında uzun kalması zaten büyük yanlış, annesi yok mu ona gitsin..tartışmaları kavga boyutuna getirmeyin,hele ki nafaka,tazminat konularına hiç getirmeyin,adam kurnazlık yapıp zaten evi nikahtan önce almış ..ilişkiler,evlilikler hakkında kitaplar okuyun, bu konuda uzman psikologları takip edin,faydası olacaktır..

Olmaya niyeti olmayanı zorla oldurmanın bedeli resmen.. üzücü ama gerçek bu, resmen tüm şartları zorlamışsınız olsun diye, bu inat niye gencecik kadınsınız yani..ne denir aşıksınız heralde.. bir eksiğimiz ona muhtaclığınız yok sonuçta, sizi istemeyen birine bu bağlılık neden? Çocuk yok ortada zaten ki şükür denmeli bu durumda. Kaderinizle, Allah hakkınızda hayırlı gördüğüyle inatlaşmayı bırakın bence…

2 haftalık evlilik ama 6 7 yıl geçmişi var bunun yıpranma payım yok mu beni 18 yaşımdan beri oyaladı benim hiç mi hakkım yok üstelik şuan da bütün kozlar elimde
Böyle utopik kadınları görünce diyorum nerde yaşıyor bunlar? Elinizde ne gibi bir koz var. Herkesten gizlediği bir nikah yapmış. 2 haftalık evlilikte ne almayı bekliyorsunuz? Reşit bir kadın olarak kendi iradenizle beraber yaşamışsınız. Bir de nasıl bir cesaretse evlilik dışı 3 kez hamile kalmlşsınız. Sırf adamla evlenmek için bin bir numara çevirmişsiniz. Adamda size sus payı vermek için formalite bir nikah yıkmış. Zaten senelerdir evli gibi yaşamışsınız.
Ama eski ilişkisi beni çok ilgilendirmiyor onlar benden önceydi
işte eski ilişkisi beni ilgilendirmiyor zihniyetiniz sizi bu duruma düşürdü. Bir insan ilişkide nasıl bir ahlak sergiliyorsa bir başkasına da aynı şekilde davranır. Başkasına pislik muamelesi yapan sizi el üstünde tutacak değil.

Adam iyi bir halt olsa ilk eşi çocuk yapmak icin tedaviler olup sonrada 2 yaşında cocukla boşanmazdi.Karisini aldatan , 10 yaş büyük, anasının koynundan çıkamamış adami zorla almışsın.Kendine daha fazla yazik etme.Yoluna bak

Siz hakediyorsunuz. Söyleyeceklerim bu kadar.
25 yasinda kendisinden 10 yas buyuk adamdan 3 kere cocuk düşüruyor. Sonra deger bekliyorsunuz.

Yaşanan onca şeye rağmen, zorla evliliğe ikna etmişsin, daha evlenmeden tam 3 kez hamile kalmışsın, kimse duymasın demiş sen nikah cüzdanını paylaşıp herkesin öğrenmesini sağlamışsın... Kısaca yapışmışsın bırakmıyorsun. Burdan bakınca da asıl mevzu para gibi geldi bana

Adamın ilk karısının 4 yıl çocugu olmadıgını yazmış. 6 yıl evli kalmışlar ilk kadınla.ve çocuk şuan 10 yaşında .sizinlede 6 yıllık ilişki. 2 yıl evlenmeye ikna etmeye çalıştın onu.o zaman adam evliyken 4 yıl karısını seninle aldattı. Ve karısının bastıgı kadın sensin başkası değil. Oh olsun size.mutlu olamamışsınız.ohhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…