Ne yapacagimi bilmiyorum boğuluyorum.

Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum. 24 yaşında muhtemelen gençliğin verdiği de bir libidonuz vardır. Tatmin edilmediği için size bakan gözleri farkedersiniz tabi ki ama bu adamdan sevgi beklemeniz hadi birsryler yapalım demeniz bile gözünde kuculmenize sebep olur.

Ben bununla cinsellik yasamazdim. Diyet yapıyorum saatime uygun değil diye önüne kahvaltısını koyar yanına bile oturmazdim.Bilmiyorum bu durumda bu adam bana asla ulaşamazdi.

Önce kendinize saygınız olsun ki sürekli de saygısız diyormuş demek ki en derinde sevme beğenmenin de ötesinde bu adam size saygı duymuyor ve bunun sebebi sizsiniz. Bu ilgi sevgi bekleyen halleriniz.

Ben olsam ne yapardım diye düşünüyorum. 24 yaşında muhtemelen gençliğin verdiği de bir libidonuz vardır. Tatmin edilmediği için size bakan gözleri farkedersiniz tabi ki ama bu adamdan sevgi beklemeniz hadi birsryler yapalım demeniz bile gözünde kuculmenize sebep olur.

Ben bununla cinsellik yasamazdim. Diyet yapıyorum saatime uygun değil diye önüne kahvaltısını koyar yanına bile oturmazdim.Bilmiyorum bu durumda bu adam bana asla ulaşamazdi.

Önce kendinize saygınız olsun ki sürekli de saygısız diyormuş demek ki en derinde sevme beğenmenin de ötesinde bu adam size saygı duymuyor ve bunun sebebi sizsiniz. Bu ilgi sevgi bekleyen halleriniz.
Evet haklisiniz artik o beklentiler icinde degilim dediginiz gibi diyetteteyim diyip ayni sofraya bile oturmuyorum uzun zamandir dokunmak istedimi gidermisin rahatsiz oluyorum istemiyorum diyorum ama bu birsey degistirmedi dahada kizim sen ne istiyosun insancil ol diyip kavga ediyor enine boyuna dusundum kalbim kirildi diye bunca zaman ben bu adama yalvar yakar anlattim çırpindim nasil tamir edeceginide yalvararak anlattim çabaladim o dinlemedi bile aglasam timsah gözyaşlimari dedi umursamadi bile bnde artik soguk davraniyorum mesafeli davraniyorum yinede suclu oluyorum kavga ediyor yada kavga konusu buluyor konuları carptiriyor

Evet haklisiniz artik o beklentiler icinde degilim dediginiz gibi diyetteteyim diyip ayni sofraya bile oturmuyorum uzun zamandir dokunmak istedimi gidermisin rahatsiz oluyorum istemiyorum diyorum ama bu birsey degistirmedi dahada kizim sen ne istiyosun insancil ol diyip kavga ediyor enine boyuna dusundum kalbim kirildi diye bunca zaman ben bu adama yalvar yakar anlattim çırpindim nasil tamir edeceginide yalvararak anlattim çabaladim o dinlemedi bile aglasam timsah gözyaşlimari dedi umursamadi bile bnde artik soguk davraniyorum mesafeli davraniyorum yinede suclu oluyorum kavga ediyor yada kavga konusu buluyor konuları carptiriyor
birsey degistirmedi mi sence en azından sana ulaşmasını engelledin varsın öyle kızsın zaten sokulsan da bir değeri yok. hiç değilse reddettim diyerek kendi egonu tatmin etmiş olursun. Her durumda suçlusun madem böyle suçlu ol.

birsey degistirmedi mi sence en azından sana ulaşmasını engelledin varsın öyle kızsın zaten sokulsan da bir değeri yok. hiç değilse reddettim diyerek kendi egonu tatmin etmiş olursun. Her durumda suçlusun madem böyle suçlu ol.
Lanet beddua okuyo kavga ediyo cevap vermessm konussana diye üstume geliyo konussam saygisiz bana şunu dedi bunu dedi diyo aileleri ariyo beni kotuluyo ailelerde bana yükleniyo yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum afedersiniz ota boka herseye kavga cikartiyo para vermemekle tehdit ediyo

İlgi, sevgi size gelmiyorsa gittiği bi yer vardır. Gözünüzü dört açın. Bu kadar bunlara aç bırakılmanızın sebebi hakkınızı başkasına yediriyor olması pekala olabilir.
Şuphelenmeye başladim ama genelde ev disinda bi yerlere gittiyse gittigi yer belli delil ariyorum şuanlik

