- 17 Temmuz 2021
- 6.643
- 21.587
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapmayın Allah aşkına,ye dayağını otur diyen nasipsiz mi konu sahibini korumaya çalışıyor.Bu, kadıncağızı korumaksa onunki eksik kalsın.Yazık çok yazık.Bacım mesajın eksik kalmış!
Kadının düşmanı kadın diyecektin!
Ha bi de başınıza gelirse görürsünüz diye de beddua edecektin!
Sonuçta eşine yapamadığın atarları ,seni korumak isteyen buradaki kadınlara yapmak daha kolay değil mi?
Ben onu dememiştim ki zaten. 6 sayfa boyunca yardımcı olmak isteyenleri kastetmiştim.Yapmayın Allah aşkına,ye dayağını otur diyen nasipsiz mi konu sahibini korumaya çalışıyor.Bu, kadıncağızı korumaksa onunki eksik kalsın.Yazık çok yazık.
Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Varda yok gibi boşanma kelimesini bile ağzıma almaktan korkuyorumCok uzuldum size. Insan esinden korkar mi? Bosanma imkaniniz yok mu?
Yok baktım heryereMerhaba.
Dalgınlıkla misafirliğe falan gittiğiniz yerde unutmuş olabilirmisiniz?
Yada yüzüğün ölçüsü falan bolmuydu da düştü bi yere ?
Bu kadar saçma yorumlar yapmayın lütfenDarbeleri kafasına alıyosa demek
Çok haklısınız duygularım dile doktunuz ben bu insalari anlamıyorum neden bu kadar acımasızÇok kötü niyetlesiniz.. Yazdığınız bu yorum.. Bilemiyorum bazı insanlar neden bu şekilde. Konu sahibi belli ki çıkmazda. Boşanamıyor,boşanmaya cesareti yok , korkuyor. Diğer konu arasında baya zaman var ne yazdığını unutmuş olabilir. Bazı insanlar sizin kadar şansı,cesaretli olamıyor. Empati yapıp yorum yapamıyorsanız bu kadar kırıcı yorumlarda yapmayın.
Hemde nasıl yazikŞu yoruma bak ya.Yazık çok yazık.
Bilmiyorum öyle mi yapsam çok kararsız kaldımsöylemeyin. belki çıkar bir yerden. bulamazsanız ve sorarsa koyduğum yeri bulamıyorum ama kaybetmedim, biliyorum deyin. o fikre alışsın. gerçekten bulamazsanız da kabullenir zamanla. canınız sağolsun, üzülmeyin
Yok bulamadım malesefNaptiniz bulabildiniz mi? Bende kaybettim de yüzüğümü, bir ay oldu bulamiyorum eşime söyledim ama yani insanlık hali sonuçta, evin her yerini aradık taradık ama yok hala hergun gelince eve bulabildin mi diye soruyor ama Yokkk yokkkk
Dosdoğru kaybettiğinizi söyleyin. Dünyanın sonu değil.Bilmiyorum öyle mi yapsam çok kararsız kaldım
Aahh ah keşke herkes böyle düşünceli yorum yapsa iki üç kendini bilmez kişi boş boş konusuyoSorun burada yüzük değil, siz yüzüğümü kaybettim deyince muhtemelen şiddet görmekten korkuyorsunuz. Kocaman bir sorun bu adamın kendisi. İnsanlık hâli, yıllardır evli olan herkesin neredeyse başına gelebilen bir olay, bir şey diyecekse zaten sizi eşi olarak değil düşmanı olarak görüyor bu adam. Ne denir bilmiyorum, cesaretiniz yoksa sahte bir alyans takmaktan başka çare görünmüyor
Nasıl koruyabilirsiniz uzaktan uzağa çok merak ettim gerçektenBacım mesajın eksik kalmış!
Sonuçta eşine yapamadığın atarları ,seni korumak isteyen buradaki kadınlara yapmak daha kolay değil mi?
Beddua etmek istemiyorum ama insanı zorluyorlar bazın insanlarBacım mesajın eksik kalmış!
Bir yüzük için ne yapabilir merak ettim doğrusu . Ben yüzük takmıyorum eşimde takmaz. Zaten eşimin işi için tehlikeli olabiliyor yüzük takmak. Ben de sürekli tak çıkar rahatsız olurum, çok takı sevmem de. Kaybettiğinizi söylediniz mi merak ettim. Yüzük sizden kıymetli değil. Ola ki sinirlendi siz onu bastırıp üste çıkınÖyle yapicam
Konu sahibinin yazdıklarına göre eşi çok agresif sinirli ve bencil biri bence. Evlilikleride tamamen ataerkil bi evlilik üzerine belli ki. Konu sahibinin mesleğide cesaretide yok. Çok çaresiz kalmış. Çok yakın bir tanıdığım bu şekildi evde pirinç bitince istemeye korkuyordu. Kadın çok bastırılmış. Zaten yırtık dediğim dedik bir kadın olsaydı bu evlilik hiç yürümezdi. Ama keşke öyle olsaydı.Bir yüzük için ne yapabilir merak ettim doğrusu . Ben yüzük takmıyorum eşimde takmaz. Zaten eşimin işi için tehlikeli olabiliyor yüzük takmak. Ben de sürekli tak çıkar rahatsız olurum, çok takı sevmem de. Kaybettiğinizi söylediniz mi merak ettim. Yüzük sizden kıymetli değil. Ola ki sinirlendi siz onu bastırıp üste çıkın
3 gündür fark etmedi mi? Dikkat bile etmiyor demek ki söylemeseniz fark etmeyecek gibi duruyorÖyle yapicam