- 14 Ağustos 2018
- 19.163
- 71.812
Hahaha :)Allah iyiliğinizi versin beni guldurdunuz benden sogumasin diye birlikte oluyorum baskasina gitmesin diye yapıyorum
UnutmuşturHadi bunu yazdığını da inkar et. Kocasız duramıyo musun? Bu kadar mükemmel ötesi (!) herife senden başkası dönüp de sümüğünü bile atmaz merak etme. Ye dayağını otur
Tabii unuttuklarımı telafi etmek için 3. Bebeğime hamileyim şimdi.Sizinki de biraz abartı olmamıs mı
Üç kere kaybetmek
Cocugunuzu da bı yerlerde unutuyor musunuz
Darbeleri kafasına alıyosa demekUnutmuştur
Niyeyse fark etmez hissine kapıldım.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
"Yüzüğümü kaybetmişim" diyeceksiniz.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Çok kötü niyetlesiniz.. Yazdığınız bu yorum.. Bilemiyorum bazı insanlar neden bu şekilde. Konu sahibi belli ki çıkmazda. Boşanamıyor,boşanmaya cesareti yok , korkuyor. Diğer konu arasında baya zaman var ne yazdığını unutmuş olabilir. Bazı insanlar sizin kadar şansı,cesaretli olamıyor. Empati yapıp yorum yapamıyorsanız bu kadar kırıcı yorumlarda yapmayın.Darbeleri kafasına alıyosa demek
Şu yoruma bak ya.Yazık çok yazık.Darbeleri kafasına alıyosa demek
söylemeyin. belki çıkar bir yerden. bulamazsanız ve sorarsa koyduğum yeri bulamıyorum ama kaybetmedim, biliyorum deyin. o fikre alışsın. gerçekten bulamazsanız da kabullenir zamanla. canınız sağolsun, üzülmeyinHanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Naptiniz bulabildiniz mi? Bende kaybettim de yüzüğümü, bir ay oldu bulamiyorum eşime söyledim ama yani insanlık hali sonuçta, evin her yerini aradık taradık ama yok hala hergun gelince eve bulabildin mi diye soruyor ama Yokkk yokkkkHanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Kocanız tarafından kaçırıldığınızı da unutmazsınız ya. O kadar da değil.Pardon pardon üsteki mesajı görmedim evet ben paylaşmıştım işte bu kadar da unutkanim
Bacım mesajın eksik kalmış!Neyse Hanımlar bu son üç yorum yapan kişi için diyorum siz saçmalamaya devam edin demekki siz oylesiniz ki öyle düşünüyorsunuz beni anlayanlar anladı siz devam edin