Merhaba hanımlar bu durumu nasıl anlatsam bilmiyorum ve utanıyorum eşim işkolik bir insan ve sinirli agresif biri ben huyuna gidince iyi anlaşiriz ama boğuluyorum sıkıliyorum eşime bi yerlere gidelim diyorum hayir olmaz diyor özel günlerde yemeye cikalim bana bi hediye alsin diyorum 6yillik evliliginde hep bir bahane buldu kavga ettik şiddetli derecede adam akilli özel gun kutlamasi yok arkadaş cevrem eşlerimiz tanıssin hep beraber bulusalim diyor hayir sevmiyorum napcam diyor bana canım cicim aşkim kelimelerini sadece cinsellik istedigi zamanlar kullaniyor diger turlu kullanmiyor. Surekli beni elestiriyor kıziyor herseye kiziyor mesela cocuk okula gec kaldı hadi cabuk ol demiştim bugun sen nasil insansin saygisiz içi pislik dolu filan dedi herseyde saygisiz diyor saygisizlik ne yapiyorum anlamiyorum hep saygisizsin diyor beddua kufur eden sensin ben tek bir hakaret etmiyorum yinede kötu benmiyim diyorum sus diyor bildiginiz narsist bir adam ben butun gun tek başima 2cocuguma bakiyorum butun gun evimi yemeğini en iyi sekilde yapmaya calisan biriyim ama bir türlü eşim kiymet bilmedi kadinlik gorevim olarak gördu cocuklarim kucuk oldugu icin calisamiyorum cocuklarimi 5dakika bile emanet edebilecegim kimsem yok diger cocugumda özel durumundan dolayi özel ilgi istiyor onun tedavi ve egitimiyle ilgileniyorum ama duygusal olarak çökuk bi durumdayim eşimden ne istesem cok şey istiyorsun biktim diyor şu restoranta gidelim yemek yiyelim evlilik yildonumumuzde diyorum mesela hayir yerisemiyorum masrafina diyor ev icin bazi ihtiyac olan esyalari soyluyorum mesela supurgemiz iyi cekmiyor guzel bi supurge alalim diyorum millet aç sen bana dupurge diyosun masrafin bitmiyor olmaz diyor ilgi sevgi istiyorum acikca söyluyorum ne istiyosun benden rahat birak beni işimde gücümdeyim aç degilsin acikta degilsin millet açliktan kıriliyo sen bana neler diyorsun diyor hep bu tarz şeyler cok yoruldum biktim sogudum bu kavgalar fiziksel duygusal maddi her türlü şiddete maruz kaliyorum aileme ve onun ailesine binlerce kez söyledim boşanmak istedim cocuklardan dolayi izin vermediler ilgi sevgi istememi şimarikca bunlarin icin yuva yıkilmaz cocuklarin var diyip izin vermediler kybbam cocuklari sana birakmayiz diye cocuklarimla tehdit etti ailem 2cocugunla sana bakamayiz dediler cocuklarim biraz büyüsün calismaya başlicam mutlaka maddi gücüm olabilmesi icin ve cocuklarim biraz daha buyudugunde boşanmak istiyorum o zamana kadar idare edeyim diyorum ama yapamiyorum cok bunaldim sıkıldim butun gun evdeyim gelip gidebilecegim kimse yok hafta sonlari bari ailecek guzel vakit gecirelim diyorum esim kahvaltiyi yapar yapmaz işim var diyip ailesinin yanina arkadaşlarina yada is yerine gidiyor cevremdeki evli ciftlere bakiyorum esiyle konusurken gozlerine bakiyolar ozel gunlerini kutluyorlar el ustunde tutuyorlar esleri ne isterse yapmaya calusiyolar beraber egleniyorlar ben radyodan hareketli muzik açip dans etsem sinirlenip kapatir haber yada türkü açar surekli birseylere kizacak konu bulur herssye ragmen bamimli olmaya calisiyorum guzel giyinip makyajimi yaparim herkes cevre tarafindanda begenilirim ama eşim bu ne böyle maymun gibi olmuşsun der bir gun de cok guzel olmuşsun demez artik cok zorlaniyorum cok utanarak söyluyorum aasla fitratimda boyle bir ahlaksizlik yok ama cevremdeki bakışlari fark etmeye başladım sevmek sevilmek istiyorum 6yildir bikmadan usanmadan umut edip bekledim kin tutmadim birsey olmamis gibi temiz sayfa aca aca denedim ama olmuyor ne yapacagimi bilmiyorum.

Ay hepsini okumadım bile, bacım gözüne mi tükürdüler de göremedin gerçek yüzünü, ha bu adama iki çocuk vermiş ve hala daha kadınlık görevi bilmem ne diyorsun 👎

Ay hepsini okumadım bile, bacım gözüne mi tükürdüler de göremedin gerçek yüzünü, ha bu adama iki çocuk vermiş ve hala daha kadınlık görevi bilmem ne diyorsun 👎
Bekarsınız sanirim o yüzden anlayamiyosunuz evliyken mecburen o adamin cinsel ihtiyacini karşiliyosun ve mecburen hamile kalınip doguruluyor

Bekarsınız sanirim o yüzden anlayamiyosunuz evliyken mecburen o adamin cinsel ihtiyacini karşiliyosun ve mecburen hamile kalınip doguruluyor
Forumun bitki örtüsü evli ve çocuklu kadınlardan oluşuyor, abla da evli ve çocuğu var. Adamın sizin yaptıklarınızı görev bilmesi tesadüf değil, siz de o kafadasınız zaten. Sadece yeterli takdiri almadığınız için sıkıntı olmuş. Ama şunu çözememişsiniz daha, önce kendinizden başlayacaksınız değiştirmeye. Siz bu kafada olursanız karşıdan da o muameleyi görürsünüz, ki hep böyle olmuş zaten.

