- 11 Şubat 2023
- 7.174
- 12.991
Aynen böyle soyleyin. Bile isteye yaptığınız bir şey değil. Satacak haliniz yok ya.Malesef evde değil çocuğu hastaneye götürmüştüm parmagimdaydi eve geldiğimde olmadığını fark ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen böyle soyleyin. Bile isteye yaptığınız bir şey değil. Satacak haliniz yok ya.Malesef evde değil çocuğu hastaneye götürmüştüm parmagimdaydi eve geldiğimde olmadığını fark ettim
e yani. o yuzden esine de anlayisla karsilamaktan baska care kalmiyor. ayrica kocan bu kadar agresifse belki evliliginiz devam etmeyebilir diye guvenceye alman lazim kendini. cocugun kucuk mu bilmiyorum ama sen simdiden kendini o anaokuluna baslayinca ise girecek sekilde eğit. ne bileyim kucuk sertifikalar falan al iskurdan belediyeden. ki yarin bir gun agresif kocan sana bir zarar verirse ondan kurtulabilecek bir ekonomik özgürlüğün olsunAsla öyle birşey yapmam parmağından düşmüş nasıl düştüğünü anlamadım bile
Aslında sevgiliydik bir yıl kadar ben ayrılmak istedim çünkü okuycaktim oda izin vermiyordu dedi tamam gel bı yere son kez konuşalım bende gittim gidis o gidiş oldu arabaya attı gittik bı evebeni bı odaya kapattı on gün orda kaldık sonra büyükler araya girdi barış oldu ailem şikayetçi olmuştu ama sonra sikayetimi geri çekmek zorunda kaldim
Heralde başka biriyle karıştırdıniz beni 10 gün Ali koymadı sade çalışmıyorum
Ben değildim ben öyle birşey yazmadımKoyu renkli kısımları yazan kimdi hanımefendi
24 Eylül 2024 de yazmışsınız bir de ne çabuk unuttunuz.
Ben getirmedim aslında ben hep daha mutlu olalım istedim oda bunu fırsat bildi aslında beni seven oydu beni kaybetmekten çok korkuyordu beni zorla kaçırdı
Ben değildim ben öyle birşey yazmadım
Evet altındı. Fiyatlar malum, her evin durumu bir değil ama söyleyemeyecek kadar da korkmanıza gerek yok.Aahh ah inşallah benimkide öyle karşılar sizinki de altinmiydi
Pardon pardon üsteki mesajı görmedim evet ben paylaşmıştım işte bu kadar da unutkanimAlla alla kim yazdı acaba sizin hesabınızdan girip
Soyluycrm bende inşallah düşündüğüm şeyleri yapmazEvet altındı. Fiyatlar malum, her evin durumu bir değil ama söyleyemeyecek kadar da korkmanıza gerek yok.
Pardon pardon üsteki mesajı görmedim evet ben paylaşmıştım işte bu kadar da unutkanim
İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yokAlla alla kim yazdı acaba sizin hesabınızdan girip
Beceremiyorsanız yalan söylemeyin burası kk 10 yıl önce yazdığınızı bile şak diye ortaya çıkartırlar değil sizinki gibi 1 ay öncenin olayını
İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok
allah askina unutulacak olay mi bu?İstediğinizi cikarta bilirsini asıl sizin amacınız ne anlamış değilim sonuç insanız dediğimiz şeyleri unutabiliriz o konuyla bunun bir alakası yok
Her ikisinide düşünür vaziyetteyim ama soyluycem yapacak hiç birşey yokBu kadar korkacak ne var anlamadım olur insanlık hali düşer unutulur kaybolur.
Yüzüğü çıkardığınızı düşünüp farklı düşüncelere mi kapılır yoksa kaybettiğiniz için mi sinirlenir diye endişeleniyorsunuz?
İki durumda da sağlıklı bir ilişki yok ortada maalesef.
Evet ya hastanede yada dolmuşta çocuğun cantasin da yoktuHastanede düştüğünden emin misin belki çocuğun eşyalarını alıp bırakırken çantasına falan düşmüştür iyice bak ceplerine, eşyalarına
Kızarsa da kızar yoktan var edemezsin uzatmadan anlat
İnşallahBu olay unutulacak bir olay değil de kocanıza toz kondurmak istemiyorsunuz.
Diğer konunuzda da kocasız duramıyor musunuz fln yazmışlar.
Neyse bakalım inşallah bi şekilde yüzüğü temin edersiniz de kocanız kızmaz.
Yapacak bir şey yok söyleyeceksin buna çok büyük tepki gösteriyosa zaten niye kocan ki?Hanımlar merhaba ben iki gün önce yüzüğümu kaybettim evliyim ve eşime nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum eşim çok sınırlı ve agresif kendim para toplayıp alayım diyorum ama çalışmıyorum o kadar parayı nasıl toplayacağım bilmiyorum sizce eşime nasıl bunu diycem bana fikir verin lutfen
Evet yok Allah kahretsin ki yook evet o olayı unutmadım sadece yazdığımı unuttumBen sahtesini almanızı falan önermem. Kayba sinirlenen adam bunu fark ederse neler yapar kimbilir. Kaybettiğinize de inanmaz sonra. Zaten her zaman dürüst olunmasından yanayım.
Eşiniz size şiddet uyguluyor mu? Sizi bir odada on gün tuttuğunu yazmışsınız. Bunu yazdığınızı unutabilirsiniz ama böyle bir olay kolaylıkla unutulamaz. Eğer gerçekten unuttuysanız bunun gibi çok büyük olayları sürekli yaşıyorsunuz demektir. Boşanma imkanınız mı yok?