2.Evlilik ve Eşimin Yaşattığı Sorunlar

Oncelikle fevri davranmamani tavsiye ederim. Yani hemen kestirip atmak bosanmak falan cozum olmaz. Ortada cok absurt durumlar yok cunku.

Kararindan asla taviz verme. Yegen bu evde yasamayacak demissin ve bitmis konu. Durusunu bozma. Dedigin gibi yabanci bi gencle kizin ayni evde yasayamaz. Esin bu konuyu her actiginda SENIN KIZLARININ ANNESI BI ADAMLA EVLENSE ADAM YEGENINI EVDE YASATSA SINDIRIR MISIN diye empati yaptir

Eski es konusuna gelelim. Diger kadina bayilsa bosamazdi emin ol. Senden ayrilsa bile ona donmez. Intiharla vs kendine deli süsü vermis eski es. Hicbi erkek deli bi kadinla ugrasmak istemez. Pacayi kurtarmis ondan bi daha kaptirmaz rahat ol.

Su an senden bosanmak istedigini de dusunmuyorum. Istediklerini yaptirmak icin rest cekiyor o kadar. Sen umursama keyfine bak. Istedigi saatte gitsin gelsin isterse hic gelmesin sallama. Ne kadar umursamazsan o kadar cabuk akli basina gelir. Sana baskiyla tehditle is yaptiramayacagini esek gibi anlar.

Babana helal olsun arkanda durmasi guzel. Yine de her seyi onlara anlatip cok uzme onlari. Belki araniz duzelir kocanla. Bosuna yuz goz olmasinlar.

Tum bu surecte en onemli tavsiyem kesinlikle cocuk yapma. Her sey oturur bikac yil duzgun evlilik olur belki o zaman

çok sıkıcı bir durum gerçekten 18-19 yaş ergenlik ve merak dönemi çok tehlikeli bir dönem elbette şu zamanda kimseye güven olmuyor bu adam hiç mi haber okumuyor ya hu.Elin çocuğu için yuvanı dağıtacaksan yol şurda de,böyle saçmalık olmaz.şu büyümemiş olgunlaşmamış adamlardan nefret geldi artık hiç mi kafaları basmıyor yaw.Allah yardımcın olsun canım

çok dusuncesız bır ınsan hakketen hadı dıcem evladı olsa sızle kalsın.Ama sızın ıznınız olmadan eve getırmesı çok dusuncesızlık.Hem sız ılgılenmek zodrunda degılsınız kı.Gıtsın ayrı ev tutsun o zaman.Sız çalışıyor musunuz? çalışıyorsanız ayrılın bu adamdan. oh huzurlu yaşayın kızınızla.

Eğer bu sayfa kapanırsa 3.sayfam olacak. Az sayfalı bir defter gibi olacak hayatım. Hayırlısı...
Kiyamam...
Ben ikinci evlilik henuz yapamadim.Ama iki tane onem verdigim iliskim oldu bisanmadan sonra.Yasim da ilerledi.Ben de senin gibi hissediyorum...
Ama bunla mutlu olamayacaksan tekrar bosanmaktan korkma.Hayatini mutlu gormedim suan..Bekle biraz duzelirse ne ala..
Ben evlensem de sahiplenemem gibi artik ya..Egreti gibi gelir herhalde. Bu da yanlis bak..Bu adam da sahiplenememis oyle gorunuyor.Ipleri koparmaktan cekinmiyor..

Son düzenleme:
Sen evlenerek adamin yegeninin eve getirilmesini hak etmis mi oluyorsun.Zihniyetine bak.

Yeğenini o kadar seviyorsa, ayı ev açsın, kendi de dediği gibi orada kalsın.

Kimse senin kızından daha değerli değil.

Aynı şeyi yazacaktım..
İkinci eşimden de ayrılırsam yalnız kalırım, millet ne der diye düşünme.
Eşin katlanılacak gibi değil. Kızını kendi kızı gibi görmeyip yeğenini getiriyor, üstüne onunla ayrı eve çıkacağız diyor..
Kavga etmeden al karşına madem böyle düşüncelerin var ayrılalım o zaman de bence. Kararlı olduğunu ve onsuz da yaşayabileceğini hissettir ona

ben senin kızını çekiyorum demeesi cok yaralayıcı, demek ki kızını kızı gibi görmuyor. bu da tehlikeli bir durum bence. daha once de sorun yasadıgınız birini tekrar eve getirmesi (ki kendisi de pisman olmus yani) cok sacma. yani bence onun geri adım atması lazım.. eger atmazsa da buyursun gitsin bosansın ne yapıyorsa yapsın. onun inadından daha onemli senin kızın.

Yok ben gerçekten cadolozum sanırım. Bu laf bana yenilir yutulur cinsten gelmiyor çünkü. Eski eşim evlenemez ama sen evlenmişsin. Siz ne oluyorsunuz bu durumda? Size ne demek istiyor? Ben o lafı o adama yedirirdim. Kızıma da zaten ben onu çekiyorsam gibi bir cümle sarfetmişse kızı yerine koyamamışsa daha ne diyim. Hem bana hem kızıma laf söyleyecek ben de öyle naif öyle kırgın durucam. İçimden bir canavar çıkardı. Bu nasıl bir laftır ya eski eşim evlenemez? Ne demektir? Evlenince ne oluyormuş? Ve bu adam bir de yiğenini eve getiriyor. Eski eşin evlenemeyeceği kadar namus(?) düşkünü ama karısının yanına yabancı bir ergen getiriyor. Çıldırdım çıldırdım. Sinirle daha ağır şeyler demekten korkuyorum. Allah sizi en çok da kızınızı kurtarsın ne diyim.

