- 7 Kasım 2023
- 1.582
- 2.629
- 40
HaklisinizYapacak bir şey yok söyleyeceksin buna çok büyük tepki gösteriyosa zaten niye kocan ki?
Beni 10 gün alıkoymadı yazmışsınız. Yazdığınızı değil olayı unutmuşsunuz yani, 10 yorumunuzdan 9'u yalan 1'i şaibeli.Evet yok Allah kahretsin ki yook evet o olayı unutmadım sadece yazdığımı unuttum
Kaybettim diyeceksiniz bu kadar. Bende hem iki tane yüzük, biri pırlanta iki çiftte küpe kaybettim. Oluyor yani, yapacak bi şey yok. Canınız sağ olsun.Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Hiç ceseratli biri değilim belki de küçüklükten gelen birşey ama hiç cesaretim yokYakıp yıksın candan değerli mi böyle evlilik mi olur yazık değil mi size tepkinizi gösterin ya bu kadar da olmaz
Burada kime yalan diycem ki kim kimi tanıyor neyse onu diyorum siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle diyorsunuzBeni 10 gün alıkoymadı yazmışsınız. Yazdığınızı değil olayı unutmuşsunuz yani, 10 yorumunuzdan 9'u yalan 1'i şaibeli.
Neyse, normal şartlar altında korkacak bi şey yok ama dayak yiyeceğinizden falan korkuyorsunuz demek ki. Boşanma şansım da yok diyosunuz. Aileyle vs görüşüyorsanız ailenizin yanındayken söyleseniz?
Yüzük 1000tl degıl mı?Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Hayır 15 binYüzük 1000tl degıl mı?
Sahtesini almam dediğiniz çok doğru bu sefer daha kötü olurYalan söylemeyin, dürüst olun. Sahnesini al diyenler olmuş ama anlarsa çok daha büyük olay çıkar.
Evde olsa belki ama evde değildim yaBende tek taşımı kaybetmiştim, eşim canın sağolsun yenisi alırız demişti. Insan evladı olan bunu der geçer, sizinki insan değil herhalde.Inşallah bir yerden cikar, benimki evde komidinin altından çıkmıştı.
Bacım yapma şöyle ne sıkıntı alıp atmadin ya , bilerek alıp atsan kizsin hadi valla üzülüyorm ben böyle şeylere es olmak ne demek bundan korkup söyleyemecek karar cekinilen biri neden Koca olsun olmasın yaAnne olunca belki alttan alirda eş sıkıntı ya
Öyle bi şey olmadı diyen siz değil misiniz? Ya olmuştur ya olmamıştır, ikisinden biri yalan demek kiBurada kime yalan diycem ki kim kimi tanıyor neyse onu diyorum siz beni ne kadar tanıyorsunuz ki böyle diyorsunuz
Bende eşimin doğum günü hediyesini kolyemi kaybettim söyledim valla hayatta gizli saklı işler yapamamBenim de pırlanta yüzüğüm kayıp rahmetli babaannem doğumunda takmıştı bir yerlere girmiştir diye umuyorum. Ben kaybolur kaybolmaz söylüyorum eşime ne yapacak canımı alacak değil ya. Siz de söyleyin bence altın fiyatları malum nasıl koyacaksınız yerine çalışmıyorsanız.