- 3 Aralık 2017
- 564
- 309
- Konu Sahibi kardelena98
Kızlar hepiniz eksilemişsiniz ama ben kimseye kolayca boşan yazamıyorum. Evlenmemeliymiş ama artık evlenmiş.Bence bu çocuk oyuncağı değil. Öncelikle kendi değerlendirip emin olmalı, emin olsa zaten buraya yazıp size sormazdı. Kimsenin arasına girmeyi vebalini almayı doğru bulmuyorum. Özellikle bu konu için konuşmuyorum ancak her başlıkta boşan yazanlar neyin kafasında anlamıyorum. Birçoğunuz Z kuşağı da değilsiniz hayatta herşey o kadar kolay mı? Zorluklarla baş etmek de önemli değil mi? Konu sahibine gelince bu süreçte asla çocuk yapmamasını, eşiyle anlaşıp anlaşamadığını değerlendirmesini öneririm, çocuğu olmadığı için anlaşamıyorsa zaten gerekirse boşanma kararını kendi verir, evleneli 10 gün olmuş, bence bu çok erken.Not: kendim de anlaşamayan evebeynlerle büyüdüm babam anneme çok haksızlık yaptı ama hasta olup öldüğünde de sadece annem baktı ona. Bir köşede yalnız ölse ömür boyu vicdan azabı çekerdim. Hele ki çocuğu olan bayanlara 2 cümlelik yazıları okuyup boşan yazılmamalı, sonuçta burada aktarılan kısımlar o kişilerin hayatının ufacık bir kısmı ve o anki hayal kırıklığı ile yazılmış. Bilmiyorum insanlar çok değişmiş.Daha çok yeni evlenmişsin, en azından 6 ay dene. Aile kurumu bu kadar kolay terkedilen bi durum olmamalı.