- 18 Aralık 2009
- 5.891
- 5.723
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pahalı bir pırlanta mıydı?Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Çocuğa suçu atın belki çocuk kaybetti diye bi şey demez. Bi baktım aşşağı atmış almaya gittim bulamadım deseniz? Çocuğa kızar mı?İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok
Sahte benzeyen bir şey alıp tak,anlaşılırsa bana sahte yüzük mü aldın diye üste çıkHanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Çocuğa suçu atın belki çocuk kaybetti diye bi şey demez. Bi baktım aşşağı atmış almaya gittim bulamadım deseniz? Çocuğa kızar mı?
Böyle adamların Allah bin belasını versin!
Ben de birara kaybettiğini sandım,çok üzüldüm allahtan sonraki günler evde çıktı..siz de köse bucak ıyice bakın önce..bir yüzük için kocadan bu kadar korkmayın ..bence söyleyin, çok önemli bir konu gibi anlatmayın, dısarda mi acaba dusurdum falan diyin..Asla öyle birşey yapmam parmağından düşmüş nasıl düştüğünü anlamadım bile
Böyle mağara adamın yüzüğünü değil takmak selam vermem. Yanınıza yakıştırdığınız insana bakın. Seviyor musunuz bu ayıyı
Haklisiniz öyle yapicamBen de birara kaybettiğini sandım,çok üzüldüm allahtan sonraki günler evde çıktı..siz de köse bucak ıyice bakın önce..bir yüzük için kocadan bu kadar korkmayın ..bence söyleyin, çok önemli bir konu gibi anlatmayın, dısarda mi acaba dusurdum falan diyin..
AminAllah iyi insanlarla karşılaştırsın.
KesinlikleKarısına şiddet uygulayan çocuğuna da mutlaka uyguluyordur
Bu sefer de sinirini çocuğundan çıkarır.
İşte cesaret lazım oda yokYüzük kaybettim diye bana sinirlenecek kocaya sinir neymiş gösteririm ben . Aaa valla yapmayın böyle biriyle ömür mu gecer
Alyans değil mi?Hayır 15 bin
Yok degilAlyans değil mi?
Ne olursa olsun söyleyin derim. Bende yakın zamanda altın küpemin tekini kaybettim. Kulağımdan düşmüş. Kızar sandım çünkü satmayı düşünüyorduk. Dalga geçti güldük geçtiHanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Sizinki de biraz abartı olmamıs mıLütfen ama bu kadar basit bir şeyi eşinize söylemekten korkmayın tepkisi ne olursa olsun. Bu tarz davranışlar ileride yanlış bir çok sonuç doğuruyor.
Ben 3 defa kaybettim eşim her defasında aldı. En son kaybettiğimde gülerek yüzük olmuyor sana kolye küpe tarzı bir şeyler alalım dedi ben de hiç gerek yok dedim ne yüzük aldım ne başka bir şey. Dünyanın sonu değil yani !