2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Bir yüzük için ne yapabilir merak ettim doğrusu 🤔. Ben yüzük takmıyorum eşimde takmaz. Zaten eşimin işi için tehlikeli olabiliyor yüzük takmak. Ben de sürekli tak çıkar rahatsız olurum, çok takı sevmem de. Kaybettiğinizi söylediniz mi merak ettim. Yüzük sizden kıymetli değil. Ola ki sinirlendi siz onu bastırıp üste çıkın 🙈
İnanın ki bende kestiremiyirum ne yapacağını çünkü başıma hiç böyle birşey gelmedi

Babam böyle bir insandı..değil yüzük kaybetmek salatada domates neden daha fazla diye annemin dayak yemişligi vardı
Her ne kadar bu olay cok eski zamanlarda kalsada simdilerde de bu kafada erkekler olabilir maalesef
Keşke olmasa ama var

Ama şunu bilin ne kadar korkarsaniz o kadar tepenize biniyor bu tipler
Zaten eminim her zaman gergin ve kırıcıdır
sussaniz da konuşsaniz da
En iyisi konuşmak hakkini savunmak
Annem bunu çok geç anladı
Umarım siz daha erken anlarsınız

Babam böyle bir insandı..değil yüzük kaybetmek salatada domates neden daha fazla diye annemin dayak yemişligi vardı
Her ne kadar bu olay cok eski zamanlarda kalsada simdilerde de bu kafada erkekler olabilir maalesef
Keşke olmasa ama var

Ama şunu bilin ne kadar korkarsaniz o kadar tepenize biniyor bu tipler
Zaten eminim her zaman gergin ve kırıcıdır
sussaniz da konuşsaniz da
En iyisi konuşmak hakkini savunmak
Annem bunu çok geç anladı
Umarım siz daha erken anlarsınız
İnanın ki tamda böyle bir adam hep herşeye bir sorun bulur ve kavga çıkarır ben de her defasında sustugum için böyle üstüme geldi ama farkındayım ki bardak doldu artık bir damlam bile kalmadı artik

Yüzük sizden kıymetli değil olabilir insanlık hali ama sanırım kocanız o insanlıktan nasibini pek almamış.Böyle korkarak evlilik olmaz.Daha büyük birşeye zarar verseniz mesela ne olacak öldürecek mi.Kendi kıymetinizi kendiniz bilin bu kadar ezdirmeyin.Çocukla uğraşırken farketmemişim düşmüs deyin.En fazla söylenir durur heralde.He daha fazlasıysada kaçın kurtulun bu evlilik değil insan eşinden korkmamalı.

X