2 gün önce yüzüğümü kaybettim eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum😔

Asla öyle birşey yapmam parmağından düşmüş nasıl düştüğünü anlamadım bile
e yani. o yuzden esine de anlayisla karsilamaktan baska care kalmiyor. ayrica kocan bu kadar agresifse belki evliliginiz devam etmeyebilir diye guvenceye alman lazim kendini. cocugun kucuk mu bilmiyorum ama sen simdiden kendini o anaokuluna baslayinca ise girecek sekilde eğit. ne bileyim kucuk sertifikalar falan al iskurdan belediyeden. ki yarin bir gun agresif kocan sana bir zarar verirse ondan kurtulabilecek bir ekonomik özgürlüğün olsun

Heralde başka biriyle karıştırdıniz beni 10 gün Ali koymadı sade çalışmıyorum

Koyu renkli kısımları yazan kimdi hanımefendi

24 Eylül 2024 de yazmışsınız bir de ne çabuk unuttunuz.

Ben getirmedim aslında ben hep daha mutlu olalım istedim oda bunu fırsat bildi aslında beni seven oydu beni kaybetmekten çok korkuyordu beni zorla kaçırdı

Ben değildim ben öyle birşey yazmadım

Alla alla kim yazdı acaba sizin hesabınızdan girip

Beceremiyorsanız yalan söylemeyin burası kk 10 yıl önce yazdığınızı bile şak diye ortaya çıkartırlar değil sizinki gibi 1 ay öncenin olayını

Pardon pardon üsteki mesajı görmedim evet ben paylaşmıştım işte bu kadar da unutkanim

Bu olay unutulacak bir olay değil de kocanıza toz kondurmak istemiyorsunuz.

Diğer konunuzda da kocasız duramıyor musunuz fln yazmışlar.

Neyse bakalım inşallah bi şekilde yüzüğü temin edersiniz de kocanız kızmaz.

İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok

Bu kadar korkacak ne var anlamadım olur insanlık hali düşer unutulur kaybolur.
Yüzüğü çıkardığınızı düşünüp farklı düşüncelere mi kapılır yoksa kaybettiğiniz için mi sinirlenir diye endişeleniyorsunuz?
İki durumda da sağlıklı bir ilişki yok ortada maalesef.

İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok
allah askina unutulacak olay mi bu?
siz evlilige devam edebilmek icin kacirilma hikayenizi, adamin siddetini, hakaretini vs hep unutuyorsunuz anladığım kadariyla

Her ikisinide düşünür vaziyetteyim ama soyluycem yapacak hiç birşey yok

Evet ya hastanede yada dolmuşta çocuğun cantasin da yoktu

İnşallah

Ben sahtesini almanızı falan önermem. Kayba sinirlenen adam bunu fark ederse neler yapar kimbilir. Kaybettiğinize de inanmaz sonra. Zaten her zaman dürüst olunmasından yanayım.

Eşiniz size şiddet uyguluyor mu? Sizi bir odada on gün tuttuğunu yazmışsınız. Bunu yazdığınızı unutabilirsiniz ama böyle bir olay kolaylıkla unutulamaz. Eğer gerçekten unuttuysanız bunun gibi çok büyük olayları sürekli yaşıyorsunuz demektir. Boşanma imkanınız mı yok?

Yapacak bir şey yok söyleyeceksin buna çok büyük tepki gösteriyosa zaten niye kocan ki?

Evet yok Allah kahretsin ki yook evet o olayı unutmadım sadece yazdığımı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…