7 yıllık evli 4 çocukluyum. Bekar olsam yorum yapmam bile.
Ayrıca Gabar Dağında yaşıyorsunuz sanırım imkanınız yok herhalde. Korunmak diye bir gerçek var. Adamın cinsel hayatını karşılamak derken ? Evlilik böyle birşey değil. !

Son düzenleme:
Forumun bitki örtüsü evli ve çocuklu kadınlardan oluşuyor, abla da evli ve çocuğu var. Adamın sizin yaptıklarınızı görev bilmesi tesadüf değil, siz de o kafadasınız zaten. Sadece yeterli takdiri almadığınız için sıkıntı olmuş. Ama şunu çözememişsiniz daha, önce kendinizden başlayacaksınız değiştirmeye. Siz bu kafada olursanız karşıdan da o muameleyi görürsünüz, ki hep böyle olmuş zaten.

Adamın ne saygısı var ne sevgisi bence. Cinsellik denen şey görev olur mu yahu. Hangi dinde hangi toplumun ahlakında var.
Kendisine bağlansın diye yapmış işte çocuğu. 🙄 Adam daha koca olamamış ki baba olsun. 😒

Eşiniz narsist. Önce bunu kabul edip kendini değiştirmeli. İşse iş napalım yani size böyle yerli yersiz saygısızlık mı yapacak? İnanın yazdıklarınızın tümünü okuyamadım.

Cinsel ihtiyacını farklı şekilde de karşılayabilir. Size saygı duymak zorunda. Size sadece cinsel obje gözüyle bakıp, aman dışarıya param gitmesin, aman hastalık kapmayayım diye düşünüp de yaklaşıyor o zaman. Yazdıklarınızdan bana bu geçti.

Lanet beddua okuyo kavga ediyo cevap vermessm konussana diye üstume geliyo konussam saygisiz bana şunu dedi bunu dedi diyo aileleri ariyo beni kotuluyo ailelerde bana yükleniyo yoruldum ne yapacagimi bilmiyorum afedersiniz ota boka herseye kavga cikartiyo para vermemekle tehdit ediyo
Çalışmasınız olacağı bu. Al çocuklarını sığınma evine git daha diyecek birsey yok. Ya böyle çekeceksiniz ya da gideceksiniz.

Birinin yerini biriyle doldurmak boş fikir.Sizin siz olmanız için sadece birinin şahanesin mükemmel herseysin demesimi gerekli.Gerekli degilki.Kendi yaşamınızı kisitlamisdiniz iş çocuklar ev.İste bir konuda üretken olmayınca o kapana kısılmislik hissi sizi etkilemis.Belkide karşı tarafta tüm gün evde ne konusulurki bununla psikolojisi yaratmış.Dogru değil bu fikir bu söz eşinizin tavrı sizi bu kadar bu derece düşüncelere boğacak tavrı aşırı yanlismDediginiz gibi yapın ilerde ise girin esinizke ciddi ciddi oturup konuşun yol ayrimina gelir ve yolları ayirirsaniz ileride herkesin size bayilacagi fikrinden ziyade ben kendime yeterim herşey kabulüm ile yola çıkın.

Evet tam da bu şekilde hissettiklerim beni anlayan biri çiktı kendimi sevdirmek yarandirnak icin yillardir çaba sarf ettim sacim supurge oldu d8ştaki herkes cocuklariyla ne guzel ilgileniyor eviyle diye konusuyor beni kendine bakiyor yenekleride cok lezzetli hamarat diyor eşimin kulagina gittimi ypcak tabi jadinlik gorevi diyor bi kere bile taktir etmiyor
Ayy kadınlık göreviniz batsın bu laftan o kadar iğreniyorum ki

Kesinlikle fıtratıma ve ahlakima ters oyle seyler asla yapmam
Bunu söylemene çok sevindim, belliki sende de artık o eşin olacak adama karşı bir sevgi kalmamış, bence onu sadece evi geçindiren bir obje olarak gör ihtiyaçlarınızı karşılasın yeter , sen de onunla mümkün oldukça muhattap olma kendini ve çocuklarını garantiye alana kadar ve bolca dua et🤲 sonra da inşallah feraha kavuşursun

Bunu söylemene çok sevindim, belliki sende de artık o eşin olacak adama karşı bir sevgi kalmamış, bence onu sadece evi geçindiren bir obje olarak gör ihtiyaçlarınızı karşılasın yeter , sen de onunla mümkün oldukça muhattap olma kendini ve çocuklarını garantiye alana kadar ve bolca dua et🤲 sonra da inşallah feraha kavuşursun
Ve senin ona olan beklentin azaldıkça sen daha rahat ve mutlu olacaksın sen ona değer verip üstüne gittikçe kendini birsey sanıp sana istediğini yapma hakkı bulur kendinde, inşallah en yakın zamanda feraha kavuşursun dualarım seninle

X