2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Eşim 2 kere kaybetti. 2.yi de kaybetti almıyoruz artık. Pandemiden sonra yüzük bende takamıyorum. Çok sorunlu tip anladığım, sahte al geç yapacak birşey yok

Evet yok Allah kahretsin ki yook evet o olayı unutmadım sadece yazdığımı unuttum
Beni 10 gün alıkoymadı yazmışsınız. Yazdığınızı değil olayı unutmuşsunuz yani, 10 yorumunuzdan 9'u yalan 1'i şaibeli.

Neyse, normal şartlar altında korkacak bi şey yok ama dayak yiyeceğinizden falan korkuyorsunuz demek ki. Boşanma şansım da yok diyosunuz. Aileyle vs görüşüyorsanız ailenizin yanındayken söyleseniz?

Kaybettim diyeceksiniz bu kadar. Bende hem iki tane yüzük, biri pırlanta iki çiftte küpe kaybettim. Oluyor yani, yapacak bi şey yok. Canınız sağ olsun.

Burada kime yalan diycem ki kim kimi tanıyor neyse onu diyorum siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle diyorsunuz

Yüzük 1000tl degıl mı?

Bende tek taşımı kaybetmiştim, eşim canın sağolsun yenisi alırız demişti. Insan evladı olan bunu der geçer, sizinki insan değil herhalde. Inşallah bir yerden cikar, benimki evde komidinin altından çıkmıştı.

Evde olsa belki ama evde değildim ya

Benim de pırlanta yüzüğüm kayıp rahmetli babaannem doğumunda takmıştı bir yerlere girmiştir diye umuyorum. Ben kaybolur kaybolmaz söylüyorum eşime ne yapacak canımı alacak değil ya. Siz de söyleyin bence altın fiyatları malum nasıl koyacaksınız yerine çalışmıyorsanız.

Bunu bile söylemekten korktugunuz evlilik ne kadar kötü.....Adam her haliyle leş ve bencil bir adam Sizin kendinizi garantiye almanız lazım bu adamdan ne koca olur ne baba.Bir kadını rızası dışında kaçırmak bir odada alı koymak sizde bir ışık yakmalıydı ama olmamış , kızıyorlar ama sorayım bu adama neden iki çocuk ???Adam hayatın merkezine kendisini koymuş sizde uydusu gibi etrafında dönüyorsunuz.Kaybettiğiniz kendinizi bulma vakti.Gidin dürüstçe söyleyin,15 binlik değeriniz var mı yok mu bakın.Sonucta satmamiş birine vermemişsiniz.....

boşanmanız lazım. Ama biliyorum ki boşanmazsınız. Sizi nasıl bu kadar korkutmuş hayretler içinde okudum. Yalanı yalanla kapatmayın imitasyon falan boş iş bunlar. Doğruyu söyleyin. Siz üste çıkın napayım parmağıma bekçi mi takayım diyin. Düşmüş işte öleyim mi diyin. Kızarsa kulak ardı edin.

Bende eşimin doğum günü hediyesini kolyemi kaybettim söyledim valla hayatta gizli saklı işler yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…