Kimliğinde sorun dediğiniz baba bilgisi. Çocuğun iki babası var şu anda, yalan mı? Evet çocuğun babası resmi olarak belli, nüfus kağıdında yazıyor.
Ben mi yanlış anlıyorum, son dava kaldı yazdınız sonra da evlendim yazdınız hangisi doğru?
Eğer hala nikahlıysanız evlendim evlendim yazıp durmayın, bir erkekle resmi nikahsız beraberliğiniz var. Siz şu an başka bir adamla evlisiniz, yanınızdaki de gayrı meşru çocuk yaptığınız kişi, kocanız falan değil. Adam olsaydı kanından canından çocuğa sahip çıkar nüfusuna alırdı. Bir hesabı var ki ses etmiyor. Kocanızın malı mülkü varmış gibi mirasçı hesabı mı yapıyor anlamadım.
Boş boş konuşan, davranan, yaşayan sizsiniz. Gayrı meşru çocuk üstüne çocuk. Evet erkeksiz yaşayamıyorsunuz. Bela bir evlilikten daha tam kurtulamadan başka adam bulmuşsunuz, yetinmeyip evlilik dışı çocuk yapmışsınız, yine yetinmeyip 2. çocuğun peşindesiniz. İki avukata niye gerek duydunuz, soybağının tespiti için bir avukat yetmiyor mu? Tekrar hamile kalıp doğurursanız bu çocuk da resmi eşe kayıtlı olacak. Ne hakkınız var çocuk peydahlayıp adamın adını karıştırmaya? Durduk yere soy bağı davasıyla uğraşacak bir de.