- 29 Mayıs 2021
- 13.309
- 86.251
- 36
Yaptığınızı, yaşadığınızı normal mi görüyorsun yani?Sen Ne boş konuşan biri sin ya Ne olmuş benim kızıma Sadece kimliğinde sorun var ve 2 avukat tutarak davayı açtım en kısa zamanda sonuçlanacak Saçma sapan şeyler yazmayın
Arkadaşım 1 sene sürdü davam sonra evlendim ve boşanmam da oldu sadece 300 gün dolmadan çocuk olduğu için nüfusa öyle geçti zaten karşı tarafta soy bağı redi davası açmışresmen cocugunuzun soy bagini degistirmissiniz bi de marifet gibi anlatiyorsunuz. resmi nikahli esiniz cocugu nufusten dusurmezse asla imam nikahli birlikte oldugunuz kisi ustune alamaz biliyorsunuz degil mi? cok yazik
Bak 1 sene boşanma davam sürdü sonradan evlendim anladınız mı hemen evlenmedim çocuğumun babası beli
Ne kadar da boş konuşanlar olmuş 1 sene sürdü davam ve boşandım şimdiki eşimle evliyim zatenYaptığınızı, yaşadığınızı normal mi görüyorsun yani?
Resmi nikahliyken evliyken başkasıyla nişan,düğün yapmak çok mu sıradan sizin oralarda? Biri de çıkıp demedi mi,siz ne yapıyorsunuz diye?
Çocuk diğer eşin üzerine gözüküyor, siz şimdi siz kari koca biz ne akilsiz insanlarız biraz daha bekleseydik demediniz mi de normal savunuyorsunuz burada, basit bir şey gibi?
Inanilmaziniz gerçekten.
1 sene bekleyemediniz yeni, sadece 1 sene.Bak 1 sene boşanma davam sürdü sonradan evlendim anladınız mı hemen evlenmedim çocuğumun babası beli
Arkadaşım 1 sene sürdü davam sonra evlendim ve boşanmam da oldu sadece 300 gün dolmadan çocuk olduğu için nüfusa öyle geçti zaten karşı tarafta soy bağı redi davası açmış
Kimsenin günahını almayın Bilip bilmeden konuşuyorsunuz orda yazmadığım şeyler var 1 sene sürdü davam pandemi olduğu için hep ertelendi ertelenmeseydi zaten böyle bir sorun da olmaz dıAnlattıklarınızda çelişki olduğunu düşünüyorum. Çekişmeli boşanacak bi durumunuz yok, anlaşmalı boşanma da o kadar uzun sürmez. Siz resmi nikah kıymamışsınız kıysaydınız 300 günde olsa hamile olmadığınıza dair rapor almanız gerektiği için nüfus eski kocanızın üzerine düşmezdi. Ben bu hikayede sadece çocuğunuza üzüldüm. Aileniz istismar edilmenize göz yummuş, sonra gitmişsiniz baba evine ama neden hemen apar topar başkasına gittiniz. Aklıma sizin zaten diğer kişi için kocayı bıraktığınız geliyor.
Pardon taa 9.sayfada kızınız olduğunuzu yazmışsınız görmedimBen burda Geçmişimden bahsettim orda yazığım şimdiki yaşadıklarım o kadar okunuz yazıyor orda daha 16 yaşındayken yaşadıklarım diye
Keşke bu duruşu karşınıza çıkan saçma sapan insanlara-olaylara sergileyebilseydiniz şu an burada daha farklı konu üzerine konuşabilirdik!Öncelikle Size bu kadar yargılama ve Eleştirme hakkını kim verdi Siz benim erkeksiz yaşiyamicamı nerden çıkardınız burda yaşaduklarımın yarısından azını anlarım Lütfen bilip bilmeden konuşmayın Kızıma bile hadsizce laf atmışsınız kendinize gelin
Yahu kaç sene sürerse sürsün boşanmadan başkasıyla sözde evlenmediniz mi.Ne kadar da boş konuşanlar olmuş 1 sene sürdü davam ve boşandım şimdiki eşimle evliyim zaten
Kimliğinde sorun dediğiniz baba bilgisi. Çocuğun iki babası var şu anda, yalan mı? Evet çocuğun babası resmi olarak belli, nüfus kağıdında yazıyor.Sen Ne boş konuşan biri sin ya Ne olmuş benim kızıma Sadece kimliğinde sorun var ve 2 avukat tutarak davayı açtım en kısa zamanda sonuçlanacak Saçma sapan şeyler yazmayın
Bazıları nasipli oluyor kimi der 40 yaşına geldim hiç isteyenim olmadı kimi de daha boşanmadan yenisini bulurIlk evlilik cehalet 2. Evlilik salaklik bence. Ben bosansam bida ne evlencem gelsin sevgililer gitsin sevgililer. Size de masallah. Iddet suresi dolmadan 2.yi nasi buldunuz da evlendiniz bi de cocuk yaptiniz. Hemcinslerimde evlenme aski beni her gecen gun soka sokuyo