Nerde kaybettiniz evdeyse çıkar.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Lütfen ama bu kadar basit bir şeyi eşinize söylemekten korkmayın tepkisi ne olursa olsun. Bu tarz davranışlar ileride yanlış bir çok sonuç doğuruyor.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Yani sinirli ve agresif diye çekinecek değiliz,kimse bile isteye kaybetmez,bijuteri bakın belki bulacaksınız bu süreçte takarsınız,bulamazsanız da söyleyin gitsin sinirliyse sinirli aa.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Malesef evde değil çocuğu hastaneye götürmüştüm parmagimdaydi eve geldiğimde olmadığını fark ettimNerde kaybettiniz evdeyse çıkar.
Tabiki de kimse isteyerek kaybetmez ama nasıl kaybolduğunu anlamadım bileYani sinirli ve agresif diye çekinecek değiliz,kimse bile isteye kaybetmez,bijuteri bakın belki bulacaksınız bu süreçte takarsınız,bulamazsanız da söyleyin gitsin sinirliyse sinirli aa.
Aahh ah inşallah benimkide öyle karşılar sizinki de altinmiydiLütfen ama bu kadar basit bir şeyi eşinize söylemekten korkmayın tepkisi ne olursa olsun. Bu tarz davranışlar ileride yanlış bir çok sonuç doğuruyor.
Ben 3 defa kaybettim eşim her defasında aldı. En son kaybettiğimde gülerek yüzük olmuyor sana kolye küpe tarzı bir şeyler alalım dedi ben de hiç gerek yok dedim ne yüzük aldım ne başka bir şey. Dünyanın sonu değil yani !
Evde kaybolması hastanede yada yolda kaybolduNasıl sinirli. İnsanlık halıi olabilir kötü bir adammış demek korkuyor diyemiyorsunuz. Evde mi kayboldu , çıkardiginiz yerlere bakin
Anne olunca belki alttan alirda eş sıkıntı yayaa cok kotu. ben de annemin gümüş bilekligini kaybettim. evden çıkarken vardi eve girdim yok.
ben de daha soylemedim zaten taktiği bir sey degil. bir benzerini bulup alinca soyleyecegim
Çok sınırlı bı anda herşeyi yıkıp yakan biri bunu duysa ne yapacağını tahmin edemiyorumOf aklıma yine aldığı zeytinyağının parasını kocasına söylemekten korkan arkadaş geldi
Sizin evliliğiniz nasıl yürüyor ya? İnsan kocasından korkar mı? Çekinir mi?
kaybettim yani diyecek bir seyi yok. alip çalıp satmadim. insanlik haliAnne olunca belki alttan alirda eş sıkıntı ya
Heralde başka biriyle karıştırdıniz beni 10 gün Ali koymadı sade çalışmıyorumSenin koca tam bir barzo bu vesileyle boşan.
Önceki konularında seni 10 gün hürriyetinden alı koymuş, çalıştırmıyormuş da.
İnsanlık hali yüzüğün kaybolmuş nasıl söylücem sinirli diyorsun yüzde yüz şiddet de var yani.
İnceldiği yerden kopsun.
Asla öyle birşey yapmam parmağından düşmüş nasıl düştüğünü anlamadım bilekaybettim yani diyecek bir seyi yok. alip çalıp satmadim. insanlik hali
yüzük parmağından düşecek kadar bolmuydu nasıl düştüEvde kaybolması hastanede yada yolda kayboldu
Evet biraz bol duyüzük parmağından düşecek kadar bolmuydu nasıl düştü
gerçekten dünyanın sonu deil böyle bişeyi söylemeye korkarsan insanız bi gün bi hata yaparsan nasıl söylicen , saklamaya gerek yok
Sahtesini alın takın madem bu kadar korkuyorsunuz ya. Zaten hanzonun teki muhtemelen, fark etmez bile. Küsüp duruyormuş size. Umrunda değilsiniz gibi.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen