- 14 Ağustos 2018
- 19.163
- 71.812
Bu kadar saçma evliliklerinize konu açmayın o zaman lütfen. Kocişkonuzla devam edinBu kadar saçma yorumlar yapmayın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar saçma evliliklerinize konu açmayın o zaman lütfen. Kocişkonuzla devam edinBu kadar saçma yorumlar yapmayın lütfen
ÖyleDosdoğru kaybettiğinizi söyleyin. Dünyanın sonu değil.
O sizi alakadar etmez saçma yada değil siz kendi isinize bakin yorum yapmayın o zamanBu kadar saçma evliliklerinize konu açmayın o zaman lütfen. Kocişkonuzla devam edin
Ya aslında normaldede hiç sormaz altınların nerde diye ama ya fark etse diye korkuyorum3 gündür fark etmedi mi? Dikkat bile etmiyor demek ki söylemeseniz fark etmeyecek gibi duruyor
İnanın ki bende kestiremiyirum ne yapacağını çünkü başıma hiç böyle birşey gelmediBir yüzük için ne yapabilir merak ettim doğrusu . Ben yüzük takmıyorum eşimde takmaz. Zaten eşimin işi için tehlikeli olabiliyor yüzük takmak. Ben de sürekli tak çıkar rahatsız olurum, çok takı sevmem de. Kaybettiğinizi söylediniz mi merak ettim. Yüzük sizden kıymetli değil. Ola ki sinirlendi siz onu bastırıp üste çıkın
Sorarsa bilmem buralardadır de geçiştir o sırada belki bulursunuzİnanın ki bende kestiremiyirum ne yapacağını çünkü başıma hiç böyle birşey gelmedi
İnşallah inşallah ama çok zorSorarsa bilmem buralardadır de geçiştir o sırada belki bulursunuz
İnanın ki tamda böyle bir adam hep herşeye bir sorun bulur ve kavga çıkarır ben de her defasında sustugum için böyle üstüme geldi ama farkındayım ki bardak doldu artık bir damlam bile kalmadı artikBabam böyle bir insandı..değil yüzük kaybetmek salatada domates neden daha fazla diye annemin dayak yemişligi vardı
Her ne kadar bu olay cok eski zamanlarda kalsada simdilerde de bu kafada erkekler olabilir maalesef
Keşke olmasa ama var
Ama şunu bilin ne kadar korkarsaniz o kadar tepenize biniyor bu tipler
Zaten eminim her zaman gergin ve kırıcıdır
sussaniz da konuşsaniz da
En iyisi konuşmak hakkini savunmak
Annem bunu çok geç anladı
Umarım siz daha erken anlarsınız