2 Haftalık Evliyim Boşanmak İstemiyorum Yardım Edin

Üni mezunuyum şuan ikinci üniversitemi sağlık okuyorum 2 yıllık eşim okutuyor sçalışmak istedim iki yıl daha oku memur yaparız seni diye okutmak istedi
Ben ilköğretimden sonra okumamışsınızdır diye düşünmüştüm tercihlerinizi göz önünde bulundurunca.

2 haftalık evlilik ama 6 7 yıl geçmişi var bunun yıpranma payım yok mu beni 18 yaşımdan beri oyaladı benim hiç mi hakkım yok üstelik şuan da bütün kozlar elimde
Beni güldürdünüz valla. Hadi 18 yasinda kucuktunuz, hayran kaldiniz, kapildiniz diyelim. 6 senede gozunuz acilmadi mi? Evlenene kadar akliniz neredeydi? Neden geciminizi bir baskasinin ustune yikmaya calisiyorsunuz? 1+1 evi neden kiralayacak? Cocugunuz olsa tamam diyecegim, okuludur vs duzeni bozulmasin diye ev kiralasin tabi. 2 haftalik evlilikte 20 yıllık evliymis gibi talepleriniz var. Yargi sizin sevgiliyken "yipranmanizi" gozetmez. Resit bir birey olarak yanlis bir iliski icine girmissiniz, ailenizi dinlememissiniz, hakim ne yapsin size?

Foruma yazılan mesaj ve konular silinemez. Kimse alıntıya basmasa da konunuz geri getirilecek zaten.

Eski karısını aldatmış birinden tam olarak ne bekliyordunuz ki? Sadakat, sonsuz sevgi ve anlayış mı? Sizi önceki eşinden önemli kılan şey nedir? Bakın, öyle bir şey yok. Bir kere aldatan yine aldatır. Çocuğunun annesine değer vermeyen size de değer vermemiş zaten.

Ayrıca çok acı ama gerçek olan şey şu: Evlenmeden önce gereğinden fazla samimi olan (her anlamda) kadınlar değersiz olarak görülüyor.

Hanımlar, burası Türkiye. Evlenmeden önce birlikte yaşamak, çocuk aldırmak veya düşürmek, birilerinin gözünde sizi değersiz kılıyor. Toplum çok ikiyüzlü. Erkeğe "elinin kiri" derken kadını damgalıyor. Lütfen kendinize bunu yapmayın.

Sizden boşanmak isteyen birine japon yapıştırıcısı gibi yapışmayın. Zaten evleriniz varmış. Gidin bir evinizde oturun. Adam size niye 1+1 ev tutsun? Ondan çocuğunuz olsa haklısınız derdim de, bu dediğiniz çok saçma. "Yıpranma payı" da istiyorsunuz ama birlikte yaşadığınız dönemde kanunen bir talebiniz olamıyor. Resmi nikah bu nedenle çok önemli. Kimseye kendinizi kullandırmayın ya! Kendi değerinizin farkında olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…