2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Yalniz kocaniz baskasina gitmesin diye birlikte olmaniz korkunc
Kendinize hic mi sayginiz yok?

Yapmayın Allah aşkına,ye dayağını otur diyen nasipsiz mi konu sahibini korumaya çalışıyor.Bu, kadıncağızı korumaksa onunki eksik kalsın.Yazık çok yazık.

Yapmayın Allah aşkına,ye dayağını otur diyen nasipsiz mi konu sahibini korumaya çalışıyor.Bu, kadıncağızı korumaksa onunki eksik kalsın.Yazık çok yazık.
Ben onu dememiştim ki zaten. 6 sayfa boyunca yardımcı olmak isteyenleri kastetmiştim.

Cok uzuldum size. Insan esinden korkar mi? Bosanma imkaniniz yok mu?

Çok haklısınız duygularım dile doktunuz ben bu insalari anlamıyorum neden bu kadar acımasız

Bilmiyorum öyle mi yapsam çok kararsız kaldım

Yok bulamadım malesef

Aahh ah keşke herkes böyle düşünceli yorum yapsa iki üç kendini bilmez kişi boş boş konusuyo

Nasıl koruyabilirsiniz uzaktan uzağa çok merak ettim gerçekten

Beddua etmek istemiyorum ama insanı zorluyorlar bazın insanlar

Bir yüzük için ne yapabilir merak ettim doğrusu . Ben yüzük takmıyorum eşimde takmaz. Zaten eşimin işi için tehlikeli olabiliyor yüzük takmak. Ben de sürekli tak çıkar rahatsız olurum, çok takı sevmem de. Kaybettiğinizi söylediniz mi merak ettim. Yüzük sizden kıymetli değil. Ola ki sinirlendi siz onu bastırıp üste çıkın

Konu sahibinin yazdıklarına göre eşi çok agresif sinirli ve bencil biri bence. Evlilikleride tamamen ataerkil bi evlilik üzerine belli ki. Konu sahibinin mesleğide cesaretide yok. Çok çaresiz kalmış. Çok yakın bir tanıdığım bu şekildi evde pirinç bitince istemeye korkuyordu. Kadın çok bastırılmış. Zaten yırtık dediğim dedik bir kadın olsaydı bu evlilik hiç yürümezdi. Ama keşke öyle olsaydı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…