ikinci kere değil istersen beşinci kere evlen boşan, kime ne? kimi ilgilendirir? herkes kendi hayatına baksın. sen orda millet aman hakkımızda iyi düşünsün derken ömrünü mü çürüteceksin? bir kere adamın eve uzun süreli yegenini getirmek istemesi tam bir fiyasko. ne biçim erkek bu ya? insan bir düşünür eder. senin genç kız olma yolunda giden bir kızın var.millet kan bağı olandan bile çekinirken eve gelecek kişi dıdının dıdısı. neler duyuyoruz neler oluyor hayatta. ve ben senin kızını çekiyorum lafı ne büyük bir talihsizliktir. aynı durumda olsam şu laf bana nasıl koyardı. dil yarası geçmezmiş. çok üzüldüm inşallah feraha kavuşursun bir an önce. boşanmaktan korkma.

Kızının tacize uğrayıp ömür boyu o psikoşojiyle yaşaması mı daha sarsıcı elalemin lafı mı.. Ergenlik dönemi en pis dönemdir dikkat diyorum! Haklısın sonuna kadar çekmek zorunda değilsin kimsenin kahrını

Tum yorumlari okudum. Esiniz kizinizi kabullenememis. Kendimi kizinizin yerine koyuyorum. Esinizin "ben senin kizini cekiyorum ama" cumlesine sahit olsam yikilirdim ve ayni evde yasamayi istemezdim, kendimi fazlalik olarak gorurdum. Adam bosanmak istiyorsa bosanin aksi takdirde kiziniza gun gectikce fazlalik muamelesi yapabilme ihtimali cok yuksek

ben senin kızını çekiyorum diyen adam da senin kızına zarar verebilir. bu adamdan kurtulmanı tavsiye ediyorum. ve lütfen ne olursa olsun o 18lik akrabayla kızını aynı çatıda tutma

sakin o esinin yegeniyle kizinin ayni evde kalmasina izin verme her gun neler duyuyoruz.

Asla razı değilim de. Eğer ev tutarım yeğenimle kalırım diyorsa sen bilirsin canım de. Hiç sesini çıkartma işine bak. Topu ona at ve sakın kavga etme.

Konuşma bildiğini yap kısacası.

Sen nasıl ikinci evliliğinin bitmesinden endişeleniyorsan emin ol eşinde aynı duyguları paylaşıyor. O korkmuyorsa sende korkma. Bir haltta yapamaz merak etme.

Çok zor durumun bu adam niyeti ni belli etmiş eski ese dönecek.iki tarafında çocukları var ve eşler de hayatta ya çok zoorr çocuklara çok acıdım ama bu adam yeğenini niye getiriyor ve o yeğen ne kadar geniş ki kabul edip geliyor.çok ayip eşiniz nekadar düşüncesiz sizi kiskanmiyomu.çok ilginç eski es le görüşüyor olabilir ve lütfen çok zorda olsa kizinizi çekiyorum diyen bir adam için mücadele etmeyin ve bosanin.bu adam var para etmez.
Özellikle kizi olan anneler ikinci evlilikte çok iyi düşünün kız çocuğu başka.kimse bosanmasin çocuklar ortada kalmasın ister gönül ama ne çare.Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olan sizi bulsun.bu zamanda adam! Bulmak coooookkkk zorrr

İkinci evlilik olunca çok kötü oldum be arkadaşım. Elim kolum bağlı sanki. Babam üzülecek falan. Offf
Böyle bir durumda babanızın üzülmesinde hiç bir sakınca yok 3 gün üzülür 5 gün üzülür elalem de artık onlar kimlerse 3 gün konuşur susar hiiiççççç sakıncası yok bırakın konuşsunlar. Amaaa Allah korusun kızınızın ya da sizin başınıza birşey gelirse siz bir ömür üzülürsünüz o elalem dediklerinizde bir iki vah tüh der sonra da belkide kendileri de istedi der. O nedenle arkadaşım siz sağlam durun. Ne işi varmıs yeğenin evde. Yeğen sizin olsa eşiniz kızının yanına isteyecekmi onu. Bunun için boşanacaksa da yol verin gitsin.

Arkadaşım yeğenin eve gelmesindeki absürdlük herkesin söylediği birşey zaten de bir de o gençle evde yalnız kalma durumu da var. Eşin sık sık diğer şehire gidiyormuş kızlarını görmeye. Gidip iki saat sonra dönmüyor heralde. Kalıyor olmalı az da olsa. Siz o zaman o gençle yalnız mı kalacaksınız? Saçma ötesi birşey. Eşin sana saygı duymuyor ve sahiplenmiyor belli ki çünkü bu durumun ne kadar rahatsız edici olduğu umurunda bile değil. Kızınla ilgili birşey söylemeye gerek duymuyorum herkes gerekeni söylemiş zaten. Hiç kimse ve hiçbir tercih bir evladın tırnağı etmez. Hele de küçücük sabiye söylediği o laftan sonra. El kadar çocuk battı mı sana, sığdıramadın mı kalbinin bir köşesine be vicdansız adam. Neyse arkadaşım gidene güle güle de, yoluna bak. Ayrıca ben senin yerinde olsam eve gelip yemek yemesine de izin vermem. Bana saygı duymayan adamın pişirdiğim yemekle de işi olmasın zaten. Gitsin hangi çukurda kalıyorsa orda yesin yemeğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…