2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Sevmiyorsa niye evlendi o zaman?Cinsellik içinse evliliğin en birinci sebebi zaten düzenli cinselliktir gayet normal ki benim içinde o oldu ayrılamıyoruz o zaman evlenelim dedik
Sizden başka eski eşini aldattığı halde, hödük, ailesine katlanacak hizmetçi, sövüp kavga ettiğinde karşılık veremeyecek, çocuğu bahane ederek her istediğini yaptıracak bir kadın bulamadığı için.

2 haftalık evlilik ama 6 7 yıl geçmişi var bunun yıpranma payım yok mu beni 18 yaşımdan beri oyaladı benim hiç mi hakkım yok üstelik şuan da bütün kozlar elimde
Ne alaka yaw ?
Ne evi ne yıpranma payı ?
Hakim sizin 18 yasında sevgili oldugunuz adamla yaşadıgınız harala gürele durumlar için size ne hakkı verecek yaew

Kadının ondan boşanamaması diye bir durum olamaz çünkü bizzat yakalamıştı eşini başkasıyla.Hatta adam direk yüzüne demiş ben bu kızı seviyorum onunla evlenicwm ayrılalım diye ve davayı açan da benimki.Dava dosyası evde duruyor benimki açmış çekişmeli.Ama eski ilişkisi beni çok ilgilendirmiyor onlar benden önceydi

Daha iki haftada uyum sürecinde bu kanıya varılmaz diye düşünüyorum çok erken bunu anlamak için çünkü
Aizndegilmisiniz daha önce birlikte yaşadık ozamanda böyleydi diye yazan!
Pardon ama herif bu malzeme bu siz bile isteye yaşamışsınız herşeyi.
Üstelik 3 düşük de hediyesi olmuş bu ilişkiye.
Yazıl yaşınızda çok küçük degil ama akıl yaşta degil işte

Bana nedense evliliği sırasında ilişki yaşayıp karısına ben bu kızı seviyorum bununla evlenicem dediği kız senmişsin gibi geliyor

Kendini artık eskisi ile karşılaştırma onunla kıyaslayınca seni pozitif yönde etkileyen birşey yok ne olduysa oldu ikisi hala sağlıklı bireyse bunu düşünmüyor sen neden düşünüyorsun ne olduysa oldu

Ya kendine bunu niye yapıyorsun. Adam manyağın önde gideni.. Arkana bakmadan kaççççç

Sevmiyorsa niye evlendi o zaman?Cinsellik içinse evliliğin en birinci sebebi zaten düzenli cinselliktir gayet normal ki benim içinde o oldu ayrılamıyoruz o zaman evlenelim dedik
Adam için evlenmek vd boşanmak çocuk oyuncağı gibi bir şey,bunu anlamış olman gerekirdi.

Bu ülkede malum çok şiddet gören kadınlarımız var. Kaç tanesi baskı altında kalmadan şiddet göreceğini bile bile, sevilmediğini düşünerek evleniyor sizce? '' Ya bu adam beni döver pekte sevmiyor ama olsun evleneyim hiç yoktan iyidir '' mi diyorlar? Onları da kandırıyorlar sensiz yapamam bahanesiyle. Evlenip niye aldatırlar peki? Boşanadabilirler aslında ama onlar ikisini bir arada tutmayı tercih ediyor bi taraftan evlilik sürsün evde ki işlerimi halleden bir kadın olsun ele güne karşı gittiğim karım diyebileceğim bir eşim olsun ama zevkimide çıkarabileceğim bir kadın daha olsun diye düşünüyor. Sizin bahsettiğiniz duruma gelecek olursa sevmese evlenmezdi düşüncesiyle aldatmalarda olmazdı, şiddetti olmazdı hatta boşanmalarda olmazdı.

Hımmm adam yüzüklerin efendisi o zaman herkesle evlenmek istiyor.

Ne alaka yaw ?
Ne evi ne yıpranma payı ?
Hakim sizin 18 yasında sevgili oldugunuz adamla yaşadıgınız harala gürele durumlar için size ne hakkı verecek yaew

hayır birde eski karısını aldattığını söyleyen adamla evlenmek için kırk takla atmış insanın kendine saygısı olur kendine yakıştırdığı adama bak. hakimdende yıpranma payı isteyecek hayal aleminde yaşamaya devam.

Evlilik vaadiyle oyalama ve beraber yaşama denen bir suç var bakabilirsin

Bahsettiğiniz emsal davaya keşke siz baksaydınız önce. Sizinkiyle zerre alakası yok. Bir kere adamı nerdeyse zorla nikah masasına oturtan sizsiniz. Sonunda evlilik gerçekleşmiş yani. Kendi hür iradenizle yapmışsınız ne yaptıysanız. Kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz.

Bu arada arkadaşlarını da gözden geçirmelisin bu adamla evliliğini sürdürmen için akıl vermişşşş

Evlilik vaadiyle oyalama ve beraber yaşama denen bir suç var bakabilirsin
Hıhım her kuşu optüler kaldı leylek.
Yahu geç bunları.
Evlilik vaadiyle oyalamamış seni evlenmiş zaten :)
Şimdi de boşanmak istiyor.
Buna ceza meza da gelmez.
Senin bu kafa gerçekten çok güzel.
Suç teşkil ettigine inanıp dava açacaksın bir de öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…