2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Çok pahalı bir pırlanta mıydı?
Benim evlilik yüzüğüm bir daha alamayacağım bir fiyatta. 5 sene önce almıştı eşim o zaman makuldü şu an pırlantalar aşırı pahalı.(40-50 bin tl civarı)
Eğer altınsa Allah aşkına 3-4 bin tl için kendinizii strese sokmayın.
Ne olursa olsun doğruyu söyleyin.
Kaybettiğinizi saklamayın.

İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok
Çocuğa suçu atın belki çocuk kaybetti diye bi şey demez. Bi baktım aşşağı atmış almaya gittim bulamadım deseniz? Çocuğa kızar mı?
Böyle adamların Allah bin belasını versin!

Sahte benzeyen bir şey alıp tak,anlaşılırsa bana sahte yüzük mü aldın diye üste çık

Çocuğa suçu atın belki çocuk kaybetti diye bi şey demez. Bi baktım aşşağı atmış almaya gittim bulamadım deseniz? Çocuğa kızar mı?
Böyle adamların Allah bin belasını versin!

Karısına şiddet uygulayan çocuğuna da mutlaka uyguluyordur

Bu sefer de sinirini çocuğundan çıkarır.

Asla öyle birşey yapmam parmağından düşmüş nasıl düştüğünü anlamadım bile
Ben de birara kaybettiğini sandım,çok üzüldüm allahtan sonraki günler evde çıktı..siz de köse bucak ıyice bakın önce..bir yüzük için kocadan bu kadar korkmayın ..bence söyleyin, çok önemli bir konu gibi anlatmayın, dısarda mi acaba dusurdum falan diyin..

Haklisiniz öyle yapicam

Ne olursa olsun söyleyin derim. Bende yakın zamanda altın küpemin tekini kaybettim. Kulağımdan düşmüş. Kızar sandım çünkü satmayı düşünüyorduk. Dalga geçti güldük geçti

Yalan falan söylemeyin. Böyle bir eş yüzüğü bozdurup sahtesini aldığınızı falan düşünür. Açık açık söylemek sizin için zor farkındayım ama başka seçeneğiniz yok. Burda anlattığınız gibi anlatacaksınız. Ha sonunda dayak mı var eziyet mi var zorla alıkoyma mı var bilemem ama muhtemelen bunlardan birini yaşayacaksınız. Çünkü eş seçiminiz belli, adamın hamuru belli. Daha önce size neler yapmış adam, sineye de çekmişsinizki bugün evlisiniz, bugün çocuğunuz var. Bu hayatı kabul ettiğiniz için sonuçlarına da katlanacaksınız. Ben sizi de hatalı buldum ayrıca. Böyle bir eşle evli kalma motivasyonunuz varsa adama göre davranacaksınız. İnsanlık halinden anlamayan adama açık vermeyeceksiniz. Yüzük madem parmağınıza boldu takmayacaksınız bu kadar basit.

Sizinki de biraz abartı olmamıs mı
Üç kere kaybetmek

Cocugunuzu da bı yerlerde unutuyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…