2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Alsın anasını bacısını başka yerde micmic olsunlar yanlış anlama ama iki ucu b... Değnek olayı olmuş. 3 tane çocuk düşürdüm demişsin umarım.o sabiler gerçekten düşüktür. Aldırma olayı olmamıştır. Ailenin durumu iyiymiş ben sein yerinde olsam Allah korusun tabide . Adamın yüzüne bile bakmam dön arkanı çek git . Adamın evlenince gerçek yüzü görülmüş maske düşmüş işte aşk yok sevgi yok sadece iddia uğruna evlenmiş evliyim ayriyim bekar kızla evlendim egosu yapmış. Asla devam etme bouoe bir insanla

Aileni suçlama birde istersen. Eve kapatsalar da ailem engelledi diyeceksin yine kötü onlar olacak. Attığınız adımların sorumluluğunu alın.

Bıkmıslar senden cunku. Laf da anlayacak birine pek benzemiyorsunuz dogrusu.

Bosansa yetecek.insallah anlar daha geç olmadan
Ben şu kocasına verecekleri cezanın boyutunun büyüklüğüne inanmasındaki motivasyonunu nasıl sağladığını merak ediyorum.
Adamın evini polis saracak ve hapise atacaklar minvalinde bir motivasyona sahip çok ilginç.

Bir kişi bile devam et denemesine rağmen devam etme motivasyonu peki ? Daha neler yaşayabilir iyi olmayacak kesin

En acilinden boşanman gerekirken daha uzatıyorsun birde parasını istiyorsun

Ailenin durumu iyiyken tamamen hayatından çıkarmalısın daha ne ev tut para ver cart curt

Hatunda motivasyon çok maşallah. Bile bile lades derken, ailesini suçlarken,herkesin hayır demesine rağmen,3 düşüğe rağmen. Şu kadar pozitif baksaydım hayata yav ne vardı...

Hatunda motivasyon çok maşallah. Bile bile lades derken, ailesini suçlarken,herkesin hayır demesine rağmen,3 düşüğe rağmen. Şu kadar pozitif baksaydım hayata yav ne vardı...
Valla bende bunları yaşamadım çok şükür su halimde bı kadar pozitif bakamıyorum bir sırrı var mı acaba

Neden karışsınlar? Belli ki sözlerini dinlememissiniz ne halin varsa gör demişler, siz de gormüşsünüz işte. Yoksa ailene de "karı gibi karışıyorlar " derdiniz, karı gibi karışmak ne demekse...

E o büyük aşk hemen bitmiş mi? Boşanmış madem niye evlenmemiş?
Eğer sen o kız değilsen bu yaşananları bile bile 6 yıl sevgili olup, zorla evlenip şikayetlenmeyeceksin. Adam çocuğunun annesine acımamış sana mı acıyacak, seni mi düşünecek? Kendini o kadından çok daha kıymetli, vazgeçilmez görüyordun değil mi? Avucunu yalamışsın.
Eğer o kızsan, evliyken birlikte olduysan, daha fazlasını hakediyorsun zaten.

her işe karı gibi karışıyor.

... ayyy canım sakın boşanma senin gibiler çeksin şu manyak heriflerin kahrını da bari dışardaki zavallı diğer kadıncağızlara bulaşıp bi tur da onlara hayatı zehir etmesinler...

marazlı gibi, hiçbir şey beklemeden, istemeden; öylece ananı babanı bile nikaha davet etmeye tenezzül etmeden çöp gibi evlenmişsin ne bekliyordun kıymet bilmesini mi? sen kendi değerini pul kadar bile edememişsin ki.. yazık günah koskoca yıllara gerçekten acıyorum ne denir ki.. düşman başına..

Şu anda ben karısıyım sevgilisi değil ve evet o şans tanımış oluypr çünkü onunla bile geçinmiş benimle iki haftada geçinemiyorum diyor
Demek ki onu sevmiş ona değer vermiş ama geçinememiş. Sana değer vermiyor ve zorla evlenmiş hatta demiş ki adını temizlemek için evlendim. Sana ancak 2 ay dayanmış işte.
Seni istemeyen bunu açıkça söyleyen adam la işin ne. Üstelik adam sorunlu. Hala düzeler diye düşünüyorsan devam et düzelmediğini görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…